camış seni ne güldüm yaaYok canım sütüm var ama beste yemiyo bişey olmaz ya ben 40 gün emmişim camış gibiyim maşallah :))
kız o ne testi öyle kaçıncı gün pardonperim gördüm şimdik cevabını inş.gelcen güzel haberlerle inanıyorum ben
megannnnnn ben yaramazlık peşindeyim bak ne yaptım
Eki Görüntüle 645333
Yok canım emmediği için azaldı zaten yavaş yavaş kesiyormuşBende hiç emmemişim ama çok şükür sağlıklıyım hemde nişasta ile büyümüşüm ama kemiklerim çok sağlam çok şükür.4 ay emmiş en azından canım oda yeter.Bundan sonrası ek gıda mama götürürsün bir şekilde şuanda mahşallah gayet iyi görrünüyor zayıf bir bebeiş değil.
Ama göğüslerin sütten şişip iltiap yapmasın nasıl kesilecek sütün ilaçmı kullanmak gerekir acaba.
bişey deyimmi geçen misafirliğe gittim çocuk tikkat çocuk diyorum 3 yaşına meme istiyordu anneside
veriyordu ne bilim görüntü oarak çok tuhaftı bide çocuk yemek yiyo hapur küpür kahve niyetine süt istiyodu
camış seni ne güldüm yaa
bende emmemişim ama hiç hasta olmam kolay kolay çok pipirikli olmamamk lazım emmiyorsa süt bittiyse mama var bunlar dert değil bencede
öperim o fındığı
kız o ne testi öyle kaçıncı gün pardon
ayy sen hamilesin heycan bastı beni Allahım inşallah
anmmmmmmmmmmmm tumayın beni göbek atayım
aaa yok atmiyim bebik sallanır
gene taktım huniyi
evt cnm ovu bu
Hiloş ben her haltı denediğim gibi bunuda denemiştim adetten önce ovu yaptım böyle bi çizgi yoktunerde perimmmm nerde ovu bu inş.gebelik olanı da görcez
şimdik kızlar eger bu ayda ovu böyle çıkmasına ragmen fos çıkarsa şöyle düşünicem demekki bnm lh adet olucagım
zamanda artıyo diycem başka bişey aklıma gelmiyoo
umarım çıkmazsa gebelik belirtisi deriz
büyük konuşmıyım ama 1 yaşından sonra emzirmem pek hoş değil benceaynen kızlar çocuk ayakta zaten kendi açıyo annesinin düğmelerini herkesin içinde ne bilim ben böle oldum
ztn bildigim kadarıyla hem dinen hem psikolojik açıdan sakıncalı oluyor 2 den sonra
Hiloş ben her haltı denediğim gibi bunuda denemiştim adetten önce ovu yaptım böyle bi çizgi yoktu
sen daha önce denedin ve böyle gördün mü
eğer daha öncede görüp gebe değildiysen bu senin için büyük bi belirti olmayabilir
ama bu ilk kez başına geldiyse sen gibesin
cnm artık o kadar çok ovu yaptımki tam net hatırlamıyorum ama bi sefer olmuştu
ama bu kadar belirgin değildi ama gene vardı ama gebelik yoktu
mesela geçen ay böle değildi bi bakayım geçmiş yüklemeleri bulabilcekmiyim daha net olur
perim ocak ayındakini buldum 27 ocakta yüklemişim
2.çizgi var ama böyle değil hafiften var ama bnm geçen ayda bi tuhaftı beta 5 çıktı sonra adet oldum peşinden
ne biiilimmmm yaw umut fakirin ekmeği
daha önce ferda dan öğrenmiştim bu ovu olayını diğer gebeliklerde tutmuştu:26:
Eve ışınlanmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?