Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet elinde kalmasın değiştiremezsinde şimdilik bir paket 1 no iki tanede 2 no almışsın yeterli bence duruma göre sonra alırsın yine girer indirime.

Ben gg dan aldım taksit yapıyorya benim için daha uygun oluyor.
Bende bir tane aldım denerim rahat olursa bir iki tane daha alırım sonra
yazın yatarken giymek için rahat olur diye düşündüm
altına bir şort üstünede emzirme atleti giyerim gece bebişimi rahat emziririm hemde süt akmaz.
Şimdi yazın askılı penyeler giyiyorum normalde yatarken ama onda göğüsler boşta kalınca süt akar sütyenlede uyuyamam o yüzden rahatsa yazları yatarken bunlaardan giyerim.

Duygum hastane çantasına bebişin ilk giymesi için nasıl birşey koydun ben kararsız kalıyorum sürekli değiştiriyorum çantanın içini.

kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo hadi size iyi muhabbetler
yarın güzel bir gün olacakkkkkkkkkk

Duygum hastane çantasına bebişin ilk giymesi için nasıl birşey koydun ben kararsız kalıyorum sürekli değiştiriyorum çantanın içini.

bnm de kafam karşıo meganm ya şimdi once yeni aldklarmdan koymştm hep sonra arkdaslar da bebşlern şeylerini getrdi onlardan da yenidogan var onlardan oydm yenilerden bi takım kaldı
bi alt üst takm vercem heralde altına da zıbını olur şapkası ya bende iç alt yok çok oyle altı da iki takm olması lazm demi üşür yoksa bacakları olmadı bi tane ince bi alt alaym ben ya yenidogan :44:
tek altlar var ama popolarnda ayıcık var alt için pek uygun degl
he tulum da koydm ben yanmza iki takm ...

Kızzzlaaarrrr
Yorgun ama bir o kadar da huzurlu meg geldiaman maşallah diyim de...

Ne var ne yok??????

merhaba arkadaşlar bebiş bekleyenler Allahım bir avazda kurtarsın inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende yeni doğum yaptım kızım şimdi 3 aylık bildiğim konular hakkında yardımcı olmak isterim olmaya da çalışırım.

Slmlar ben yeni katıldım aranıza ne kadar harika bir site yahu ne ararsan var :)
Sanki uzaya nasıl gidilir yazsam o bile çıkacak

Duygum alttanda iki kat olmalı en azından 40 ı çıkana kadar serin olur bebiş üşür.Benimde hiç alt ince iç pijama yoktu.Ben iç zıbın takımı aldım.Ben internetten almıştım ama şimdi baktım kalmamış sanırım satışı kapanmış.

Eki Görüntüle 649154
Duygum bak bunun gibi benim aldığımda şapka eldiven yok iki üst bir alt olanından aldım ben bunlardan alsan birkaç takım 40 ı çıkana kadar işini görür.

Son düzenleme:
Merhaba hoşgeldin.Aminnnnnnn.Allah bebeişini sana bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Slmlar ben yeni katıldım aranıza ne kadar harika bir site yahu ne ararsan var :)

Hoşgeldin

Duygum totosu ayıcıklı olanlarda olur ama onları içten giydirme bence dıştan giydirirsin cici cici.
Bende hastane çantasına herşey koymak istiyorum.Karar veremiyorum bunumu giysin bunumu derken bakıyorum herşeyi çantaya koymuşum sonrada bütün evi hastaneye taşımaya gerek yok deyip çıkarıyorum bir kısmını ama çantada hangisi kalsın karar veremiyorum.4 takım kesinleştirdim dün ikisi tulum ikisi alt üst inşalah daha değiştirmem.

ya bende işte çok zıbın var ince altlardan pek yok boyle küçük ince beyaz altlardan bulup almam lazm bi iki tane :44:

Canım bende seni merak ediyordum inanki dün gece yatarken aklıma geldi ne zamandır uğramıyor diye düşündüm.İyi olmana sevindim
Allah sizi hiç ayırmasınnn
amin canım hepimizi benim de aklım hep sizde baktim kac hafta oldunuz diye hemen cok az kaldı ben de esim geleli gun saymıyordum bir baktım 32 olmusuz nasıl sevındım
Selam canım gözün aydın.Every sen şeker yüklemesini tekrarlamıştın diye hatırlıyorum ne oldu sonuç
evet canım 99 cıktı doktor soka girdi 220den 99a ındı dıye
ama cok dıkkat etmistim meyveyi azalttim ve yuruyusum cokfazla benim
dengeledik ama 8 martta yeniden bakılcak korkuyorum cunku son gunler cok saglıksız beslendım tatlıya saldırdım:18:
maşallahh cnm eşin uzaktamıydı tam hatrlayamadım ben ama mutlu oldgnza çokk sevndmm maşalalh size hepp boyle mutlu olunn inşşşş

canım ben dogum ıcın turkıyeye geldım
2 ay ayrı kaldık esimle simdi yanımda bir sureligine.sonra gidecek ama doguma gelecek ve birlikte donucez evimize insallah. bebis icin katlanıyoruz ayrılıga ılk defa ayrı kaldık zor ama gececek zaman ılerlıyor

Hoşbulduk Tşkler :)
Benimde Nisanda 3 yaşında olacak oğlum var.Eşim ona kardeş istiyor ama ben istemiyorum. Tam rahatlamışken tekrar elim kolum bağlanacak gibi geliyor falan filan..

hoşgeldin aramıza gerçi bende yeni sayılırım ama baya benimsedim artık
gerçektende çok yararlı buluyorum herkes birbiriyle bilgi alışverişinde bulunuyor harika valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…