Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy gerçktenmi duygum hemen söyliuorum eşime çok sağolsın cnaım benim ne kadar zormuş diyorum çektiğini görmek tamm normal olması gerekne şeyler ama içim dayanmıyo vallaha böyle içini çekerek gözümün içine bakıyo yaa dayanamıyorum duygum korkma kuzum yeri daraldığından oluyo beimde son zamanlrda azalmıştı ama herşeyi gayet yeirndeydi kuzum Allahın izniyle 1 haftaya gleicek ecemiz sağlıklı birşekilde bizde burda onu yiyicez bitiricez sana bırakmıycazzzohhhh çok dadluçokkkkkkkk

hilaim test yaptın mı uuzm ovucanın ben burdayım diyo hadi hayırlısı olsun inş günün geçtimi peki :26:

Slmm
ben gittim gebelik testti aldım
byzgülüm 1 gün gecti
masterım sorma ya her banyo heyecan yapıyorum

ferdammm valla inş.diyorum cokda kaptırmıyım diyorum ama eşim akşam işteydi geliyomus simdi yolda bana soruyo yaptın mı diye,çarşamba sbh idrarıyla yapayım diyorum

selamlar
artık kendimden bile sıkılmaya başladım sabah gittim doktora film çekildi ayağım için kemikmi kıkırdakmı aşınmış dedi :26:ama yinede bu sonuca sevindim çünkü korkum başkaydı:44:birsürü ilaç kullanıyorum ya sıkıldım artık çantam ilaçlarla doldu
önce idrar yolları sonra grip sonra rahim filmi şimdide bu haa birde gine göğsüm tıkandı grip olma yolunda emin adımlarla yürüyorum
bu kadar ilacın üstüne ve radyasyonun üstüne habile kalırmıyım bilmiyorum:26:ayrıca budefa enterasan bir şekilde erken yumurtladım galiba:26:

hilalim inşallah güzel haberler verirsin budefa bize

Eminemmm kendimden sıkıldım ne demek yaa,öyle deme hepimizin basına geliyor rahim filminden sonra bende fena grip olmustum üşütüyoruz orda heralde,bende dönem dönem biton ilaç kullandım,allah dermansız dert vermesin,erken yumurtlamayı nasıl fark ettin geç olmuyormuydu senin?

emienm hayırdır ne oluyo sana kuzum neyin var geçmiş olsun sen kurtulamıycakmısın bu sıkıntılardan cnaım benim yaaa :26::26:

hilaim hadi hayırlısı inş hayırlı güzel sonuçlar alırız kuzum yarınmı yapıcaksın şimdi:18::18::26:

Evt cnm yrn sabah yapcam ama sabah derken baya erkenden yaparım ki çıkarsa saglık ocagına gidip kan vereyim

Evt cnm yrn sabah yapcam ama sabah derken baya erkenden yaparım ki çıkarsa saglık ocagına gidip kan vereyim

ayyy heyecanlandım hilalim snein ovucanlar kızardımı keisn beeiş var demektir inş eğerki hayırlı olucaksa rabbim nasip etsin kuzum yarın girerim bakarım mutlaka :18::18::18:

evet hepimizin başına geliyor ama ne bileyim ya artık mızmız biriymişim gibi geliyo yaşlılar bile benden daha az dert yanıyo herhalde
1 haftadır tansiyonum düşük sürekli başım dönüp duruyo üstünede bunlar
yumurtlama olayınıda o malum akıntı olmaya başladı artı kasıklarda batmalar ve ağrılar var adet olacakmışım gibi ondan hissettim hilalim bakalım herşeyin hayırlısı ama bebek çalışması yapacak güçte yok bende :44:
emienm hayırdır ne oluyo sana kuzum neyin var geçmiş olsun sen kurtulamıycakmısın bu sıkıntılardan cnaım benim yaaa :26::26:

elifimm ne olsun canım yaa her şikayetini dile getiren ben artık kendimden sıkıldım kimbilir çevremdekiler nasıl sıkılıyo benden
neyse işte azıcık bunalımdayaım üstüne birde hasta olunca bu hale geliyorum:2:

Kızlar bu arada bu ay eşimin dogum günü var yaklasık 1hafta sonra olursa hediyem cok güzel olcak ,rabbim bu sefer saglıklı bi gebelik nasip eder lnş.

