30 yaşındayımmm kartalımm:18::18::18::18:
buarada herkese günaydınn
bizde temel atma çalışmalaruna son gaz devam ediyoruzrabbim hayırlısını versin inşallah
meggimmm canımmm arkadaşımmm senin meleğinde ansızın gelecek sağlıkla inşallahhhhh
Ben varım canım tup bebek sanırım senınde zorlu bi surec ama ıns senınde benım gıbı sonu guzel olur 22 di benım ilk degerim onemli olan ıkıye katlanması ıkı gunde bır tabı bıde degerin 2000 lere ulasınca kesenin gözükmesi ilk önemli nokto dua et hiç içini karartma rabbim buyuk :26:
Günaydın canlar
Rüyamda beni küçücük, el kadar bir köpek kovalıyordu, sonra ayağımın oralara kadar yaklaştı, ben de yanlışlıkle üzerine bastım köpeğinilginç rüya
bak bakkk ajanlıkta yaparmışşHmmmm maşallah senin kızın varmış ilkokula giden, açtığın konulara baktım da :) Allah bağışlasın
2.yi mi istiyorsunuz :)
Şuranın güzelliğine bakın
Eki Görüntüle 652407
bak bakkk ajanlıkta yaparmışş
Evet canım 1. sınıfa giden cadı bir kızım var
evet 2. yi istioruz kısmetse
sen gebesin değilmi:26:
selam herkese, bende geldim aranıza:)))
aminn inşallah canım rabbim olmayan herkese nasip etsincanım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..
selam herkese, bende geldim aranıza:)))
aminn inşallah canım rabbim olmayan herkese nasip etsininşallah sende gebesindir ve güzel haberler verirsin bize
hoşgeldin canım aramıza
bak bakkk ajanlıkta yaparmışş
Evet canım 1. sınıfa giden cadı bir kızım var
evet 2. yi istioruz kısmetse
sen gebesin değilmi:26:
neresiymiş burası
Ablalarım. sevdiğimle mağaza gezerken bu kahvaltı takımını gördük beğendik.. Sizin yorumunuzu da almak isterim
Not: ben çiçekli böcekli modelleri severim
Karaca Apricot Kasandra 26 parça kahvaltı takımı
Eki Görüntüle 652473
Nbr kızlar
benimkisinin orda işten çıkarmalar varmış :18: 7 kişi çıkarmışlar
hakkımızda hayırlısı ptesi gelcek yada yarın akşam
dedim bi saksı çiçeği al tatlı al ilk kez gelcen annemde saksı çiçeğini sever diye tamam dedi bakalım işten çıkarsa kötü olacak ona üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?