Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anmmmmmmmmmmmm tumayın beni göbek atayım
aaa yok atmiyim bebik sallanır
gene taktım huniyi

evt cnm ovu bu

Yok canım sütüm var ama beste yemiyo bişey olmaz ya ben 40 gün emmişim camış gibiyim maşallah :))
camış seni ne güldüm yaa
bende emmemişim ama hiç hasta olmam kolay kolay çok pipirikli olmamamk lazım emmiyorsa süt bittiyse mama var bunlar dert değil bencede
öperim o fındığı

perim gördüm şimdik cevabını inş.gelcen güzel haberlerle inanıyorum ben
megannnnnn ben yaramazlık peşindeyim bak ne yaptım
Eki Görüntüle 645333
kız o ne testi öyle kaçıncı gün pardon
ayy sen hamilesin heycan bastı beni Allahım inşallah

Yok canım emmediği için azaldı zaten yavaş yavaş kesiyormuş

Bende sinir olurum öyle bide ayakta emerler koca çocuk hiç bi faydası yok analarının işgüzarlığı yani bakın benim güldür güldür sütüm var :))

nerde perimmmm nerde ovu bu inş.gebelik olanı da görcez

şimdik kızlar eger bu ayda ovu böyle çıkmasına ragmen fos çıkarsa şöyle düşünicem demekki bnm lh adet olucagım
zamanda artıyo diycem başka bişey aklıma gelmiyoo

umarım çıkmazsa gebelik belirtisi deriz

Bencede :)))
O da seni öper teyzesi:)

aynen kızlar çocuk ayakta zaten kendi açıyo annesinin düğmelerini herkesin içinde ne bilim ben böle oldum
ztn bildigim kadarıyla hem dinen hem psikolojik açıdan sakıncalı oluyor 2 den sonra

Hiloş ben her haltı denediğim gibi bunuda denemiştim adetten önce ovu yaptım böyle bi çizgi yoktu
sen daha önce denedin ve böyle gördün mü
eğer daha öncede görüp gebe değildiysen bu senin için büyük bi belirti olmayabilir
ama bu ilk kez başına geldiyse sen gibesin

aynen kızlar çocuk ayakta zaten kendi açıyo annesinin düğmelerini herkesin içinde ne bilim ben böle oldum
ztn bildigim kadarıyla hem dinen hem psikolojik açıdan sakıncalı oluyor 2 den sonra
büyük konuşmıyım ama 1 yaşından sonra emzirmem pek hoş değil bence

cnm artık o kadar çok ovu yaptımki tam net hatırlamıyorum ama bi sefer olmuştu
ama bu kadar belirgin değildi ama gene vardı ama gebelik yoktu
mesela geçen ay böle değildi bi bakayım geçmiş yüklemeleri bulabilcekmiyim daha net olur

Hilalim bence bu sefer oldu:))

perim ocak ayındakini buldum 27 ocakta yüklemişim
2.çizgi var ama böyle değil hafiften var ama bnm geçen ayda bi tuhaftı beta 5 çıktı sonra adet oldum peşinden
ne biiilimmmm yaw umut fakirin ekmeği
daha önce ferda dan öğrenmiştim bu ovu olayını diğer gebeliklerde tutmuştu:26:

ben açlıktan bayılmadan önce bişeyler yapayım siz yazızz pc açık gelince yazarım benn

inş.özlemmmmm

canım büyük bi ihtimalle hamilesin inşallah dikkatli ol artık

günün geçsin asıl o zaman sevinelim ama benim içim pırpır oldu haberin olsun

geçen ay bende enteresan bişey yaşadım bana paranoyak demeyin diye yazmadım aslında adetten 6-7 gün önce pembe renkli akıntım oldu ama az değilde sanki şeffaf akıntıyla gelmişti yanılmış olmaam çok açık pembeydi çamaşırım beyaz hatta ogün beyaz külotlu çorap giymiştim ona bile geçmişti ama sonuçta regl oldum dr.a söyledim muayene etti sonrada bişey demedi unutmuş olabilir bende sormadım hiç nedense stüne düşmedim

meg işte hala

Bana bakın,gelmemezlik etmeyinnnn he

Son düzenleme:
inş.kızlar inş.
duygum bana bu vınn artık çok rahat yetiyor nasıl oldu anlamadım
başlarda hiç yetmiyordu şimdik fazla bile geliyo
yrn dan fotolat isterizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…