Günaydın kızlar
bnm cok fena belim agrıyo korkuyorum adet gelcek die
tırsmalardayım
Gelmeyeek canım inşalahhhh
Canım geçmiş olsun bir dönem ıslak mendil kullanmasan ılık su ve pamukla yapsan temzliğini daha çabuk iyileşir sanırım.
albüme ekliyorum bakarsın ordan daha bissürü fotosuda var
Ayyy didemimm mahşallah kocaman olmuş tam sıkıştırmalaık olmuşşşşşO ne pozlar öyleee tam cimcimeee
Birde kaç aylık oldu mahşlalah artık beişğinin kenarından tutunup ayağa kakıyor.
Hilalimm o testi yarın sabah yapıcaksın dimi ilk idrarla
Ama senin idrarda çıkmayabiliyor biliyorsun eğer tek çızıkta çıkarsa üzülmek yok adet olmadığın sürece umut var
Tek çızıkta çıksa kana gidersin.
Eminem geçmiş olsun.Bu ay boşta geçse üzülme rahim filmi sonrası bir kaç devam ediyor gebe alma şansı artmış oluyor ama illaki bu ay için değil br kaç ay içinde gelecek inşalalh

Kızlar bu arada bu ay eşimin dogum günü var yaklasık 1hafta sonra olursa hediyem cok güzel olcak ,rabbim bu sefer saglıklı bi gebelik nasip eder lnş.

Canım inşallah kocişine doğum günü hediyesi gelmiştir.Ben doğum günümde test yapsam hamileymişim ama doğum günümden iki gn sonra yapmıştım testi ve hamile olduğumu öğrendim halbuki doğum günümde adetim bir gün gecikmişte farkında değilmişim yani kuzumda bana hediye geldiii

Bugün benim kocişim grip olmuş işe gitmedi sabahtan beri bir nazlanmalar benim 9 ay yapmadığım nazı yapıyor şimdide buraya 5 dk oturdumya mızmızlanıyor bakayım bariii

Selam kızlar. Nasılsınız. Ya benim bu adetim normal mi acaba. Sezeryan olanlarda böyle bişey oldu mu. Ben ameliyat olmadan bi gün önce adet olmuştum hastanede ama ilaçlar beni kesmişti. Bu ay da oldum dedim. Ilk biraz kırmızı geldi sonra kahverengi çamur gibi geldi sonraki gün biraz daha kırmızı geldi. Sonra gene kahve. Çok az kırmızı geldi yani. Niye böyle oluyo anlamıyorum test de yaptım negatif çıktı pazar günü. Sıkınti bastı beni ya acaba emzirıyorm diye mi tam adet olmuyorum

Oflum canım bu konuda bilgim yok ama emzirdiğin için olabilir diye tahmin ediyorum süt hormonu yüksek olduğundan adet düzensizliği yapabilir kimisi emzirdiği sürece hiç adet görmüyor.Doğum sonrası bunları hepimiz yaşayacağız sanırım.Hap ve iğne kullanılamıyormuş eşimiz korunucak mecburen ama ne derece güvenli olucak bilmiyorum.Sanırım tek çare prezervatif gibi görünüyor :44:
herkese selamlar

Canım moonum pisicimmm nasılsınn.Hoşgeldinn

kızlar gene bennn,benim acaip çarpıntım oluyo yaa
böyle eczaneye gittim geldim sanırsınki tır çarptı,deminde mutfaga kalktım elimdeki bardagı düşürdüm böyle
bir halsizlikki anlatamam,eşimde geldi allah razı olsun evi süpürdü sonra ben bardak kırdım bi daha yaptı,dün sabahtan beri full çalıştı onada üzülüyorum ya eve geldi dinlenmesi uyuması lazım ama bnm dertlerim bitmiyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…