Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Açlıktan ölücem yaaa annem yemeği hazırlayana kadar kızımın cici bebelerinden mi yesem :))))
aa çok severm cici bebeyi kesnlkle ye bence
Tesekur ederim bi bebegim olsun istiyorum ben de hem de asiri sekilde.. O yuzden evlenmek de istiyorum sevdicegim de var

ne guzel cnm hayırlsıyla evlenir mutlu bi yuvan olur hayırlı zamanda da bebşn gelr inşşşş
okuomsn çalşıomsn cnm ?

Açlıktan ölücem yaaa annem yemeği hazırlayana kadar kızımın cici bebelerinden mi yesem :))))

ohhh sefan olsun annen yanında yemek de hazırlıyo

özlemim sen emzirmiyorum mu dedin :44: neden ki :26:
bu ara benim sütüm iyice azaldı sanki kesilecek gibi :18: zorla yemeye calısıyorm

Emine konusmus gamzeyle smear sonucu temiz cıkmış dün yazmıstı sanırım,cok şükürrr
Ayy çok sevindim çok şükür.
Bende dün ütü yaptım sırtım ağrıdı yoruyor gerçekten.Ohh ne güzel bu koşturmacada bebiş düşüncek fırsat bulamazsın ve sana süpriz yapar inşallahhhhh
Yoğurt yiemiyorumki göresim bile yok.Ama yumurta yemeye çalışıyorum.
Birbirinizle ne guzel ilgileniyorsunuz cok ozendim ben de sizinle arkadas olmak istiyorum ama evli bile degilim
Canım hoşgeldin aramıza illaki evli yada bebekli olman şart değil herzaman bekleriz senide
Canım çok güzel olur yarını tüm ayrıntılarıyla fotolarsın ve eklersinnnn
Tesekur ederim bi bebegim olsun istiyorum ben de hem de asiri sekilde.. O yuzden evlenmek de istiyorum sevdicegim de var
İnşallah Allah sevdiceğinle kavuştursun seni en yakın zamanda.yakın zamanda nişan yada düğün varmı?

Slmmmm
perimmm ne durumdasın iğneler fln kaç var bata?
Dido en acilinden taze gebe istiyoo ona göre
canım bu ay klomen kullandım pazar günüde iğne yaptık çatlatmak için dr. çok umutlu yumoşları yarında bi kontrol edicek herşey yolunda inşallah mutlu sona gelirim artık yeni hamile arkadaşım var her ay yüeği ağzında benden haber bekliyor bide siz varsınız ne kadar şanslıyım ben yaa
bat 13mart gibi görünüyor senin ne zaman hadi açılışı yapr artık :21.

Canım topik hamişsiz olmaz biz doğurmadan yeni hamişler gelecek sırayla hepinizin bebeişleri gelecek göbüşler dolacak inşallah yakında.
inşallah bebeğim dua edin bizlere sizin duanız kabul olur

belki de hiç gelmicek batasıcalar
uyuz hep geldi öyle alıştım ki gelmiceğini düşünemiyorum artık

Birbirinizle ne guzel ilgileniyorsunuz cok ozendim ben de sizinle arkadas olmak istiyorum ama evli bile degilim
tatlım evlenir evlenmez hamile kalmaya bak hiç bişeyi gözün görmesin hayatı detaylarıyla düşünme sonra bizim gibi uğraşırsın Allah korusun
şimdi bana bunu neden dedi bu kız dicen keşke biride bana deseydi
inşallah en kısa zamanda sevdiğine kavuşur aşkının meyvesini kucaklarsın

duygum süper olur desene yarın Ecenin hediyeleri göxümüzü gönlümüzü açıcak
sana şimdi mesaj yazıyorum hemen
ben o günü artık hayal edemiyorum öyle bekliyorum mutluluktan başım döner heralde kimbilir ben ne kadar ağlarım

bende açım evde tatlı var yemek yok inşallah kocam gelirken restorandan yemek getiriyim mi diye sorar yoksa diyet yapmaya çalışıyorum irademde çok zayıf bu konuda

valla bnm de yaşardı ohhh beeee

dişi kartal gel sende hoşgeldin kaç yaşındfasın ne yaparsın?

perimmmm ordamısın :26:

özlemmm bende açım

aa çok severm cici bebeyi kesnlkle ye bence

ne guzel cnm hayırlsıyla evlenir mutlu bi yuvan olur hayırlı zamanda da bebşn gelr inşşşş
okuomsn çalşıomsn cnm ?

