inş.kızlar inş.
duygum bana bu vınn artık çok rahat yetiyor nasıl oldu anlamadım
başlarda hiç yetmiyordu şimdik fazla bile geliyo
yrn dan fotolat isterizzz
ben burdaym hilalim ama sizler yoksnzz galbaa
bi kabahat yaptım ben gttm pizzacıda o turşu acıbiberlerden yedm uyuyablrsem bıravo bugun nasl kaşntım var anlatamam yok pskljk falan degl bu kaşntılar bugun ii anladm
yarım saat oldu geleli kkye..
ancak önce görev tabii..
şimdi uğrayabildim..
sanırım çok uykum var benim ya :106:
tuh canim ya niye yedin, normal insana bile zorluk yasatir aci biber, ins hemen gecer canim..
goev aski bambaska diyosun :)
valla iyi ceviriyosun canim ya hem dukkan hem kk hem ev.. masallah sana..
hilalcim canim ins guzel haberler alirsin, ama artik alstgmz uzere kendimizi cok kaptirmamaliyiz,
sonra hayal kirikligi daha fazla oluyor biliyorsun..
ben de artik tup bebek dusunmeye basladim, burdaki sigortamizlar hayat boyu 1 kere tup bebek yaptirabiliyoruz,
sonrasinda cepten odemek gerek o da 17bin dolar mi neysmi ilaclarla beraber.
simdi 15bin e kadar hakkimiz var, esime diyorum hakkimizi bi kere kullanalim, olmazsa diger haklarimizi dondurulmus ile yapariz veya mecbur turkiyeye gideriz.
off bilmiyorum nolcak. su tsh im da bi dusseydi hayirlisiyla, adet olunca bi da olctureyim bakalim kac olmus, 3.09 du, keske 2 veya 1 olsa hemen.
belki o zaman kendlgmden hamile kalirim, tsh dusunce..
cnm sevıorm mereti ama gerçekten çok kaşntı yaptı akşam bana
eskden yapmıodu pek sıkntı artık bunye hassas herşey doknuo gerçekten :26:
ben yiyemem hic aci, esim yiyor ama sonra baya bi zorlaniyor :):)
bat 6 mart canim,tsh icin de o vakit gideriz ins bi da.
olmadgni hissediyorum cnm ya olsa simdiye kadar bi sey hissederdim.
Canım çok sıkıntı yapma 3 yüksek değil .Ben 4 le hamile kaldım.Bir tahlil daha yaptır belki dr ilaca gerek görmeyebilir ben ilaca başladığımda 14 tü tshım.tuh canim ya niye yedin, normal insana bile zorluk yasatir aci biber, ins hemen gecer canim..
goev aski bambaska diyosun :)
valla iyi ceviriyosun canim ya hem dukkan hem kk hem ev.. masallah sana..
hilalcim canim ins guzel haberler alirsin, ama artik alstgmz uzere kendimizi cok kaptirmamaliyiz,
sonra hayal kirikligi daha fazla oluyor biliyorsun..
ben de artik tup bebek dusunmeye basladim, burdaki sigortamizlar hayat boyu 1 kere tup bebek yaptirabiliyoruz,
sonrasinda cepten odemek gerek o da 17bin dolar mi neysmi ilaclarla beraber.
simdi 15bin e kadar hakkimiz var, esime diyorum hakkimizi bi kere kullanalim, olmazsa diger haklarimizi dondurulmus ile yapariz veya mecbur turkiyeye gideriz.
off bilmiyorum nolcak. su tsh im da bi dusseydi hayirlisiyla, adet olunca bi da olctureyim bakalim kac olmus, 3.09 du, keske 2 veya 1 olsa hemen.
belki o zaman kendlgmden hamile kalirim, tsh dusunce..
Canım hamilelikte kiloyu çok takamamk lazım yiyebiliyorken ye önemli olan bebişin sağlıklı olsun.Arkadaslar Bişey sorucam ben 2,5 aylık hamileyim 53 kiloyla hamile kaldım 55 olmuşum( cok mutsuzum ya şekerim düşüyor diye sürekli atıştırıyordum sanırım abarttım yada gaz var feci oda kilo olabilir mı lütfen olur deyin
Arkadaslar Bişey sorucam ben 2,5 aylık hamileyim 53 kiloyla hamile kaldım 55 olmuşum( cok mutsuzum ya şekerim düşüyor diye sürekli atıştırıyordum sanırım abarttım yada gaz var feci oda kilo olabilir mı lütfen olur deyin
cnm gerçekten takma kloyu bak ben 75 kloyla hamiş kaldım şu an 20 klo almş bulunmaktaym benmki abartı oldu ama yapablecegm gerçekten bşey yok ilk başlar bulnatılar da olnca sonra kasamadım senn klonda olup da bi arkdasmz da 20 cıvarı klo aldı şu an tam bi cıtır anne ( utopya06) ksa sürede verdi kloları ki sen belki de o kadar almıcaksn ble yemenden kesme ama yapablıosan yürüyüş yapablrsn dogumdan sonra kısa sürede verrsn zaten
ben de verecgme inanıorm ondan çok takmıorm ...
cnm gerçekten takma kloyu bak ben 75 kloyla hamiş kaldım şu an 20 klo almş bulunmaktaym benmki abartı oldu ama yapablecegm gerçekten bşey yok ilk başlar bulnatılar da olnca sonra kasamadım senn klonda olup da bi arkdasmz da 20 cıvarı klo aldı şu an tam bi cıtır anne ( utopya06) ksa sürede verdi kloları ki sen belki de o kadar almıcaksn ble yemenden kesme ama yapablıosan yürüyüş yapablrsn dogumdan sonra kısa sürede verrsn zaten
ben de verecgme inanıorm ondan çok takmıorm ...
Vericez duygum bende inanıyorum kuzularımız hayırlısıyla sağlıcakla gelsin veririz
Bana eşim şişko diye takılıyor hiiçç takmıyorum çünkü biliyorumki vericez hem önemli olan bebişlerimiz iyi olsun sağlıklı olsun iştahım olduğu sürece hiç kısmıyorum ben yediğimi yeterki bebişime yarasın.Göbüşte çatladı olsun çatlasın hiç önemli değil kızım için değer.
:) simdi mutlu oldum birazcık . Ya benim bulantilarim da yok hani olsa kilo verirdim muhtemelen ama olmadıgı icin herhalde böyle oldu ama hesaplamalarıma gore 5. Aya kDar 1 kilo sonrasında 2 ser kilo alsam 12 kilo almış oluyorum ki Buda normal :) cokta problem değil dimii 12. Haftayı iple çekiyorum pilates e başlıcam o zaman dengelerim herseyi umarım bn takıntıliyim çünkü kilo konusunda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?