Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tebrik ederim canımsağlıkla büyüt.Resim ve hikaye isteriz rahat bi zamanında.Darısı tüm isteyenlerin başına

hilalcim sana bakmak için geldim
inş kanda da çıkar canım inş

ztar canım tebrikler
Allah sağlık sıhhat versin bebeğine

AYY YA UYANDIM KENDİMİ BURAYA ATTM İİ Kİ ATMŞM İKİ GUZEL HBER ALDIMMM
HİLALİMMMMMMM ÇİZGİ ÇIKMŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OHHH ALLAHIM İNŞŞŞ KANDA DA SOYLE GUZEL Bİ DEGERR ÇIKARRRRRRRR

ZTARIMMMMM ZEHRAMIZ GELDİ DEMEK SAGLIKLA SONUNDA NE GUZELL YAA ÇOK DUYGULANDIM BNM DE ECEMİN GELMESİNE ON GUN CIVARI BŞEY KALDI
ÖMÜRLÜ OLSUN GUZEL KIZIN BAHTI KADERİ AÇIK OLSUN HAYATTA O MELEK YÜZÜ HEP GÜLSÜN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

zeynebimm canım benim gözün aydın çok mutlu oldum çokkk rabbim hayrlı bir evlat etsin inşallah

ben şimdi ağlıyıyorum ve kendimi tutamıyorum inan sanki benim gibi sevindim hilalim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah :119::119::119::119:

ben geldim sonuç yarın öğleden sonra çıkcakmış
geç zmn geçççççççççççç
ztraımda dogurmuş allahım çok mutlu oldum sag sağlim herkes yavrsuna kuzusuna kavuşsun inş......
hem ağlayasım hem göbek atasım var

gerçekten de geçç zaman geç senn kadar heyecan yaptım şimdi ya bugun ogleden sonra verselerdi ya :44:
neyse bekleriz geç olsun guc olmasn

Hilal bukadar bekledik 1 gün daha bekleriz boş ver yeterki sağlıkla gelsin meleğin

günaydın hanımlar
hilalcim senin sonucu duymak için erken kalktım yoksa benim bu saatte kalkmam imlansız
ama değdi kalktığıma güzel sonuç gördüm hayırlı olsun canım inşllh kanda da güzel sonuçlar alırsın
eğer devlet hastanesine verdiysen barkottaki hasta numarasıyla hastenenin e laboratuaından bakabilirsin.
gerçi bekledin bekledin yarınımı bekliyemicez.yorma kendini canım
ztar ;hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün bebebin inşallah allah bağışlasın

eşimde aynı tepkiyi verdi olsun bu kadar bekledim,insanlar 20 yıl beklemiş ,ben 1 gün daha sabretcem çok mu

benim şimdi çıkmam lazım malum pazara gitcem bütün meyce ve sebzeleri cnm çekiyoooooo
dönünce gelcem gene
hissediyorum herşey güzel olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

E]

seni yerimm bennn artık hep boyle yüzün gülsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben de dus yapp çıkıcam gezmelere gtczz bugun opyrmmm herkesi

Son düzenleme:
günaydıııınnnn
güzel hbrlerle başlamışız güne çook sevindim
ztarcım doğum oldu demek gözün aydın sağ salim büyütmeyi nasip etsn rabbim
hilal çooook sevindim
laboquick mi bu test oysa eğer benimki de buna benziyodu 200 civarı çıkmıştı değer yanlış hatırlamıyosam
inşallah bu sefer çoook güzel olacak

bize gelince ben berbat durumdayım
oğlum dişlerini çok zor çıkarıyor ikinci diş gelecek ama yine hastalandı bağışıklık düştüğünden
hastalık neyse de ne yese kusuyor çok üzülüyorum
inşallah bir an önce geçer ya
akşam doktora gidicez yine idrar tahlili falan isticem inş bişeyi yoktur sadece diş yüzündendir

[video=youtube;HTeCrxPEI-k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HTeCrxPEI-k[/video]

Son düzenleme:
Ya Rabbime şükürler olsun hilal minnoş seninle inş yarın kan degerınde cok guzel cıkıcak inş canım benim mutluluğumuz daim olsun inş

Merhabalar.. Çok güzel haberler var masallah ya. Hilalcim çok sevindim. RABBIM DAIM ETSIN inşallah sonuna kadar seninle olsun meleğin canım. Ztar cim gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu :) topigimizde anne olmayan kalmayacak Rabbimin izniyle.. Bize gelince emir bey bana hiç iş yaptırmıyor. Uykusuzm. Üstünü bile zor değiştiriyorum. Huysuzlugu aynı babası bundan eminim :) Zaten adet yüzünden sinirlerm tepemde. Allahtan test yaptım negatif çıktı. Yoksa hamile miyim diye kafayı yerdim.. Nasıl adet olmak anlamadım. Sanırım emzirdigm için tam sokulemedim.

kızlar ayaraya gircem ve bişi sorcam kusura bakmayın
hem bebek çalışmaları devam ediyor hemde biraz kiloma dikkat ediyim diyorum ve bazen mekik çekiyorum
sabahta mekik çektim ama kasıklarım belim ağrıdı gibi oldu bi kaç gündür kasıklarımda ince sızı vardı zaten
sizca zararlımı mekik çekmek bata 8 gün var

oflu negatif çıktı sonuç yazmışım ya bi gülümseme oldu bende
pozitif görmek için neler yaşadın heycanlandım şimdi negatif görünce ohh demişsindir
çok şükür sizler bu günlere geldiniz
darısı bizlerin başına aminnnnnnnnnn

Hilalim çok sevindim kan testi de güzel çıkıcak inşallah Allah tamamına erdirsin
Ztarım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla büyütün yavrunuzu

Slm kızlar hilalim insallah bebisin senınledır guzel haberlerını beklıyorum.bizimde hazirliklar bitmek uzere kismet se cumartesi aksam evimde uyuyacagim.burdan ayrimdigimada uzukuyorum ama turkiyede hersey daha guzel olacak ins ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…