slm kızlar, ben 5 haftalık hamileyim. ilk ultrasana girdim. şuan herşey normal. ikinci ultrosanda kalp atışlarını dinleyecekmişiz. ama bir ihtimal ikiz olma ihtimali varmış. o ne zaman belli olur ki :44: çok merak ediyorum. bence değil de. yani ailede yok.bir de ultrosanda iki tane nokta vardı. o nedir ki? :44:
bir de hamilelikte hamile kalınan gün mü yoksa son adet tarihimi geçerli oluyor? bende 7 haftalık yazıyor ya günleri girince :44:
bir de hamilelikte hamile kalınan gün mü yoksa son adet tarihimi geçerli oluyor? bende 7 haftalık yazıyor ya günleri girince :44:
ii geceler meganm ben de çıkıorm şimdlk yeni gelen arkdaslar hoşgeldnz hep geln ne guzel oluo bi canlanma oluo topgmzde
şimdlk ii geceler görşrzz yne opyrm herkesii
Benimde çok canım yanmıştı ve hafif kanma omuştu bende eve gidince yatmıştım.Acaba benim ağrı eşiğimmi düşük diye merak ettim ondan sordum ama demekki uygulayan kişiden kaynaklanıyormuş.Canım inşallah bu son olur inşallah bebeğin şuan seninledir.Aminnn sağolasın.Cuma günü sonucu alınca banda yaz özelden olurmu merak ederim belki buradan gözümden kaçabilir.İnşallah rabbim hayırlı haberlele gelmeyi nasip etsin.Olmazmi hem agrili oldu hemde kanamam oldu.ilk gun yattim ertesi gune ise basladim.simdi merakla cuma gununu bekliyorum.sonucu burdan da yazarim ins.bundan sonra hamilelik tecrubelrinden yararlanirim.her konuda beni cok aydinlatti gercekten sana sonsuz tsk ederm:) tek nefeste kizin cikiverir ins.allahim uzun saglikli omurler versin
Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.iki nokta göründüyse iki kese olabilirslm kızlar, ben 5 haftalık hamileyim. ilk ultrasana girdim. şuan herşey normal. ikinci ultrosanda kalp atışlarını dinleyecekmişiz. ama bir ihtimal ikiz olma ihtimali varmış. o ne zaman belli olur ki :44: çok merak ediyorum. bence değil de. yani ailede yok.bir de ultrosanda iki tane nokta vardı. o nedir ki? :44:
Evet bende diyorum bazen içerde sıkıldı artık gelmek istiyor diye ama doğunca suratları pek bir asık oluyor sanırım içeride mutlular şuan sıkışıkta olsa güvende ve mutlular dış dünyaya uyum sağlayana kadar dışarıda suratları asık oluyor ama ben bebeişlerin o buruşuk ve suratı asık hallerini çok sevinyorum.Sağlıcakla gelsinler inşallah Allah herkesin sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin.Serenay cnm inşşş bebşn gelr hayırlısyla bu ay inşş Rabbim hayırlı zamanda verıo bebşlrmizi sen içini ferah tut dualarm sennle ve bebş isteyn butun arkdaslrmla cnmm
meganm evt karnlar daha bi gergn artık buyuo göbşler zaten baya bi hssedılıolar da karnmzn için oldgu gibi kaplıolar yawrukuşlar ya ayagını azcık uzatıo tmm tek hareketler bunlar artık sıkılıodur artık bebşler içerdeben büyüdm çıkaym artık dıodr heralde
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor.benimde başlarda iki hafta farklı söylüyordu dr sonra o son adet tarihi ile eşitlendi sen son adet tarihine göre hesapla yine.bir de hamilelikte hamile kalınan gün mü yoksa son adet tarihimi geçerli oluyor? bende 7 haftalık yazıyor ya günleri girince :44:
ii geceler meganm ben de çıkıorm şimdlk yeni gelen arkdaslar hoşgeldnz hep geln ne guzel oluo bi canlanma oluo topgmzde
şimdlk ii geceler görşrzz yne opyrm herkesii
Cok sevindimmmmmmmmmgünaydınnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 649228
günaydınnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 649228
kızlar kanal d sabah haberlerinde bi hbr var az sonra vercek
bi çift tam 2o yıl sonra bi ton tedaviden sonra kendiliğinden çocuk sahibi olmuş
çok fena oldum rabbim ne mucizeler veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?