Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Valla topikteki olaya yetişemediğim için yorum yapamıcam ama karısı affettiyse bize nooluyo dimi:)))
Allah hayırlısını versin:))

Valla topikteki olaya yetişemediğim için yorum yapamıcam ama karısı affettiyse bize nooluyo dimi:)))
Allah hayırlısını versin:))

kız sen eskiden böyle değildin olaylar senden sorulurdu
hayırdır nıye yoksun
sen ki emzirirken bi eliyle burayıda idare eden kişililksin

mirabbaaaa:2:
mız mız mızz arkadaşınız geldi
tansiyon hala kendime getiremedi beni

Kızlar ketoşun selamı var hepinizi öpüyor en kısa zamanda aranızdayım dedi kocasıyla barışmış bi yanlış anlaşılma olmuş saygılar :)))
Ayy çok sevindim inşallah bir daah yanlış anlaşılmalar olmasın herkes mutlu olsunnn
boşverin milletin kocasını da benim kızımın totosuna bakın

Eki Görüntüle 645222
Yerim ben o minnak totoyuuuu.Tulumuda çok şekermiş sarı tavşancık bu tulumuyla öndende fotosunu koysaydın keşke özlememim
Eki Görüntüle 645227

biraz karanlık çıkmış çocukum da esmer çıkmış

Çok tatlı mahşllaahhhh çok güzel bir kız olacak büyüdüğünde çok canlar yakıcak cimcimecik.
Ayy inşalah biy ay sonra bende kızmın fotolarını paylaşırımmm

Kızlar bu ara pek bir hassasım yine vara yoka herşeye ağlar oldum.Sonrada pişman oluyorum neden ağladım diye ağlamak istemiyorum çok şükür bu günümüze

Kızlar bu ara pek bir hassasım yine vara yoka herşeye ağlar oldum.Sonrada pişman oluyorum neden ağladım diye ağlamak istemiyorum çok şükür bu günümüze

inşallah sen de kızının fotolarını koyacaksın canım pek yakında

hamilelik böyle bişey ota b.ka ağlıyosun işte geçer merak etme doğumdan bi kaç ay sonra ama

bu arada kızın doğuma kadar 3.5 kilo olur

geçmişe bakamıcam çok yorgunumm hepinizi özledimm

aa geçmişe bakmam lazım Gamzoşun sonuçları çıkıcaktı bugün

Özlem senin bu kızının şirinliği ne olucak ısırırım onu yaa maşallah

hekese slmlarrrrrrrrrr

ztar doğurdumu acaba geçmişe bakma vaktim yok malesef

özlem maşallah kızınaa

ketenhelvanın konusuna bakmıştım bende yorumları okumadım ama bebişler olduktan sonra daha iyi düşünmek lazım bu satten sonra onlar için yaşıyoruz öyle bişey eşi yapmamış yapsa dahi bebişler için son şans verilebilir diye düşünüyorum tabi kendi düşüncem.

Ayy inşallah o günler gelsin hayırlısıyla
Evet bu ara o moddayım.Sonrada kendime kızıyorum neden ağlıyorum diye çok şükür diyorum Allah affetsin.
Ayy olur dimi çok mutlu oldummm inşallah olur.
Geçen ay dr hızlı kilo alıyor dedi vitaminimi kesti
Keşke içseydim ben şimdide doğuma kadar yarım kilo daha alacakmı diye düşünüyorum
Bu ayda içme birtek kan hapı iç yeter dedi ama ben olmaz vitaminimi içicem dedim yazdırdım.
Zaten doğru düzgün bişey yemiyorum göz altlarım mosmor ellelrim yüzüm sapsarı hastalıklı gibiyim.

Hoşgeldin pisiciğimmm.Ztar buradaydı henüz doğurmadı bende merakla ve heyecanla bekliyorummm zehra bebeği
Bende ketenhelvamın konusunu bilmiyorum ama sevindim herkes mutlu olsun istiyorum kimsenin yuvası yıkılmasın herkesin kuzusu anne ve babasıyla büyüsün

Son düzenleme:

Perim hoşgeldin bizde seni özledikkk
Ne yaptın neden yorgunsunn.
Bende bakamadım geçmişe gamzenin sonuçları yazıldımı bilmiyorum ama inşallah iyi çıkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…