Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Serenay cnm inşşş bebşn gelr hayırlısyla bu ay inşş Rabbim hayırlı zamanda verıo bebşlrmizi sen içini ferah tut dualarm sennle ve bebş isteyn butun arkdaslrmla cnmm
meganm evt karnlar daha bi gergn artık buyuo göbşler zaten baya bi hssedılıolar da karnmzn için oldgu gibi kaplıolar yawrukuşlar ya ayagını azcık uzatıo tmm tek hareketler bunlar artık sıkılıodur artık bebşler içerde ben büyüdm çıkaym artık dıodr heralde

bir de hamilelikte hamile kalınan gün mü yoksa son adet tarihimi geçerli oluyor? bende 7 haftalık yazıyor ya günleri girince :44:

göznaydın cnm saglıkla kucagna da al inşşş oncelkle ... iki kese mi gordu cnm drun ? bnm de ilk ultrasonda bi büyük bi küçük iki kese vardı kalp atısını dnlemeye gttgmde iknci yok olmştu bi tane gornuodu bu gttgnde kesnleşr senn de Rabbim hayırlısını nasip etsn cnm inşş ...

bir de hamilelikte hamile kalınan gün mü yoksa son adet tarihimi geçerli oluyor? bende 7 haftalık yazıyor ya günleri girince :44:

hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin. onların hesaplamalarına göre 40 haftadan hesaplandığı için son adet tarihi geçerli oluyor. normalde 40 hafta 10 ay yapıyorya işte bu bir ay fazlası son adet tarihinden kaynaklanıyor. o nokta gibi gördüklerinde senin bebişin iki tane olması sanırım ikiz olduklarından çünkü normalde bir tane olması gerekir. ikiz gebelik hakkında pek bilgim yok yanlış bir yorumdada bulunmak istemem canım

ii geceler meganm ben de çıkıorm şimdlk yeni gelen arkdaslar hoşgeldnz hep geln ne guzel oluo bi canlanma oluo topgmzde
şimdlk ii geceler görşrzz yne opyrm herkesii

ii geceler meganm ben de çıkıorm şimdlk yeni gelen arkdaslar hoşgeldnz hep geln ne guzel oluo bi canlanma oluo topgmzde

hoşbuldukinş. bundan sonra daha sık gelirim topiğinize daha yeni yeni keşfediyorum okadar çok konu varki baya zaman alıyor yeni yerler keşfetmesi ama burası gerçekten çok samimi geldi bana herkes cana yakın Allah rahatlık versin

Benimde çok canım yanmıştı ve hafif kanma omuştu bende eve gidince yatmıştım.Acaba benim ağrı eşiğimmi düşük diye merak ettim ondan sordum ama demekki uygulayan kişiden kaynaklanıyormuş.Canım inşallah bu son olur inşallah bebeğin şuan seninledir.Aminnn sağolasın.Cuma günü sonucu alınca banda yaz özelden olurmu merak ederim belki buradan gözümden kaçabilir.İnşallah rabbim hayırlı haberlele gelmeyi nasip etsin.
Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.iki nokta göründüyse iki kese olabilir
Evet bende diyorum bazen içerde sıkıldı artık gelmek istiyor diye ama doğunca suratları pek bir asık oluyor sanırım içeride mutlular şuan sıkışıkta olsa güvende ve mutlular dış dünyaya uyum sağlayana kadar dışarıda suratları asık oluyor ama ben bebeişlerin o buruşuk ve suratı asık hallerini çok sevinyorum.Sağlıcakla gelsinler inşallah Allah herkesin sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin.
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor.benimde başlarda iki hafta farklı söylüyordu dr sonra o son adet tarihi ile eşitlendi sen son adet tarihine göre hesapla yine.

Ben gittim de geri bile geldim hiç uykum yok yine dün sabah 6 da yattım bakalım bugün kaça kadar uykum gelicek.

Kızlar ztarımın son mesajı
Benim akintim acik kahve oldu artik doktora gittik bugun acilmam bir cm mis. Iki take fitil atti olayi biraz hizladirmaknicin . Carsambada ultrason randevum var.
Başka bir topikte gördüm dün gece yazmış bu günde hiç uğramadı inşallah şuan doğurmuştur bebişi onunladır.

Günaydın kızçeler
ise başladım
kosusturmayla geçiyor günler
bebekimi cok özlüyorum
her gun değişiyor ama ben ancak sonradan
yakalayabiliyorum bu degisimi
neyse hayırlısı olsun

umarim herkes ii dir
dun biraz gozattim

hilal seni bekliyorum
Sana bakmak icin girdim erkenden

çok sagolum kızlar ,ben şimdi açlıktan ölüyorum kahvaltı yapayım
miğdem de bulanıyo
ayyyyyy inş.kanda çıkarrrrrrr sonra görün bende kopcammm

kızlar kanal d sabah haberlerinde bi hbr var az sonra vercek
bi çift tam 2o yıl sonra bi ton tedaviden sonra kendiliğinden çocuk sahibi olmuş
çok fena oldum rabbim ne mucizeler veriyor

Kızlar saglık ocagındayım bekliyorum,hemşire erken bakıyoruz diyo manyak mı ne ya 2-3gün geçti,9.30 baslıycakmız kan almaya en sonda beni alcakmış,migdem de bulanıyo kusayım buralarada görsün:)

Son düzenleme:
Kizlar herkeslere selam..

4 unde aniden suyumun gelmesiyle kendimizi hastanede bulduk. Ve 5 mart aksaminda kizimizi kucagimiza aldik cok sukur..

Darisi bekleyen tum arkadaslarimin basina..

Cok degisik birseymis :)

Daha hastanedeyiz. Hepinize ilginiz icin cok tesekkur ederiz teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…