geçmek bilmeyen faranjit ve grip
cumartesiden çarşambaya antibiyotik kullandım baktım geçmedi bi daha gittim doktora iğne verdi 6 tane
1 tane kaldı iğne ama bende bi iyileşme belirtisi yok
dinlenemiyorum hiç ondan geçmiyo sanırsam
deniz de pek düzelmedi gibi onuda kontrole götürücem bakalım :26::26:
Kızlar gece fena olunca anıden topukladım sabahı da atlattım şükür meganım ultrason varda hiç net degil zaten en son 8 hafta 5 gunluktu kuzum çin takvimi sanırım kız dıyo dogru hesapladıysam rus bakmadım telden yazıyorumda sonra atarım duygum saglıklı olsunda ınan hiç onemi yok doğru dıyosun midem bulanınca yuzum guluyo
Ben yorumu ziyadesiyle yaptım emoşum..
şu anda saydırıyor olma ihtimali yüksek gamzenin bana :86:
Ama susamam ben işte..huyum kurusun..
benim tansiyon yine yerledegeçen 8.5 di bugün 9.5 ama nasıl başım dönüyo düşüp kalıcam biryerlerde:26:
yeşil çay tansiyonu düşürümü kızlar ya aklıma gelen o var başka bişey yok çünkü yeşil çayı içtikten bir süre sonra başlıyo baş dönmesi:111:
benim tansiyon yine yerledegeçen 8.5 di bugün 9.5 ama nasıl başım dönüyo düşüp kalıcam biryerlerde:26:
yeşil çay tansiyonu düşürümü kızlar ya aklıma gelen o var başka bişey yok çünkü yeşil çayı içtikten bir süre sonra başlıyo baş dönmesi:111:
deme kendine dul kızzz sen ailenin yanına tatile gitmiş evli barklı çocuklu kadınsınHeyyyytttt açılın ulen taze dul geldiiiii
meg kızlar biliyorumne olursa olsun en azından kaybetme korkusu yaşasın benimkisi
tuzlu ayran içmedim ama galiba içmem gerekecek ben yağ yakayım derken başka yerlerimdeki vidalar gevşiyo yaaahh kıyamam kuzuma ben olablr valla eminem bu aralar kes yaşlıcayı bakalm
ve tuzlu ayran iç her gun bi tne hazır ayranlarn içine bi mktar daha tuz koy onların tuzu çok olmuo cunku ...
eminem düzenli yeşil çay içen biri olaraktan evet düşürür ama 1 den fazla içiyorsan ben önceden 3 tane içiyordum
bnmde normalde düşüktür okuldayken baya fena olmuştum medikoya gitmiştim orda dr dedi 1-2 yi geçme tansiyonuna etkiler demişti,bu arada bnm normal tansiyomum 9-6 8-5
az önce eczaneye gittiğimde cecile parfüm deodorant ve makyaj çantası 10 tl olduğunu gördüm baya uygun geldi alsammıki:26:
netten fiyatlarına bakıyorum sadece parfüm 26 tl
bende pembesi var
al bence cok ucuzmuş hakkaten niyeki :44: sahte falan olmasın
Kızlar ketoşun selamı var hepinizi öpüyor en kısa zamanda aranızdayım dedi kocasıyla barışmış bi yanlış anlaşılma olmuş saygılar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?