demi bebş iri olursa bi paketten drek iknciye gecerz belki belli olmaz cunku ıslak mendl de yannda 23 90 çok uygn demi normalde 26 lira bi paketi cunku hem ıslak mendl prima yenidogandı
nerden aldın meganm emzrme atletini bende bi tane var ama bi tane daha alaym dıorm ben de bnm 100 galba ama denedm bana anca oldu gogusler büydü cunku iice normalde 85 giyıodm ben ...
pazartesi dra gtcm kardesm arabayla goturcek belki de o zaman karşıyakadan alaym dıorm ben de alamazsam ben de senn gibi netten alrm ...
evt meganım ama işte erken yapıncada bende çıkmıyor genelde sonra düşün dur daha beter
yrn tam 2 gün geçmiş oluyor heralde varsa çıkar
evt meganım öyle yapcam ama sağlık ocagında kesin meşhur olmuşumdur
kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo hadi size iyi muhabbetler
yarın güzel bir gün olacakkkkkkkkkk
Duygum hastane çantasına bebişin ilk giymesi için nasıl birşey koydun ben kararsız kalıyorum sürekli değiştiriyorum çantanın içini.
bnm de kafam karşıo meganm ya şimdi once yeni aldklarmdan koymştm hep sonra arkdaslar da bebşlern şeylerini getrdi onlardan da yenidogan var onlardan oydm yenilerden bi takım kaldı
bi alt üst takm vercem heralde altına da zıbını olur şapkası ya bende iç alt yok çok oyle altı da iki takm olması lazm demi üşür yoksa bacakları olmadı bi tane ince bi alt alaym ben ya yenidogan :44:
tek altlar var ama popolarnda ayıcık var alt için pek uygun degl
he tulum da koydm ben yanmza iki takm ...
Kızzzlaaarrrr
Yorgun ama bir o kadar da huzurlu meg geldiaman maşallah diyim de...
Ne var ne yok??????
Merhaba hoşgeldin.Aminnnnnnn.Allah bebeişini sana bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin.merhaba arkadaşlar bebiş bekleyenler Allahım bir avazda kurtarsın inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende yeni doğum yaptım kızım şimdi 3 aylıkbildiğim konular hakkında yardımcı olmak isterim olmaya da çalışırım.
Slmlar ben yeni katıldım aranıza ne kadar harika bir site yahu ne ararsan var :)
Sanki uzaya nasıl gidilir yazsam o bile çıkacak
Merhaba hoşgeldin.Aminnnnnnn.Allah bebeişini sana bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
hoşbuldum teşekkürler. Aminn cünlemizinkini
amin canım hepimiziCanım bende seni merak ediyordum inanki dün gece yatarken aklıma geldi ne zamandır uğramıyor diye düşündüm.İyi olmana sevindim
Allah sizi hiç ayırmasınnn
evet canım 99 cıktıSelam canım gözün aydın.Every sen şeker yüklemesini tekrarlamıştın diye hatırlıyorum ne oldu sonuç
maşallahh cnm eşin uzaktamıydı tam hatrlayamadım ben ama mutlu oldgnza çokk sevndmm maşalalh size hepp boyle mutlu olunn inşşşş
hoşgeldin aramıza gerçi bende yeni sayılırım ama baya benimsedim artıkSlmlar ben yeni katıldım aranıza ne kadar harika bir site yahu ne ararsan var :)
Sanki uzaya nasıl gidilir yazsam o bile çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?