Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş.kızlar inş.
duygum bana bu vınn artık çok rahat yetiyor nasıl oldu anlamadım
başlarda hiç yetmiyordu şimdik fazla bile geliyo
yrn dan fotolat isterizzz

bu ay bana da yetti cnm rahat rahat 4 gb sonçta video falan izlemynce yetıo aslnda
evt fotoları koycammm yarın akşama nasipsee

ben burdaym hilalim ama sizler yoksnzz galbaa
bi kabahat yaptım ben gttm pizzacıda o turşu acıbiberlerden yedm uyuyablrsem bıravo bugun nasl kaşntım var anlatamam yok pskljk falan degl bu kaşntılar bugun ii anladm

tuh canim ya niye yedin, normal insana bile zorluk yasatir aci biber, ins hemen gecer canim..

yarım saat oldu geleli kkye..
ancak önce görev tabii..
şimdi uğrayabildim..

sanırım çok uykum var benim ya :106:

goev aski bambaska diyosun :)
valla iyi ceviriyosun canim ya hem dukkan hem kk hem ev.. masallah sana..

hilalcim canim ins guzel haberler alirsin, ama artik alstgmz uzere kendimizi cok kaptirmamaliyiz,
sonra hayal kirikligi daha fazla oluyor biliyorsun..

ben de artik tup bebek dusunmeye basladim, burdaki sigortamizlar hayat boyu 1 kere tup bebek yaptirabiliyoruz,
sonrasinda cepten odemek gerek o da 17bin dolar mi neysmi ilaclarla beraber.
simdi 15bin e kadar hakkimiz var, esime diyorum hakkimizi bi kere kullanalim, olmazsa diger haklarimizi dondurulmus ile yapariz veya mecbur turkiyeye gideriz.
off bilmiyorum nolcak. su tsh im da bi dusseydi hayirlisiyla, adet olunca bi da olctureyim bakalim kac olmus, 3.09 du, keske 2 veya 1 olsa hemen.
belki o zaman kendlgmden hamile kalirim, tsh dusunce..

cnm sevıorm mereti ama gerçekten çok kaşntı yaptı akşam bana
eskden yapmıodu pek sıkntı artık bunye hassas herşey doknuo gerçekten :26:

cnm tsh oynak hormonlardan biri stresten de artıo şu an düşük olmadgnı blemıorz mesela ondan takma sen ona bnm arkdasın da 3 tü bi ay sonra hamile kaldı kendlgnden şu an hiçbşeye odaklama kendini bi alalım bakalm sonucu hayırlısyla bat ne zaman bu arada ?

cnm sevıorm mereti ama gerçekten çok kaşntı yaptı akşam bana
eskden yapmıodu pek sıkntı artık bunye hassas herşey doknuo gerçekten :26:

ben yiyemem hic aci, esim yiyor ama sonra baya bi zorlaniyor :):)

bat 6 mart canim,tsh icin de o vakit gideriz ins bi da.
olmadgni hissediyorum cnm ya olsa simdiye kadar bi sey hissederdim.

ben yiyemem hic aci, esim yiyor ama sonra baya bi zorlaniyor :):)

bat 6 mart canim,tsh icin de o vakit gideriz ins bi da.
olmadgni hissediyorum cnm ya olsa simdiye kadar bi sey hissederdim.

hislermz yanılıo bazen cnm ya ilk ay hiç bi belrti de yok ki bu çok yanltıcı hakknda hayırlısı kelebegm az kalmşş inşş bebşn sennledr kuzucum

Kelebegim batlarımız yakınn az kaldı
sen şimdiden olmadı die düsünme belirtilere de hiç takılma hiç belli olmuyor
bende kaptırmıyorum ya alıştık artık hayırlısı

Arkadaslar Bişey sorucam ben 2,5 aylık hamileyim 53 kiloyla hamile kaldım 55 olmuşum ( cok mutsuzum ya şekerim düşüyor diye sürekli atıştırıyordum sanırım abarttım yada gaz var feci oda kilo olabilir mı lütfen olur deyin

Canım çok sıkıntı yapma 3 yüksek değil .Ben 4 le hamile kaldım.Bir tahlil daha yaptır belki dr ilaca gerek görmeyebilir ben ilaca başladığımda 14 tü tshım.
İnşallah bu ay bebişin seninledir

Canım hamilelikte kiloyu çok takamamk lazım yiyebiliyorken ye önemli olan bebişin sağlıklı olsun.
Ama bebeğe yarayacak şeyler yemeye çalış bulantıların yoksa.
hamur işi ve tatlılardan uzak durmaya çalış.Çok canın çekerse küçük bir parça yersin.Atıştırmalarını meyve ceviz fındık ve yoğurt olarak yapsan.

