Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamzem hoşgeldinn

bende arada ağlama krizleri yaşıyorum dün gece ağladım şimdi
gene fena oldum

Canım istesen de kas dokusuna gelmez iğneler küçük cilt altından aşağı itsen de gitmez iğnelerin hiçbir şeyi yok millete bakıp kendini korkutma ben ilk bir ayı atlattıktan sonra tv izlerken bile yapıyırdum sadece batırırken bakıyordum ki ben iğne yapınca bayılırım o kadar yani.Gözünü korkutma hem haftasonu nasıl yapacan kendin yap rahat edersin bişey yok korkma

aanaaaa ya ben seni gebe zannediyodummm
neyse bekar evli farketmezz
ayrıca aldığın kahvaltı takımıda güzel güle güle kullan

Ben evli değilim ama sohbetinizi çok sevdim gelebilir miyim topiğinize dedim, gel dediler ben de buradayım işte :) kahvaltı takımını daha almadım, almayı düşünüyorum, almadan önce size fikir danışayım dedim.. :)

merhaba herkese iyi tatiller
size birşey sorcam kızlar belki 5 gündür sağ kasığımda acayip sızı vardı akşam yattığım zaman üzerine yatamayacak kadar sanki bacağım çekiliyomuş gibiydi.dün dışarı çıktık ağrıdan yüreyemedim koşarsınız dalağınız şişer acayip ağrır ya onun gibi sancıydı.
üşütütüm mü acaba yada üşütcem mi

Elis barıştık gibi napalım işte

dişikartal yavrum kesin kullanacaksan al bence çok beğendim tam benlikmiş

Geçmiş olsun canım bence de üşütme gibi ayaklarını sıcak tut bari

Elis barıştık gibi napalım işte

dişikartal yavrum kesin kullanacaksan al bence çok beğendim tam benlikmiş

Amaan barış tabi napacan kavgasız gürültüsüz evlilik olmuyor.Gmze bişey soracam sen de mi brütüs yazmışsın kime o ileti

Elis seninle tanışmadık biraz tanıyabilir miyim seni?

Benim medeni halim bekar, 20.5 yaşımdayım, lisans 3. sınıf öğrencisiyim, bebekleri çok seviyorum aşırı derecede anne olasım var

İnşallah kısa zamanda olursun canım.Ben 30 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim 6,5 aylık doğu adında bir oğlum var allah isteyen herkese versin olana da sağlık sıhhat versin

ben de geldim gibi bişey
temizlik yapılıyo evde arada gidip geliyorum kuzey de uyanır şimdi

dişikartal aramızahoşgeldin
kahvaltı takımında ben sade severim ama çiçek böcek seviyosan güzel
benimki baya sade bişey
hiç de kullanmam ama var işte niye varsa
ayrıca bu topiğe evlenmeden takılmakla hata ediyosun
bizim topik genelde kocalardan şikayetçi
çok söylenirsek evlenmekten vazgeçersin bak

İnşallah kısa zamanda olursun canım.Ben 30 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim 6,5 aylık doğu adında bir oğlum var allah isteyen herkese versin olana da sağlık sıhhat versin

Bunları alttaki çizelgeden de görüyorum zaten bilmediklerimi söylesen meselaa kaç yaşındasın acaba,kaç yaşında evlendin, eşinle flört etiniz mi? Nişanlılığınız ne kadar sürdü gibisinden :)

NOT yaşını yazmışsın pardon ya görmemişim kusura bakma, ama diğer sorularım geçerli halen geçerli :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…