hımm dediğin gibi belki sütle ilgilidir sen içme bi süre
yediklerini takip et belki baska bişeye alerjisi vardır
ohh maaşallahhh kuzumaa Allahım nazarlardan korusun canım çok tatlıelifcim deniz mama almaya başlayana kadar 3 4 günde bi yapıyodu kakasını
sadece anne sütü aldığı için oluyo dedi doktor
hatta 9 gün yapmadığı oldu 2 kere ondada fitil kullandık
bi ara hergün zeytinyağı sürüyodum popusuna dereceyle
sonra düzene girdi
tabi ben işe başlayınca süt azaldı mamaya başladık vs.
o yüzündekiler denizdede vardı 40 çıkınca geçiyo
annenin hormonlarından oluyomuş
hatta bak foto koyayım
Eki Görüntüle 648327
didem kuzey bulamaç yemiyor normal kahvaltı veriyorum ben cicibebe kullanmıyorum zaten tadını da sevmiyor kuzey
kilo alsın diye vereceksen verebilirsin
ama dediğin gibi bana da çok sağlıklı gelmiyo
benim doktorun verme dediği nadir şeylerden biriydi
vereceksen illa hipp kullan demişti hipp aldım çok nadir eline veriyorum iki dişliyo atıyo hiçbişeyin içine de kullanmıyorum ben
bizde kahvaltı bigün yumurta sarısı ertesi gün labne beyaz peynir kaşar peyniri falan haftada iki kere falan da az tereyağında yumurta sarısı ve labne karışımını omlet yapıp veriyorum ekmek çok az yiyor ama bulamaç olmayınca normal yediği miktarın çok altında yiyor ama napıyım sevmiyo bulamaç ayrı ayrı seviyo bi de sonra ayrı ayrı vermeye uğraşmıcam
bebe bisküvisi katmadan bulamaç yapabilirsin 1 çay kaşığı labne 1 çay kaşığı yumurta sarısı tam tahıllı kaşık maması az tereyağ pekmez falan karıştırabilirsin devam sütü veya su ile ıslayıp
meyve suyu veya ıhlamur da kullanabilirsin
ya da direk kahvaltılık başlayabilirsin senin tercihin
byzglm geçmiş olsun takma kafana pişik normal bişey
ben ağır pişiklerde trocyd kullanıyorum ama miniklerde kullanılır mı bilmem doktora sormadan alma hemen geçiriyo o
unibaby kullan ıslak mendili 6 aya kadar en az yıkasan da kalıyodur diğerlerinde
cildi hassas demekki
pişik önleyici krem de kullan ben mustela desitin dönüşümlü kullanıyorum işte
kafana takma basit problemler bunlar
ıslak mendili internetten alabilirsin
şu koyduğum fotoya baktımda bi
çocukum evrim geçirmiş resmen doğduğundan bu yana hiç alakası yok şu an
son halinide görmek isteirm amaaa:26:
albüme ekliyorum bakarsın ordan daha bissürü fotosuda var
tmm canım bekliyorum
olsun canım dedim ya sık yazmadığımdan
çalışmalar pek iç açıcı diil.başka bir dr danıştık doğal yolla hamile kalmamın zor olduğunu söledi hatta aşılamada yaptırmayın çok düşük ihtimal zaman ve para kaybı olur direk tüp bebek yaptırın dedi biz biraz şok olduk ama en son ihtimal olarak gördüğümüz için yada aklımızdaydı ama başkasının ağzından duymak zor geldi galiba
bizde bu ayda böle geçsin önümüzdeki ay tüpe gidelim dedik dr araştırıyoruz
öle işte canım
senin günün 1 gün geçmiş oluyor bence yarın neden yaptırmıyorsun testi çrşmb yapcan çok merak ederiz o zaman kadar ama ben böyle meraktaysam seni düşünemiyorum
hadi inşalah hayırlı haberler gelir
elifim uni baby iimş evt ben de altı paket aldm ondan huggies ile primada aldm onları daha çok genelde kullanrm altı için bi süre uni baby kullanrm die düşündüm ....
ben termosa sıcak su yapıyodum altını açtığımda pamuk veılık su ile siliyodum 2-3 ay yaptım hiç pişik olmuyo öyle sonra sıkılıp unibabye geçtim
huggies yenidoğan da gayet iyi migrosta indirime giriyo sık sık 3lüsü 8tl civarı gayet ekonomik ondan da alabilirsiniz
hoşgeldin duygum naıslsın miniğim nasıl bakem evet canım bende eşime söyleidm sipariş verdi bend eilk prima kullandım sonra evybaby hoşuma gitti daha yumuşacık silerken pamuk gibi birde dalin denedim o en berbatı yani yıkayrak kullanıyorum sıcak suyla baya çitiliyorum elimde bepanthen kullanıyorum pudrada ama çaresiz geçirmiyo eşim bakıcak kako yağınıda birde müstelanın kremini bakıcam işte bakalım inş geçer çekmediği kalmaıd kuzumun bakamıyorum diyorum kendime artık sinrilerim yıprandı ki sorma duygum:26::26::26:
hoşgeldin duygum naıslsın miniğim nasıl bakem evet canım bende eşime söyleidm sipariş verdi bend eilk prima kullandım sonra evybaby hoşuma gitti daha yumuşacık silerken pamuk gibi birde dalin denedim o en berbatı yani yıkayrak kullanıyorum sıcak suyla baya çitiliyorum elimde bepanthen kullanıyorum pudrada ama çaresiz geçirmiyo eşim bakıcak kako yağınıda birde müstelanın kremini bakıcam işte bakalım inş geçer çekmediği kalmaıd kuzumun bakamıyorum diyorum kendime artık sinrilerim yıprandı ki sorma duygum:26::26::26:
primave dalin hala pişik yapıyo kuzeyde
uzak dur onlardan evy baby denemedim ama pişik ıslak mendilden bence
sadece pamuk su ile kendin de silebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?