Gene bennn gittim geldim pazara cokda acıktım uykumda geldi
sizler beni cok duygulandırdınız iyiki varsınız şu b hcgd bi cıksın asıl o zmn sevinebilcem tam anlamıyla ama hep olumlu düşünüyorum,allahın izniyle herşey güzel olcakkkk
Kizlar herkeslere selam..
4 unde aniden suyumun gelmesiyle kendimizi hastanede bulduk. Ve 5 mart aksaminda kizimizi kucagimiza aldik cok sukur..
Darisi bekleyen tum arkadaslarimin basina..
Cok degisik birseymis :)
Daha hastanedeyiz. Hepinize ilginiz icin cok tesekkur ederiz teyzeleri
nasıl olayım elifim iyiym diyim iyi oluyumeminem nasılsın kuzum nasıl oldun bugün
kızlar azra nerde
nasıl olayım elifim iyiym diyim iyi oluyum
artık dert yanmak istemiyorum o yüzden iyiym
azra uzun zamandır gelmiyo :26:
ve sende gelmiyosun
ve gamzede gelmiyo
megde yok kaçgündür:44:
nasıl olayım elifim iyiym diyim iyi oluyum
artık dert yanmak istemiyorum o yüzden iyiym
azra uzun zamandır gelmiyo :26:
ve sende gelmiyosun
ve gamzede gelmiyo
megde yok kaçgündür:44:
slm kızlar benim hikayem 3 ay regl olmadım polikistik over var bende kızlığımdan beri her gittiğim doktor zor hamile kalırsın biran önce evlen bir yıl bir dene görelim diyordu eşimle 2 yıllık evliyiz korunuyorduk doktora gittiğimizde ve zor ihtimalle hamile kalırsın bir yol bi deneyin dedi ve bir ay sonra hamile kaldımbenimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çok takılmayın rabbim dilerse veiriyo valla adetlerim çok düzensizdi korktum hani böyle diyorlardı dedim doktora hamileyim bi sıkıntı olurmu şükürler olsun tüm testleri geçtik kızımla rabbim isteyen herkese versin inş kızlar benide alın aranıza benide:)))))
slm kızlar benim hikayem 3 ay regl olmadım polikistik over var bende kızlığımdan beri her gittiğim doktor zor hamile kalırsın biran önce evlen bir yıl bir dene görelim diyordu eşimle 2 yıllık evliyiz korunuyorduk doktora gittiğimizde ve zor ihtimalle hamile kalırsın bir yol bi deneyin dedi ve bir ay sonra hamile kaldımbenimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çok takılmayın rabbim dilerse veiriyo valla adetlerim çok düzensizdi korktum hani böyle diyorlardı dedim doktora hamileyim bi sıkıntı olurmu şükürler olsun tüm testleri geçtik kızımla rabbim isteyen herkese versin inş kızlar benide alın aranıza benide:)))))
Sağlıklı gebelik ve doğum geçirmeni dilerim hoşgeldin bu arada
hoş geldin canım hayırlı olsun
sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
inşallah banada nasip olur daularını eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?