Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hoşbuldum teşekkür ederim :) benim evililikten ziyade anne olmaya hevesim var, yaşadığım çevreye ve dinime göre de evlenmeden bunu yapamam :) o nedenle evliliğe de heveslenmek durumundayım :) ama olsun siz şikayet ediniz, ben de tecrübe edinirim :)

şikayetler de en çok anne olduktan sonra başlıyor zhaten
hem çocuktan hem eşinden şikayetçi oluyosun işte
neyse şu sıralar kocama laf yok da oğlum verem edecek beni az kaldı

Kesin sözel bölüm okuyorsun 30 yaşındayım 4,5 yıldır evliyim yani 25,5 yaşında evlendimeşimle 1 yıl flört ettik 4 ay nişanlı kaldık sonra evlendik.Şimdi bazı detaylar olmasa genel olarak mutluyuz
NOT ben de sözel bölüm okudum hesap kitapta zorlanırım o yüzden söyledim tatlım

şikayetler de en çok anne olduktan sonra başlıyor zhaten
hem çocuktan hem eşinden şikayetçi oluyosun işte
neyse şu sıralar kocama laf yok da oğlum verem edecek beni az kaldı

Ne yapıyor ki oğlun :) Anlatmak istersen dinlerim :)

İlahiyatçıyım ben evet sayısalcı değilim

Kısa zamanda evlenmişiniz o da güzel ya ben sevdiğimle lise 3 te tanıştım şu an üniversite 3 teyiz böylesi de zor..

Herkese günaydınnnnnnnBiraz geç kalmış bir günaydın oldu ama idare edin ben daha yeni kalktım şimdi kahvaltı yapıcam
Kahvaltıdan sonra gelicemm

Dişi kartalım kahvaltı takımı bana biraz fazla desenli geldi ama sen çiçekli böcekli seviyorsan güzel

Gamzem barışmanıza sevindim ma eşinin işten ayrılması kötü olmuş inşallah en kısa zamnda daha güzel bir iş bulur.

rica ederim canım ne demek.. bana sorarsan evlilik güzel bişey. bide çoçuk olursa daha güzel olur.

Ben de öyle olmasını umuyorum.. Benim çocuk konusunda çok sabırlı olduğumu söylerler hep. Çünkü ben elin çocuklarına bile o kadar sabrediyorum, o kadar anlayışlı davranıyorum ki. 20.5 yaşımdayım 6 yaşındaki erkek kuzenimle oyun oynarım böyle evde çadır kurarız, sanki kamp yapıyormuş gibi oyun oynarız vs.. Çocuk tepemde iki saat ağlasa, etrafı yıksa ben sesimi çıkarmam mesela :)

lovely uyu uyu son günlerin
idişikartal herkes bıktı oğlumun huysuzluğunu dinlemekten boşver o yüzden
gamzenşn eşi işten mi ayrılmış yav öyle bişey dememişki işyerinde işten çıkarma varmış
çıkarmazlar inşallah
barışmanıza ben de çok sevindim

canım hoşgeldin

Ben bugüne kadar ne aldıysam çiçekli böcekli ingiliz tarzı, country tarzı aldım

Dişi kartal ben 22 yaşında evlendim ikizlerimi düşürdüm arkasından oğlum geldi hemen hemen 9 aylık şimdi 24 yaşındayım aslında demirbaşım burda ama 2 haftadır evi terk ettim ptesi döncem daha çok yazarım

bu arada kocamı şefler çağırmış işten çıkarcaklar diye çok korkuyorum annemde yazık 3 tane ev var burda girer oturursunuz yicek içcekte biz karşılarız diyo ama işallah çıkmaz ya

umarım aynı sabrı 7/24 beraberken de gösterebilirsin
mesela altına yapacak kadar sıkışmışken tuvalete gidemediğinde
açlıktan ölecekken bi lokma yiyemediğind
yorgunluktan ölürken oturamadığında
uykusuzluktan ölürken uyuyamadığında ...
bu liste uzar gidererrrr

hehh tamam sen bilirsin canım.. bi akrabamın bebeği oldu, ben görmeye gittim.. saatlerce çocukla ilgilendim.. kadın rahat etti ya biraz nefes aldı.. giderken de al götür çocuğu diyordu hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…