Duygum o zaman tek ince altlardanda satılıyor onlardan al birkaç tane çevredeki bebeiş mağazalarında vardır ama öyle marka yerlerde olmuyor tuhafiye gidi yerlere bak istersen ince pamuklu olsun marka olması şart değilya bende işte çok zıbın var ince altlardan pek yok boyle küçük ince beyaz altlardan bulup almam lazm bi iki tane :44:
Canım mahşlalah az kaldı senindeamin canım hepimizibenim de aklım hep sizde baktim kac hafta oldunuz diye hemen cok az kaldı ben de esim geleli gun saymıyordum bir baktım 32 olmusuz nasıl sevındım
evet canım 99 cıktıdoktor soka girdi 220den 99a ındı dıye
ama cok dıkkat etmistim meyveyi azalttim ve yuruyusum cokfazla benim
dengeledik ama 8 martta yeniden bakılcak korkuyorum cunku son gunler cok saglıksız beslendım tatlıya saldırdım:18:
canım ben dogum ıcın turkıyeye geldım
2 ay ayrı kaldık esimle simdi yanımda bir sureligine.sonra gidecek ama doguma gelecek ve birlikte donucez evimize insallah. bebis icin katlanıyoruz ayrılıga ılk defa ayrı kaldık zor ama gececek zaman ılerlıyor
Kizlar herkese mrb.hamile arkadaslarima oncelikle bebislerini sagsalim kucaklarina almayi diliyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun.size bir sorum olacak.bu goguslerin sismesi agrimasi sizlamasi vs..adet oncesi belirtilerin olmazsa olmazimidir.sizler boyle bisiy yasadibizmi.3cu asilamamin sonucunu bekliyorum ve belirtilere baktigimda genelde herkesin goguslerinde bazi degisiklikler olmus en erken gebelik belirtisiymis.bu konuda tecrubelerinizi merak ediyorum.cvplariniz icin simdiden tskler:)
Duygum senin bu ay geçen aya göre göbeğinde gözle görünür bir büyüme oldumu bana sank geçen aydan bu yana hiç göbeğim büyümemiş gibi geliyor :44:
Canım mahşlalah az kaldı senindeinşalah 8 marttaki tahlilinde iyi çıkar.Kocişi gönderince arada gel özlüyoruz senii
hoşgeldin aramıza gerçi bende yeni sayılırım ama baya benimsedim artık
gerçektende çok yararlı buluyorum herkes birbiriyle bilgi alışverişinde bulunuyor harika valla
Hoşgeldin.Aminn.İnşallah bu ay bebişin seninledir.Belirtilere takılma bence benim adetim geiktikten sonra göğüs ağrılarım başlamıştı diye hatırlıyorum.Belirtiler kişiden kişiye değişiyor
Aynen yaa :)) Nette ne arasam bakıyorum bu sitede yorumlanmış herkes tecrübelerini anlatmış ama ne ararsam arayayım :)
E dedim bende üye olayım bakalım daha neler varmış
İnsallaaahhh artik gercekten guzel bir haber duymaya ihtiyacim var.lovely hatirlarsan seninle kanuni topiginde konusmustk.asilama tecrubelerini paylasmistin benimle.ve neler yapilmasini gerektigini..ins.bu sefer olur bu asilamami gonca hnm yapti.cuma gunu alcam sonucu.dua edin bana nolur son sansim
aaa evt bak çok guzelmş gidicem lcye bu pazartesi bakaym saol meganmm
Benimde artık daha gergin hatta dr ultrasonda bakarken o aleti göbüşte gezdiriyorya canım acıdı oda dedi karnın çok gergin ondan.cnm birazcık daha büyüme var ama oyle aşırı bi fark yok daha bi gergn ama ...
bebisimizi de gorucez o gun
gecen gittik iki eliyle kapadı oglus yuzunu sadece dudaklarını gosterdi
esim gormedı cok komıktı tamamen kapadı acmadı hıc
umarım bu sefer poz verır bize
gorusuruz opuyorum sızlerı
Hatırladım canım.İnşalalh Allah bu ay güzel haber almayı nasip etsin bebeişin seninle olsun inşalah.Benim aşılama yaptırdığım dönemde tutanlar vardı umudunu kaybetme gelecek inşallah.Benim aşılamalarımıda gonca hnm yapmıştı ve çok ağrılı olmuştu seninde ağrılımı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?