Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gene bennn gittim geldim pazara cokda acıktım uykumda geldi

sizler beni cok duygulandırdınız iyiki varsınız şu b hcgd bi cıksın asıl o zmn sevinebilcem tam anlamıyla ama hep olumlu düşünüyorum,allahın izniyle herşey güzel olcakkkk

hilaim kuzum gözün aydın olsun çok sevindim ezan okunuyo inş rabbim dualrımızı kabul eder hayırlı sağlıklı gebelik geçirmeni naisp eder hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı naisp eder canım benim tebrik ediyorum

Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 01 Mart 2013 - 11 Mart 2013 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 06 Mart 2013, Çarşamba
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 27 Kasım 2013, Çarşamba (Bebeklerin yalnızca %5`i zamanında doğar.)
Doğuma kalan gün sayısı: Doğuma 266 gün kaldı.

Canım gözün aydın kavustun kızına maşallah inş kolay bi doğum olmustur zorda olsa kolay da olsa cok şükür bitti gitti bak kuzun kollarında saglıklı uzun omurlu hayırlı evlat etsin inş rabbim hoşgelmiş güzel kızımız

canım gözün aydın almışşın kızını kucağına çok şükür rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla analaı babalı büyüsün inş ztarım öp fıstığımı olurmu

sonunda yetiştimmmm

hilalll coook şükür yaa meraktan catlamıştım değdi

ztarımmm doğurmuş sonunda kavustular ya

bi bebek bi gebe geldi

yaa kızlar ilknur defne arkadaşımız vardı aramızda 5 gün vardı nerde o en son nişanımmı geldi diye sorduğu daha girmeiş dikkat ediyorumdsa haberi olan varmı görüşen falan oğluşunu almışmı kucağına:26:

G
Tebrikler ccanım
maasallah size

nasıl olayım elifim iyiym diyim iyi oluyum
artık dert yanmak istemiyorum o yüzden iyiym

azra uzun zamandır gelmiyo :26:
ve sende gelmiyosun
ve gamzede gelmiyo
megde yok kaçgündür:44:

Azradan haber yok mu,gamze napıyor?meg sabah gelmişti sanki beni sorma amaaaan geliyorum okuyorum öyle kalıyor

slm kızlar benim hikayem 3 ay regl olmadım polikistik over var bende kızlığımdan beri her gittiğim doktor zor hamile kalırsın biran önce evlen bir yıl bir dene görelim diyordu eşimle 2 yıllık evliyiz korunuyorduk doktora gittiğimizde ve zor ihtimalle hamile kalırsın bir yol bi deneyin dedi ve bir ay sonra hamile kaldım benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çok takılmayın rabbim dilerse veiriyo valla adetlerim çok düzensizdi korktum hani böyle diyorlardı dedim doktora hamileyim bi sıkıntı olurmu şükürler olsun tüm testleri geçtik kızımla rabbim isteyen herkese versin inş kızlar benide alın aranıza benide:)))))

nasıl olayım elifim iyiym diyim iyi oluyum
artık dert yanmak istemiyorum o yüzden iyiym

azra uzun zamandır gelmiyo :26:
ve sende gelmiyosun
ve gamzede gelmiyo
megde yok kaçgündür:44:

aşk olsun eminem sen sıktığınımı düşünüyosun lütfen bir daha duymıyım kuzum neden öyle diyosun sen bizim herşeyimizi dinlyip derman olmaya çalışıyosun kendine gelnce neden öyle düşünüyosun lütfen kırılırım bak bir daha duymıyım anlaştıkmı

Sağlıklı gebelik ve doğum geçirmeni dilerim hoşgeldin bu arada

Eki Görüntüle 649429 canım ben aldırdım dün ıslak mendili yanlış almamışımdır inş 2 çeşiti varmış yeni bebek olduğu için bunu almış birde unibaby varmış yenibebek yazıyomuş onuda layımmı acaba:26::26: kremde duygumun söylediği krem

hoş geldin canım hayırlı olsun
sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
inşallah banada nasip olur daularını eksik etme

Sağlıklı gebelik ve doğum geçirmeni dilerim hoşgeldin bu arada

hoş geldin canım hayırlı olsun
sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
inşallah banada nasip olur daularını eksik etme

hoşbulduk kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
rabbim isteyen herkese versin inşallah tez zamanda hep dua ediyorum tatlım inan sanada versin inş tez zamanda bi bebiş:)))

herkese selamlar

eminem demirbaşım ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…