Benimde bugün iştahım iyi çok şükür ve biraz ucunu kaçırdım şuan midem allak bullak oldu iştahım varken ne bulduysam yedim karıştırdım.

cnm gerçekten takma kloyu bak ben 75 kloyla hamiş kaldım şu an 20 klo almş bulunmaktaym benmki abartı oldu ama yapablecegm gerçekten bşey yok ilk başlar bulnatılar da olnca sonra kasamadım senn klonda olup da bi arkdasmz da 20 cıvarı klo aldı şu an tam bi cıtır anne ( utopya06) ksa sürede verdi kloları ki sen belki de o kadar almıcaksn ble yemenden kesme ama yapablıosan yürüyüş yapablrsn dogumdan sonra kısa sürede verrsn zaten
ben de verecgme inanıorm ondan çok takmıorm ...

Sabahtan akşama kadar yediklerimi yazayım bakın nasıl kattım karıştırdım.ama hamişler okumasın
Spoiler
Bir patatesli yumurta, salatalık, domates, bir bardak açık çay
Bir portakal üzerine 3 muz biraz arası geçince 1 elma
Akşama doğru bir kruvasan bir bardak meyva suyu
Bir paket jelibon
Tekrar bir yumurta yanında domates ve meyve suyu
Bir paket pizza kraker bir kaç çubuk kraker ve yine meyve suyu

Son düzenleme:

Vericez duygum bende inanıyorum kuzularımız hayırlısıyla sağlıcakla gelsin veririz
Bana eşim şişko diye takılıyor hiiçç takmıyorum çünkü biliyorumki vericez hem önemli olan bebişlerimiz iyi olsun sağlıklı olsun iştahım olduğu sürece hiç kısmıyorum ben yediğimi yeterki bebişime yarasın.Göbüşte çatladı olsun çatlasın hiç önemli değil kızım için değer.

Bende ne güzel akıl veriyorum hamurişinden tatlılardan uzak durmaya çalış diye ama kendim bulursam hiç kaçırmıyorum hamur işi ve tatlıyla aram hiç bozulmadı ama sebze yemeyi sulu yemek dedinmi göresim bile gelmiyor.Ben bulantım olmasa daha güzel beslenmeye çalışıcam ama bulantım olunca içim neyi kabul ederse onu yiyorum.

ay kocişe öldüm gülmekten on metre kurdele almş gelmiş ...
eskden dügün salonlarnda bi uctan bi uca balonları koyarlardı ya tavana insann kafasına degerdi dıo aşkm bak nasl olmş oyle tavana ypcak yanii
dedm oyle degl perdeye dogru bi kurdele gerdik balonları oyle koydk sonra

:) simdi mutlu oldum birazcık . Ya benim bulantilarim da yok hani olsa kilo verirdim muhtemelen ama olmadıgı icin herhalde böyle oldu ama hesaplamalarıma gore 5. Aya kDar 1 kilo sonrasında 2 ser kilo alsam 12 kilo almış oluyorum ki Buda normal :) cokta problem değil dimii 12. Haftayı iple çekiyorum pilates e başlıcam o zaman dengelerim herseyi umarım bn takıntıliyim çünkü kilo konusunda :))

aynen oyle meganm bnm de çatladı canmz saolsn ya olursa oluo yaplcak bşey yok kloları da vercz sıkılaşçz da bl gelsnler var ya zaten bi yaşnda oldklarnda dk oturamıcz peşlernde koşmaktan klo falan kalmaz yani mümkün degl

aslnda klo konusunda takntı kötü bşey degl cnm sadece hamilelikte kasmamak lazm cunku klo takntın varsa zaten gdecek o klolar bence de 12 kloyu gecmessn sen zannetmem
gecsen de bi kaç aya kalmaz verrsn cnm
ben de platesi çok severm ama pek yapamadm nedense tembellk ettm hamileligmde
hamile kalmadan once plates ve fitnesla 12 klo vermştm
blmıorm bebşle vaktım olur mu ama en bastnden yazın onu da koycz arabaya yürücez deniz kıyısnda oyle oyle gtcek klolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…