Kizlar herkeslere selam..
4 unde aniden suyumun gelmesiyle kendimizi hastanede bulduk. Ve 5 mart aksaminda kizimizi kucagimiza aldik cok sukur..
Darisi bekleyen tum arkadaslarimin basina..
Cok degisik birseymis :)
Daha hastanedeyiz. Hepinize ilginiz icin cok tesekkur ederiz teyzeleri
günaydınnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 649228
zeynebimm canım benim gözün aydın çok mutlu oldum çokkk rabbim hayrlı bir evlat etsin inşallahKizlar herkeslere selam..
4 unde aniden suyumun gelmesiyle kendimizi hastanede bulduk. Ve 5 mart aksaminda kizimizi kucagimiza aldik cok sukur..
Darisi bekleyen tum arkadaslarimin basina..
Cok degisik birseymis :)
Daha hastanedeyiz. Hepinize ilginiz icin cok tesekkur ederiz teyzeleri
günaydınnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 649228
ben geldim sonuç yarın öğleden sonra çıkcakmış
geç zmn geçççççççççççç
ztraımda dogurmuş allahım çok mutlu oldum sag sağlim herkes yavrsuna kuzusuna kavuşsun inş......
hem ağlayasım hem göbek atasım var
günaydın hanımlarben geldim sonuç yarın öğleden sonra çıkcakmış
geç zmn geçççççççççççç
ztraımda dogurmuş allahım çok mutlu oldum sag sağlim herkes yavrsuna kuzusuna kavuşsun inş......
hem ağlayasım hem göbek atasım var
seni yerimm bennneşimde aynı tepkiyi verdiolsun bu kadar bekledim,insanlar 20 yıl beklemiş ,ben 1 gün daha sabretcem çok mu
benim şimdi çıkmam lazım malum pazara gitcem bütün meyce ve sebzeleri cnm çekiyoooooo
dönünce gelcem gene
hissediyorum herşey güzel olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Merhabalar.. Çok güzel haberler var masallah ya. Hilalcim çok sevindim. RABBIM DAIM ETSIN inşallah sonuna kadar seninle olsun meleğin canım. Ztar cim gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu :) topigimizde anne olmayan kalmayacak Rabbimin izniyle.. Bize gelince emir bey bana hiç iş yaptırmıyor. Uykusuzm. Üstünü bile zor değiştiriyorum. Huysuzlugu aynı babası bundan eminim :) Zaten adet yüzünden sinirlerm tepemde. Allahtan test yaptım negatif çıktı. Yoksa hamile miyim diye kafayı yerdim.. Nasıl adet olmak anlamadım. Sanırım emzirdigm için tam sokulemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?