Geçmiş olsun canım bence de üşütme gibi ayaklarını sıcak tut bari
ben de geldim gibi bişey
temizlik yapılıyo evde arada gidip geliyorum kuzey de uyanır şimdi
dişikartal aramızahoşgeldin
kahvaltı takımında ben sade severim ama çiçek böcek seviyosan güzel
benimki baya sade bişey
hiç de kullanmam ama var işte niye varsa
ayrıca bu topiğe evlenmeden takılmakla hata ediyosun
bizim topik genelde kocalardan şikayetçi
çok söylenirsek evlenmekten vazgeçersin bak
Hoşbuldum teşekkür ederim :) benim evililikten ziyade anne olmaya hevesim var, yaşadığım çevreye ve dinime göre de evlenmeden bunu yapamam :) o nedenle evliliğe de heveslenmek durumundayım :) ama olsun siz şikayet ediniz, ben de tecrübe edinirim :)
Hoşbuldum teşekkür ederim :) benim evililikten ziyade anne olmaya hevesim var, yaşadığım çevreye ve dinime göre de evlenmeden bunu yapamam :) o nedenle evliliğe de heveslenmek durumundayım :) ama olsun siz şikayet ediniz, ben de tecrübe edinirim :)
Bunları alttaki çizelgeden de görüyorum zaten bilmediklerimi söylesenmeselaa kaç yaşındasın acaba,kaç yaşında evlendin, eşinle flört etiniz mi? Nişanlılığınız ne kadar sürdü gibisinden :)
NOT yaşını yazmışsın pardon ya görmemişim kusura bakma, ama diğer sorularım geçerli halen geçerli :)
evleneyim canımee kahvaltı takımı güzel mi alayım mı tavsiye bekliyorum halen
şikayetler de en çok anne olduktan sonra başlıyor zhaten
hem çocuktan hem eşinden şikayetçi oluyosun işte
neyse şu sıralar kocama laf yok da oğlum verem edecek beni az kaldı
Kesin sözel bölüm okuyorsun 30 yaşındayım 4,5 yıldır evliyim yani 25,5 yaşında evlendimeşimle 1 yıl flört ettik 4 ay nişanlı kaldık sonra evlendik.Şimdi bazı detaylar olmasa genel olarak mutluyuz
NOT ben de sözel bölüm okudum hesap kitapta zorlanırım o yüzden söyledim tatlım
canım ben beğendim çok güzel
galiba canım.ayaklarım ellerim hiç ısınmaz hasta olmayım barii :2:
Çok teşekkür ederim yorum yaptığın için canım.. :)
Benim de ellerim ayaklarım hiç ısınmaz yaa sürekli üşütür hasta olurum
rica ederim canım ne demek.. bana sorarsan evlilik güzel bişey. bide çoçuk olursa daha güzel olur.
Dişi kartalım kahvaltı takımı bana biraz fazla desenli geldi ama sen çiçekli böcekli seviyorsan güzel
Gamzem barışmanıza sevindim ma eşinin işten ayrılması kötü olmuş inşallah en kısa zamnda daha güzel bir iş bulur.
Dişi kartalım kahvaltı takımı bana biraz fazla desenli geldi ama sen çiçekli böcekli seviyorsan güzel
Gamzem barışmanıza sevindim ma eşinin işten ayrılması kötü olmuş inşallah en kısa zamnda daha güzel bir iş bulur.
Ben de öyle olmasını umuyorum.. Benim çocuk konusunda çok sabırlı olduğumu söylerler hep. Çünkü ben elin çocuklarına bile o kadar sabrediyorum, o kadar anlayışlı davranıyorum ki. 20.5 yaşımdayım 6 yaşındaki erkek kuzenimle oyun oynarım böyle evde çadır kurarız, sanki kamp yapıyormuş gibi oyun oynarız vs.. Çocuk tepemde iki saat ağlasa, etrafı yıksa ben sesimi çıkarmam mesela :)
lovely uyu uyu son günlerin
idişikartal herkes bıktı oğlumun huysuzluğunu dinlemekten boşver o yüzden
gamzenşn eşi işten mi ayrılmış yav öyle bişey dememişki işyerinde işten çıkarma varmış
çıkarmazlar inşallah
barışmanıza ben de çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?