Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

DİDO ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ KUVETLEDNİRMEK LAZIM

DENİZİMİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÖP ONU O GÜZELL YANAKLARINDAN

benim tansiyon yine yerlede geçen 8.5 di bugün 9.5 ama nasıl başım dönüyo düşüp kalıcam biryerlerde:26:
yeşil çay tansiyonu düşürümü kızlar ya aklıma gelen o var başka bişey yok çünkü yeşil çayı içtikten bir süre sonra başlıyo baş dönmesi:111:

şimdi iisn demi kuzum fena oldum deynce miden mi bulandı bana da kız olcak gibi gelıo ozim eceye kızkardeş gelcek bence
Ben yorumu ziyadesiyle yaptım emoşum..
şu anda saydırıyor olma ihtimali yüksek gamzenin bana :86:
Ama susamam ben işte..huyum kurusun..

aynı fikirdeym megim bana da kzıodur buyuk ihtmal ama boyle düşnuorm ben de
cunku içim hiç boşanmak kararı konusunda rahat degl bnm zaten olmucak oyle bşey bence her şerde bi hayır vardır bu durum da evlilikleri konsunda lehine bi adım olacak
gamze zaten acele etmicegini soylemş etmesn de zaten er geç arıcak eşi oturur konuşurlar orta bi yol elbet bulunur ....

ahh kıyamam kuzuma ben olablr valla eminem bu aralar kes yaşlıcayı bakalm
ve tuzlu ayran iç her gun bi tne hazır ayranlarn içine bi mktar daha tuz koy onların tuzu çok olmuo cunku ...

eminem düzenli yeşil çay içen biri olaraktan evet düşürür ama 1 den fazla içiyorsan ben önceden 3 tane içiyordum
bnmde normalde düşüktür okuldayken baya fena olmuştum medikoya gitmiştim orda dr dedi 1-2 yi geçme tansiyonuna etkiler demişti,bu arada bnm normal tansiyomum 9-6 8-5

bak kaybetme korkusu konusunda sonuna kadar katılıorm ki bence de bu işe yarıcak şimdlk başka adım atmaya gerçetken gerek yok bu arada gamze smeara oyle çok sevndm ki anlatamam bu sıkntı da btcek herşey yolunca grcek inşşş kısa zamanda

Gamzecim

Hayatının ipleri senin elinde olmalı..
Ailenin değil..
Lütfen bunun böyle olmasını sağlamaya çalış olur mu..
Üzülmemek için.. Şimdi ve sonra..
Kafayı dinle,düşün..
Öpüyorum seni çok..

Didom geçmiş olsun sana da zilliye de..

Emoşum tansiyonun için soda iç,çok iyi geliyor

Ausencia selam şekercim

Son düzenleme:
Duygum Hilalim mucksssssssssssss

Son düzenleme:
Heyyyytttt açılın ulen taze dul geldiiiii

meg kızlar biliyorum ne olursa olsun en azından kaybetme korkusu yaşasın benimkisi
deme kendine dul kızzz sen ailenin yanına tatile gitmiş evli barklı çocuklu kadınsın
kendine iyi bak o tek dişli canavarıda benim için öp
ahh kıyamam kuzuma ben olablr valla eminem bu aralar kes yaşlıcayı bakalm
ve tuzlu ayran iç her gun bi tne hazır ayranlarn içine bi mktar daha tuz koy onların tuzu çok olmuo cunku ...
tuzlu ayran içmedim ama galiba içmem gerekecek ben yağ yakayım derken başka yerlerimdeki vidalar gevşiyo yaa

yaa varya ne varsa kk da var googl amcaya sordum bana böyle net cevap vermedi ama bakk kk verdi
sağol hilalim ama bende günde 2 tane içiyorum sabah kahvaltıdan sonra ve öğleden sonra 4 civarı felan aman yaa hiç bişeye gelemiyorum ben
kaynanam da dio rejim senin neyine ye iç diyoo sanki sıkı sıkıya rejim yapıyorumda sadece ekmek yemiyorum okadar

az önce eczaneye gittiğimde cecile parfüm deodorant ve makyaj çantası 10 tl olduğunu gördüm baya uygun geldi alsammıki:26:
netten fiyatlarına bakıyorum sadece parfüm 26 tl

Son düzenleme:
Kızlar yemeğe gidiyorumgörüşürüz

az önce eczaneye gittiğimde cecile parfüm deodorant ve makyaj çantası 10 tl olduğunu gördüm baya uygun geldi alsammıki:26:
netten fiyatlarına bakıyorum sadece parfüm 26 tl

bende pembesi var
al bence cok ucuzmuş hakkaten niyeki :44: sahte falan olmasın

Son düzenleme:
bende pembesi var
al bence cok ucuzmuş hakkaten niyeki :44: sahte falan olmasın

yok sahte olduğunu sanmam eczane güvenilir bir eczane herzamnki alış veriş yaptığım yer oyüzden sahte olduğunu düşünmüyorum mervem :26:

Kızlar ketoşun selamı var hepinizi öpüyor en kısa zamanda aranızdayım dedi kocasıyla barışmış bi yanlış anlaşılma olmuş saygılar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…