Umudd cnm moral bozmak yok bu doktorların ne dedigi belli olmuyorki,pozitif olmak cok önemli
ben gecen ayda beta baktırdım biraz acele ettim 5 cıktı bende umutlandım 1 gün sonra adet oldum
bende bi daha geçmeden yapmıycam dedim ama nasıl durcam bakalım
hevinn ben 28 29 ve 32 günlerde yaptım giderek koyulaştı ama ben gebelikte hiç böle koyu göremedim markadan markaya degisir heralde,en kesin kanda oluyo bnm
bekleyip görcez bakalım inş...
slm kızlar nasılsınız birşey sorucam benim kuzumun altı pişik oldu prima kullanıyoum ıslak mendilde evybaby kullanıyorum ama yeni doğanlar varmöış ismi neydi ondan layım gerçi ıslka mendilleir yıkayıpda kullanıyrum şimdilik zararı olmasın diye nerden alabilirim burda baktık normalleri var yeni doğan yok sizce sebep ne olmuştur çok fena altı kuzumun ne yapmam gerek ne kullansam:26::26:
geçen antibiyotik yüzünden ishal olunca deniz de pişik oldu
doktor hametan bi de travacort verdi bize sürmek için
ama senin paşa daha küçük kullanılır mı bilmem
kakao yağı iyi geliyo dediler banada bulamadım ben
böle tereyağı gibi oluyo sıcağı görünce sıvılaşıyo bulursan al dene canım doğal o bişi olmaz
slm kızlar nasılsınız birşey sorucam benim kuzumun altı pişik oldu prima kullanıyoum ıslak mendilde evybaby kullanıyorum ama yeni doğanlar varmöış ismi neydi ondan layım gerçi ıslka mendilleir yıkayıpda kullanıyrum şimdilik zararı olmasın diye nerden alabilirim burda baktık normalleri var yeni doğan yok sizce sebep ne olmuştur çok fena altı kuzumun ne yapmam gerek ne kullansam:26::26:
ferdaaaa
seni yakalamışken sorayım
kuzeye kahvaltıya başladınız mı
başladıysan ne veriyosun
annemler biskuvi koyalım diyolar ben vermek istemiyorum pek sağlıklı gelmiyo bana :26:
sağıolsın canım yaa vallaha hiç birşey bilmiyorum burasıda olmasa ne yapıcam nasıl bir çaresizlik böyle oturup ağlıyorum birşey çıktıkça malum hala kaka problemimiz devam ediyo yapamıyo alttn müdahale etmeyince yapıncada sümüksü yapıyo bugün tahlile gönderdim eşimle lokosit çıkmış ama çok çok azmış nasıl birşeyciddimi zorlanıyo ıkınıyo kıpkırmızı oluyo yüzü gözü döktü sivilce gibbi kıpkırmızı acaba o nedenlemi yapamıyo bir bilgin varmı :26:
cnm ben doğduğundan beri unibaby yenidoğan kullanıyorm pişikte olmadı
krem olarak müstelanın pişik kremini kullanabilirsin
az cıktıysa bence sorun değildir
sadece anne sütü alıyosa kabız olmaması lazım ama sen yediklerine dikkat et cnm kayısı kompostası yiyebilirsin hem süt yapar
haa masterim sağolsın bende bunu diyorum bilyodum ama unuttum diye bunu öneren çok olduğu için alayım dedim ama burda bulkamaıdm etten vermem gerekicek çok sğaolsın canım bendede ilk oldu daha neden oldu bilmiyorum tek ıslak mendile bağlıyorum sıkda değişiyorum altını hani :26:
az çıkmış canım sadece anne sütü alıyo kayısı yiyorum günlük kaynatıyorum arada hiç eksik etmiyorum ama süt içiyorum gündüzleri süt alerjisi falan demiş nette bilemdim birde kabız değil canım sulu hemde baya sulu ama kendi başına yapamıyo öyle zoranıyoki kabızmış gibi alttan fitil falan veirnce hemen püskürtüyo ve sulu böyle parçaıklarhalinde çıakrıyo (adeferdsiniz)kabız olsa anlıycam il doğduğund 2 hafta kadar hiç sorun yaşamadı ama çok rahat yapıyodu her emmesinde çıakrıyodu sarılığıd öyle atlattık ama sonrasında ne ldysa oldu ama malesef artık yapamıyo alttan dokunmasak çocuk kalıcak resmen öyle ıkınmaktan ne olur bilemiyorum
belki normalden daha da hassastır cildi
olur böyle seyler sıkma canını
Allah dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?