Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hmmmm maşallah senin kızın varmış ilkokula giden, açtığın konulara baktım da :) Allah bağışlasın

2.yi mi istiyorsunuz :)

saol canım içlerime serin sular serptin. inşallah hayırlısıyla olur. ama nasıl korktuğumu anlatamam

Günaydın canlar

Rüyamda beni küçücük, el kadar bir köpek kovalıyordu, sonra ayağımın oralara kadar yaklaştı, ben de yanlışlıkle üzerine bastım köpeğin ilginç rüya

Hmmmm maşallah senin kızın varmış ilkokula giden, açtığın konulara baktım da :) Allah bağışlasın

2.yi mi istiyorsunuz :)
bak bakkk ajanlıkta yaparmışş
Evet canım 1. sınıfa giden cadı bir kızım var
evet 2. yi istioruz kısmetse
sen gebesin değilmi:26:

slm kızlar ben halen adet olmadım.gögğüslerim şişmişler.bu günlerde iştahım çok açılmış..acaba hamilemiyim.hamile kalmayı çok istiyorum.

Selam millet hilal geçmişi okuyor mu bişey yazacam da neyse yazayım.İğnelere başlayabilirsin 6000 olanı yarım yap dr muhtemelen 4000 falan verir.Hergün aynı saatte bacak kol ve göbeğe yapabilirsin.Bunlardan en az acıtan bacak tabi kişiye göre değişebilir.İlaç biraz yakıyor hazırlıklı ol ama çok yavaş bırakırsan acıtmaz.İğne de ilk gün acıtır sonra alışırsın bebişine mama onlar öyle düşününce acımıyor sabah öğle akşam yapmak istiyorsun çok morarır korkma mordan bozma siyah bile olur yani sorun yok.Bir de yapacağın yeri iyice yükselt o da acısını biraz azaltır.Yaptıktan sonra ovuşturma sadece pamukla deliği kapat ilaç geri çıkmasın diye 10-15 saniye kadar bitti.

Ablalarım. sevdiğimle mağaza gezerken bu kahvaltı takımını gördük beğendik.. Sizin yorumunuzu da almak isterim

Not: ben çiçekli böcekli modelleri severim

Karaca Apricot Kasandra 26 parça kahvaltı takımı

Hilal çocuk akıl bırakmamış ki şimdi düşünüyordum özeline yazsam ya diye

Nbr kızlar

benimkisinin orda işten çıkarmalar varmış :18: 7 kişi çıkarmışlar

hakkımızda hayırlısı ptesi gelcek yada yarın akşam

dedim bi saksı çiçeği al tatlı al ilk kez gelcen annemde saksı çiçeğini sever diye tamam dedi bakalım işten çıkarsa kötü olacak ona üzüldüm

Gamze barıştın mı

elisim gördüm yazdıklarını çok sagol ,ama sanırım ben sağlık ocagında yaptırcam
kendi kendime yapamam .görümcemde her gün saglık ocagında yaptırdı
sanırım kas dokusuna gelirse sakıncalıymış fln korkarım bide bizim dr
göbekten izin vermiyor galiba tabi bunlar hep muallakta daha kendim için böyle bir
konuşma yapmadık,bakalım pzt degerim inş.yükselir kontrolde de herşey yolunda giderse
akşama yazarım ne söyliycek bakalım??????????
acısına da katlanırız yeterki saglıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…