Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar selammmm

Hiloş test yaptıda pozitif sonucu buraya attı diye düşünüp görmeye geldim ama nerdeeee yapmamış hanfendi neyse yarın sabah inşallah

pazar günü arkadaşlarımla birlikteydim yakın bi arkadaşım hamile olduğunu söyledi onun adına çok sevindim hemde ikinci ayıydı ama kendi adıma çok üzüldüm ne yalan söyliyim 3ünün bebişleri kucağında 3ü hamile bense daha çook beklerim hepsi benden sonra düşündü benden önce nasip olduğu napalım Allahın takdiri çok üstüme geldiler sıra sende sıra sende diye bu ay sonu yine görüşücekler gitmeyi düşünmüyorum belki yanlış ama sonradan çok üzülüyorum kendime ama onların mutluluğunada ortağım çok garip bi duygu

bu arada tüp bebeksiz çocuk sahibi olmazsınız dedikleri yeğenimin eşine aşılama yapmışlar bütün kalbimle nasip olmasını bekliyorum ayın 15ine kadar onun heycanıyla doluyum yaşları var maddi durumları biraz zorda dualarınızda oda aklınıza gelsin olur mu kızlar
bu dönem bereketi gelicek Hilal ve o arkadaşım sonrada kuzenimin eşi inşallah

bende biaz kendimi rahat bıraktım hayatmı yaşamaya çalşıyorum bu yaz bol bol tatil kaçamakları yapıp serseriler gibi eğlenmeyi planlıyorum umaşarrım eşimde uyar

Ztardan haber var mı inşallah sağlıkla kucaklar yavrusunu

pazar günü arkadaşımın oğluşunu yedim resmen daha 40 günlük süt kokulu bi bebekti

elifm cnm bnmm evt az kaldı 14 gun sonra falan gelıo Ecemiz hayırlısyla saglıkla inş evt son zamanlar demek aynı herkeste az kıprdıo iice anladm bunu ...
inş ii gelcek sudocrem cnm butun arkdaslarm ondan kullanıo bnm

hilaallllllllllllllll çokk heyecnlymmmm cnmm o kadarr istıorm kiii guzel hberlerinii butun dualarm sennle Rabbim sevndrsn bu ay inşşş senii

perim bnm üç arkdasımn da vardır bebşi arkalarından ben de kalıverdm bebekler ugur getrr boyle bebş isteynlere bana da arkdasmn bi yaşndaki kızı ugur getrdi çokk alıp kucagma Allahm bnmmm de olsn boyle bebşm dedm Rabbim kabul etti dualarmı senn de oyle olcak bak gör umutsuzluk yok tmm yaza çok eglencksn bu çok guzeel ama ii hayaller de kurmayı unutma tmm mı eglenrken senn bebş fikrinden uzaklaşmaya degl bebşinn olcagıyla ilgli hayaller kurmaya ii şeyler düşnmeye ihycn var cunku bu fkrden uzaklaşamassn ammaaa boyle kalbn pırpır ederek hayaller kurarsan ii şeyler düşünrsen daha cabuk gelr bebşnn

kızlar beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam
hepiniz merakla bekliyorsunuz biliyorum ,bende sabırsızlanıyorum
neyse çok az kaldı
umarım yrn sabah güzel fotolar eklerim
ve umarım herşey yolunda gider

merhaba kızlar
umarım herkes cok iyidir
kkya giremiyorum bu ara
esim geldi bahsetmistim birlikteyiz cok mutluyuz
bebişi de büyütüyoruz bır skntımız yok cok sukur

kızlar beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam
hepiniz merakla bekliyorsunuz biliyorum ,bende sabırsızlanıyorum
neyse çok az kaldı
umarım yrn sabah güzel fotolar eklerim
ve umarım herşey yolunda gider

Gebelik mi yapacan ovumu

merhaba kızlar
umarım herkes cok iyidir
kkya giremiyorum bu ara

maşallahh cnm eşin uzaktamıydı tam hatrlayamadım ben ama mutlu oldgnza çokk sevndmm maşalalh size hepp boyle mutlu olunn inşşşş

ovu pzt yaptım elisim baya koyu çıktı ,yarın da gebelik yapcam:18::18::18::18::18:

Hadi hayırlısı güzel haber ver bakalım bize.Pozitif çıkarsa hemen dra git rapor çıkar iğne yazsın iğnelere başla.Sen heterozigottun dimi yanlış hatırlamıyorsam

elisim sana bşey sorcam doguya kaç tane bi no kaç tane iki no bez kullandın hatrlıomsn kuzucum ?

elisim sana bşey sorcam doguya kaç tane bi no kaç tane iki no bez kullandın hatrlıomsn kuzucum ?

