ben zaten bi yanlış anlaşılma olduğunu hissetmiştımiyi olmuş sevindim
Valla topikteki olaya yetişemediğim için yorum yapamıcam ama karısı affettiyse bize nooluyo dimi:)))
Allah hayırlısını versin:))
Aynen
Neyse barıştıklarına göre bize söz düşmez :92: Allah mutlu etsin..
kız sen eskiden böyle değildin olaylar senden sorulurdu
hayırdır nıye yoksun
sen ki emzirirken bi eliyle burayıda idare eden kişililksin
boşverin milletin kocasını da benim kızımın totosuna bakın
boş ver sen esmerliği felanda gülüşün tatlılığına bakk maşşalllah besteye rabbim size bağışlasın özlemimmm
Ayy çok sevindim inşallah bir daah yanlış anlaşılmalar olmasın herkes mutlu olsunnnKızlar ketoşun selamı var hepinizi öpüyor en kısa zamanda aranızdayım dedi kocasıyla barışmış bi yanlış anlaşılma olmuş saygılar :)))
Yerim ben o minnak totoyuuuu.
Ayy çok sevindim inşallah bir daah yanlış anlaşılmalar olmasın herkes mutlu olsunnn
Yerim ben o minnak totoyuuuu.Tulumuda çok şekermiş sarı tavşancık bu tulumuyla öndende fotosunu koysaydın keşke özlememim
Çok tatlı mahşllaahhhhçok güzel bir kız olacak büyüdüğünde çok canlar yakıcak cimcimecik.
Ayy inşalah biy ay sonra bende kızmın fotolarını paylaşırımmm
Kızlar bu ara pek bir hassasım yine vara yoka herşeye ağlar oldum.Sonrada pişman oluyorum neden ağladım diye ağlamak istemiyorum çok şükür bu günümüze
inşallah sen de kızının fotolarını koyacaksın canım pek yakında
hamilelik böyle bişey ota b.ka ağlıyosun işte geçer merak etme doğumdan bi kaç ay sonra ama
bu arada kızın doğuma kadar 3.5 kilo olur
hekese slmlarrrrrrrrrr
ztar doğurdumu acaba geçmişe bakma vaktim yok malesef
özlem maşallah kızınaa
ketenhelvanın konusuna bakmıştım bende yorumları okumadım ama bebişler olduktan sonra daha iyi düşünmek lazım bu satten sonra onlar için yaşıyoruz öyle bişey eşi yapmamış yapsa dahi bebişler için son şans verilebilir diye düşünüyorum tabi kendi düşüncem.
geçmişe bakamıcam çok yorgunumm hepinizi özledimm
aa geçmişe bakmam lazım Gamzoşun sonuçları çıkıcaktı bugün
Özlem senin bu kızının şirinliği ne olucak ısırırım onu yaa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?