ohhh sefan olsun annen yanında yemek de hazırlıyo

özlemim sen emzirmiyorum mu dedin :44: neden ki :26:
bu ara benim sütüm iyice azaldı sanki kesilecek gibi :18: zorla yemeye calısıyorm

Hazırladım cici bebemi götürüyorum valla :))
Mervem benim sıpa emmiyo artık çok hastalanıp 1 hafta emzirmedim şimdi o emmiyo napalım 4 ay yedi bişey olmaz.
Şimdi aptamil devam sütü bazen cici bebe veriyorum haftada bir 2 günde bir muhallebi bazende hippin meyve püreleri var 4. Aydan itibaren onları veriyorum.

Canım ye bencede bende severim cici bebe bebek maması hepsinden yerimÖzlemim sütün mü kesildi sanki emzirmiyorum dedim öyle okudum mamamı yiyor beste olsun şimdi mamalarda çok vitaminli
gözlerim yaşardı bu ne güzel kalabalık

Hoşgeldin didemim geçmiş olsun sanki geçmiş sayfalarda okudum hastamısın

perim gördüm şimdik cevabını inş.gelcen güzel haberlerle inanıyorum ben
megannnnnn ben yaramazlık peşindeyim bak ne yaptım

valla bnm de yaşardı ohhh beeee

dişi kartal gel sende hoşgeldin kaç yaşındfasın ne yaparsın?

perimmmm ordamısın :26:

özlemmm bende açım

Gelin kızlar cici bebe partisi yapalım:))

napcan saglık olsun bizimkide zorluyo ama ben ondan daha inatcıyım
bende hipp bebe bisküvisi meyve püresi veriyorm sebzeye de baslıcam yavas yavas

özlemim olsun çok şükür 4 ay emdi.Şimdi ek gıdalarada yavaştan geçebilirsin bundan sonrası için daha kolay ilk aydan ammese daha zor olurdu.

Yok canım sütüm var ama beste yemiyo bişey olmaz ya ben 40 gün emmişim camış gibiyim maşallah :))

Yok canım sütüm var ama beste yemiyo bişey olmaz ya ben 40 gün emmişim camış gibiyim maşallah :))

Bende hiç emmemişim ama çok şükür sağlıklıyım hemde nişasta ile büyümüşüm ama kemiklerim çok sağlam çok şükür.4 ay emmiş en azından canım oda yeter.Bundan sonrası ek gıda mama götürürsün bir şekilde şuanda mahşallah gayet iyi görrünüyor zayıf bir bebeiş değil.

Ama göğüslerin sütten şişip iltiap yapmasın nasıl kesilecek sütün ilaçmı kullanmak gerekir acaba.

bişey deyimmi geçen misafirliğe gittim çocuk tikkat çocuk diyorum 3 yaşına meme istiyordu anneside
veriyordu ne bilim görüntü oarak çok tuhaftı bide çocuk yemek yiyo hapur küpür kahve niyetine süt istiyodu

koyulaşmş ovulasyon
hadi inşşş sevinelimm doya doya soyle yaaaa
gelmesn şu batasıcalarrr

napcan saglık olsun bizimkide zorluyo ama ben ondan daha inatcıyım
bende hipp bebe bisküvisi meyve püresi veriyorm sebzeye de baslıcam yavas yavas
Başla başla sonra çok seçici oluyorlarmış bişey yemek istemiyorlarmış Dr izin vermiyo devam sütünden başka bişey vermeme ama b.k yemiş benim çocuğum istediğimi veririm eskiden aptamil mi varmış hem ana hergün aynı şeyi yedirseler kusa kusa ölürüm aCık bişeyler tatsın çocukum:)))
özlemim olsun çok şükür 4 ay emdi.Şimdi ek gıdalarada yavaştan geçebilirsin bundan sonrası için daha kolay ilk aydan ammese daha zor olurdu.
Doğduğundan beri hem mama hem meme yiyo canım ama 15 günden beri meme yemiyo bende zorlamıyorum ağlata ağlata yedirince ona bi faydası yokki

var oyle evt bugun bnm de gezmye gttgm evde bi bucuk yaşnda bebş tamamen oynuo memeyle bi bucuktan sonra işleri muzurluk başka şey degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…