- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
merhaba kızlar
umarım herkes cok iyidir
kkya giremiyorum bu ara
esim geldi bahsetmistimbirlikteyiz cok mutluyuz
bebişi de büyütüyoruz bır skntımız yok cok sukur
kızlar beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam
hepiniz merakla bekliyorsunuz biliyorum ,bende sabırsızlanıyorum
neyse çok az kaldı
umarım yrn sabah güzel fotolar eklerim
ve umarım herşey yolunda gider
merhaba kızlar
umarım herkes cok iyidir
kkya giremiyorum bu ara
ovu pzt yaptım elisim baya koyu çıktı ,yarın da gebelik yapcam:18::18::18::18::18:
elisim sana bşey sorcam doguya kaç tane bi no kaç tane iki no bez kullandın hatrlıomsn kuzucum ?
Hadi hayırlısı güzel haber ver bakalım bize.Pozitif çıkarsa hemen dra git rapor çıkar iğne yazsın iğnelere başla.Sen heterozigottun dimi yanlış hatırlamıyorsam
İki paket 1 numara kullandım sonra 3-4 paket kadar 2 numara, kaç paket olduğunu hatırlamıyorum ama 2 ay kadar 3 numara kullandım.Son 1,5 aydır 4 numara kullanıyorum
merhaba kızlar
umarım herkes cok iyidir
kkya giremiyorum bu ara
anladm cnm saolsnya markette çok guzel indrm vardı preıum carede iki tane iki no aldm onceden de bi no almştm bi tane dogru dusunmşm bak 2 no gdıomş baya eger bir no yetmezse bi tane daha alrm ama şimdlk bi no bi tane olsn dedm
inş.cnm inş. ,ama aklıma takılma geçen ayda böyle şüphem vardı doktoru aradım varsa 1 hafta sonra gel
önce bi keseyi görelim gerisi sonra demişti.ama daha öncede gebe kalır kalmaz iğnelere başlıycaz demişti:26:
evt cnm heterozigot,bide corasprin içiyorum
Sen hemen git, allah korusun bi aksilik çıkarsa hangi aşamada olacağını kimse bilemez.dr iyice saçmalamış.Ben adete 6 gün kala test yapmaya başladım kuzenim jinekolog o öyle dedi pozitif olur olmaz iğne başlayacaz dedi.Zaten ilk yaptığım testte de hayalet çizgi çıkmıştı ertesi gün kana gittim 21 çıktı.Aynı gün bana rapor çıkardı ve iğneye başladım.Ama tek fark ben homozigotum bazı doktorlar heterozigotlarda iğne kullanmıyorlar coraspinle gebeliği devam ettiriyorlar
Sen hemen git, allah korusun bi aksilik çıkarsa hangi aşamada olacağını kimse bilemez.dr iyice saçmalamış.Ben adete 6 gün kala test yapmaya başladım kuzenim jinekolog o öyle dedi pozitif olur olmaz iğne başlayacaz dedi.Zaten ilk yaptığım testte de hayalet çizgi çıkmıştı ertesi gün kana gittim 21 çıktı.Aynı gün bana rapor çıkardı ve iğneye başladım.Ama tek fark ben homozigotum bazı doktorlar heterozigotlarda iğne kullanmıyorlar coraspinle gebeliği devam ettiriyorlar
İyi düşünmüşsün duygum bir no bende bir paket aldım 1 noyu bir pakette kullanan var ikide kullanan var duruma göre ihtiyaç olursa alırsın.
Ben bugün internetten emzirme atleti sipariş ettim bir tane bakalım nasıl birşey gelicek beden de çok tereddüt ettim inşlalah büyük gelmez 90-95-100 bedenleri vardı sadece bende 90 sipariş ettim.Kargosu ücretsizdi taksit imkanıda vardı alıyım bir tane bulunsun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?