İki paket 1 numara kullandım sonra 3-4 paket kadar 2 numara, kaç paket olduğunu hatırlamıyorum ama 2 ay kadar 3 numara kullandım.Son 1,5 aydır 4 numara kullanıyorum

Hadi hayırlısı güzel haber ver bakalım bize.Pozitif çıkarsa hemen dra git rapor çıkar iğne yazsın iğnelere başla.Sen heterozigottun dimi yanlış hatırlamıyorsam

inş.cnm inş. ,ama aklıma takıldı geçen ayda böyle şüphem vardı doktoru aradım varsa 1 hafta sonra gel
önce bi keseyi görelim gerisi sonra demişti.ama daha öncede gebe kalır kalmaz iğnelere başlıycaz demişti:26:
evt cnm heterozigot,bide corasprin içiyorum

Son düzenleme:
İki paket 1 numara kullandım sonra 3-4 paket kadar 2 numara, kaç paket olduğunu hatırlamıyorum ama 2 ay kadar 3 numara kullandım.Son 1,5 aydır 4 numara kullanıyorum

anladm cnm saolsn ya markette çok guzel indrm vardı preıum carede iki tane iki no aldm onceden de bi no almştm bi tane dogru dusunmşm bak 2 no gdıomş baya eger bir no yetmezse bi tane daha alrm ama şimdlk bi no bi tane olsn dedm

merhaba kızlar
umarım herkes cok iyidir
kkya giremiyorum bu ara

Canım bende seni merak ediyordum inanki dün gece yatarken aklıma geldi ne zamandır uğramıyor diye düşündüm.İyi olmana sevindim
Allah sizi hiç ayırmasınnn

İyi düşünmüşsün duygum bir no bende bir paket aldım 1 noyu bir pakette kullanan var ikide kullanan var duruma göre ihtiyaç olursa alırsın.

Ben bugün internetten emzirme atleti sipariş ettim bir tane bakalım nasıl birşey gelicek beden de çok tereddüt ettim inşlalah büyük gelmez 90-95-100 bedenleri vardı sadece bende 90 sipariş ettim.Kargosu ücretsizdi taksit imkanıda vardı alıyım bir tane bulunsun dedim.

Son düzenleme:

Sen hemen git, allah korusun bi aksilik çıkarsa hangi aşamada olacağını kimse bilemez.dr iyice saçmalamış.Ben adete 6 gün kala test yapmaya başladım kuzenim jinekolog o öyle dedi pozitif olur olmaz iğne başlayacaz dedi.Zaten ilk yaptığım testte de hayalet çizgi çıkmıştı ertesi gün kana gittim 21 çıktı.Aynı gün bana rapor çıkardı ve iğneye başladım.Ama tek fark ben homozigotum bazı doktorlar heterozigotlarda iğne kullanmıyorlar coraspinle gebeliği devam ettiriyorlar

Hilalim bak ben bunu unutmuşum böyle bir durum varsa testini geciktirmeden yap ki hemen iğnelere başlarsın.

evt cnm belki geçen ay bnm biraz şüpheliydi ondan kesinleşşsin dedi heralde,bana da kesin iğne olcan dedi
bide raporu hematalojiden mi çıkardın ?1 günde halloluyormu?
bide bana hemşire daha önce 50 den düşükse gebelik testti göstermez demişti ama bak sende göstermiş

demi bebş iri olursa bi paketten drek iknciye gecerz belki belli olmaz cunku ıslak mendl de yannda 23 90 çok uygn demi normalde 26 lira bi paketi cunku hem ıslak mendl prima yenidogandı
nerden aldın meganm emzrme atletini bende bi tane var ama bi tane daha alaym dıorm ben de bnm 100 galba ama denedm bana anca oldu gogusler büydü cunku iice normalde 85 giyıodm ben ...
pazartesi dra gtcm kardesm arabayla goturcek belki de o zaman karşıyakadan alaym dıorm ben de alamazsam ben de senn gibi netten alrm ...

evt meganım ama işte erken yapıncada bende çıkmıyor genelde sonra düşün dur daha beter
yrn tam 2 gün geçmiş oluyor heralde varsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…