Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm canlar herşeye ragmen ii hberler duymak guzel ketenhelvaya sevndm melekler var arada cunku :26:
gamzeden var mı hberler aramş mı eşi hiç ?
gezmeye gttm ben de son ana kadar gezicem içimde kalmasın
kaynvaldem eceye şortla badi bi takm aldı ay çok cici şortu bayldm
yarın baby showerım var gunduz yapıcam mamalar hazır hadi siz de gelinn

Son düzenleme:
hoşbulduk lovelymmmmmm
sanada bişi kalmadı heycan dolu günler seni bekler sağlık sıhatle inşallah kavuşursun yavruna

kızlar Gamze bugün smear testini almıcak mıydı yanlış mı hatırlıyorum yaa :26:
ztarın doğumu heran olabilir dimi ohh sıra sonrada duygu ve Lovely mize gelicek ama bu gidişle topikte hamiş kalmıcak niye bize sıra gelmiyor boş geçiyor yaa
Didoya ve denize geçmiş olsun
ketenhelva için sevindim yalnış anlaşılma olmasına inşallah bidaha böyle bi durum yaşamaz
Rosess niye glemiyor artık hamiş kaldı artık karnda büyümeye başlamıştır unuttu bizi galiba neyse mutlu olsunda
Meg önümzdeki hafta bende başlıcam adet öncesi sendromlara deli gibi gezinirim artık çok mutsuz oluyorum o dönemde

Canım gamze yazmıştı hemen dava açmıycakmış biraz düşünecek.Böylesi daha iyi hakkında hayırlısı olsun.Aileside hemen karar verme demiş barışırsanızda bize yakın oturacaksınız demiş.

Ohh iyi yapmışsın kuzum gez bolbol

Slmmmm
perimmm ne durumdasın iğneler fln kaç var bata?
Dido en acilinden taze gebe istiyoo ona göre

bugn kocişe balon şişrticem on tane balon aldım hoşgeldn bebek balonları çok şekerr pembuş pembuş
yarın erkenden kociş dısarı öğleden sonra da parti içeri

Son düzenleme:

evt cnm blıorm çok sevndm o hbere zaten kocişi aradı mı onu mrk edıorm şimdi

Canım topik hamişsiz olmaz biz doğurmadan yeni hamişler gelecek sırayla hepinizin bebeişleri gelecek göbüşler dolacak inşallah yakında.

Emine konusmus gamzeyle smear sonucu temiz cıkmış dün yazmıstı sanırım,cok şükürrr

belki de hiç gelmicek batasıcalar

Son düzenleme:
ayy çok isterdim gelmeyi hem seni sıkışırır göbüşünü mıncırırdım
merak ettik biz şimdi fotosunu isteriz şortun
gez bencede benim bu topikten anladığım bebek olunca hayat bi süreliğine duruyor dünya onun etrafında dönüyor ayy ne güzell ben çok özeniyorum inşallah lohusa bunalımlarına girerim yaramaz bebekim yüzünden

Perim hoşgeldin bizde seni özledikkk
Ne yaptın neden yorgunsunn.
Bende bakamadım geçmişe gamzenin sonuçları yazıldımı bilmiyorum ama inşallah iyi çıkmıştır

Loveym yaa bu aralar hayatım çok yoğun hem restoranımıza tatlı yapıyorum hem arada gidip işler yolunda mı bakıyorum derken gün bitiyor bide bugün ütü yaptım biriktirmemek lazımmış onu anladım
bebiş napıyor alır o kilo merak etme annesi hergün ev yapımı yopurt ve yumurta ye mutlaka İldadan hatırlıyorum tombiş kızı olmuştu

Son düzenleme:
bak şöyle yapayım yarın arkdaslar da ciciler getrcekler hediye onları da çekeym şortla badiyi de onlarla brlkte çekerm
evt perm ne yaşanması gerekıosa yaşancak bunalmsa bunalm herşeyee deger gerçektenn
Rabbim hepnze hayırlısyla hayırlı zamanda nasip etcek kuzuları inşşşşşşşşşşşşş
kız nasıl sevncem var ya oturur aglarm ben sennle o hberleri tezz zamanda ver inşş
dogummda dua edicem isim isim hepnze bu arada bana asıl adını soylesene ozel msjla isim isim etmek istıorm dua

Son düzenleme:
Açlıktan ölücem yaaa annem yemeği hazırlayana kadar kızımın cici bebelerinden mi yesem :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…