umarım aynı sabrı 7/24 beraberken de gösterebilirsin
mesela altına yapacak kadar sıkışmışken tuvalete gidemediğinde
açlıktan ölecekken bi lokma yiyemediğind
yorgunluktan ölürken oturamadığında
uykusuzluktan ölürken uyuyamadığında ...
bu liste uzar gidererrrr
Dişi kartal ben 22 yaşında evlendim ikizlerimi düşürdüm arkasından oğlum geldi hemen hemen 9 aylık şimdi 24 yaşındayım aslında demirbaşım burda ama 2 haftadır evi terk ettimptesi döncem daha çok yazarım
bu arada kocamı şefler çağırmış işten çıkarcaklar diye çok korkuyorum annemde yazık 3 tane ev var burda girer oturursunuz yicek içcekte biz karşılarız diyo ama işallah çıkmaz ya
Dişi kartal oooooo ne çekmek hemde bende bir koca sülalesi var akıllara zarar
eşek evet evet eşşek
lovely uyu uyu son günlerin
idişikartal herkes bıktı oğlumun huysuzluğunu dinlemekten boşver o yüzden
gamzenşn eşi işten mi ayrılmış yav öyle bişey dememişki işyerinde işten çıkarma varmış
çıkarmazlar inşallah
barışmanıza ben de çok sevindim
sağol canımmm hoşbuldummmcanım hoşgeldin
Allah sevdiceğinle güle güle kullanmayı nasip etsin hepsiniiiBen bugüne kadar ne aldıysam çiçekli böcekli ingiliz tarzı, country tarzı aldım
Dişi kartal ben 22 yaşında evlendim ikizlerimi düşürdüm arkasından oğlum geldi hemen hemen 9 aylık şimdi 24 yaşındayım aslında demirbaşım burda ama 2 haftadır evi terk ettimptesi döncem daha çok yazarım
bu arada kocamı şefler çağırmış işten çıkarcaklar diye çok korkuyorum annemde yazık 3 tane ev var burda girer oturursunuz yicek içcekte biz karşılarız diyo ama işallah çıkmaz ya
Dişi kartal oooooo ne çekmek hemde bende bir koca sülalesi var akıllara zarar
eşek evet evet eşşek
tekrar hoşgeldin canım aramıza ama seni karşılamamız güzeldi itiraf etBen evli değilim ama sohbetinizi çok sevdim gelebilir miyim topiğinize dedim, gel dediler ben de buradayım işte :) kahvaltı takımını daha almadım, almayı düşünüyorum, almadan önce size fikir danışayım dedim.. :)
Selm arkadaslar yine telden yaziyorum cok uyuz bir durum..
Pazartesi gunu dr a gitmistik annemle cunku akintim bir kac gundur kahve gibiydi ama onkadar baska tik yoktu. Dr bakip acilmamin sadece 1 cm oldugunu soyledi. Bu arada cati muayenesininlutfen gozunuZde buyutmeyun. Tamamen dr la alakali bir durum ve kendinizi kasmayin.
Neyse o gun yine biz kendimizi sokaklara lvurduk ailecek. Aksam evde uzaniyordum ve kalkmak istedim. Kalkarken birseyler akti sicacik. Kalktiktam sonra yine ve sonra yine. Baktim epey birsey gelmis ama su desem degil, akinti desem degil emin olamadim. Annem de emin olamadi cunku onun suyu dogumda felmis. Neyse ben dr un dedigi hini emin olamayinca camasirmi degistirip biraz dolanayim derken ustum basim battinve emin oldum suyumun geldigine. Korku normal, heyecan, telas, sevinc.. Hersey bir arada.
Hemen hastaneye gittik nst ye bagladilar ve ufak bir testle beden gelen seyim suyum oldugunu onayladilar.. Yine acilmami kontrol etriler bir bucuk santim falandi ve beni dogum odasina aldilar. Suum geldigi icin 24 saatte dogum yapmam gerekiyrdu.
Bir kac saat sonra yine kontrole geldiklerinde acilmam sadece 2 cm olmustu ama bunu hizlandirmakngerekiyordu. Onun icin suni sanci verdiler ve ayni zamanda epidural istedim. Burdan epiduralsiz normal dpgum yapan arkadaslarimin onunde. Saygiyla egiliyorum :)
Boyle uzun bir bekleyisten sonra acilmam 10 cm oldu ve artik ikinma safhasina geldik. Bende korkdan cok heyecan vardi saniyorum. Neyse kizimiz 5 mart aksami 19:28 de dunyamiza geldi elhamdulillah. Bir saskinliktir bendeki sormayin.. Insan inanamiuor..
Dikislerim oldugu icin zorlaniyorum biraz. Burdaki hastanelerdeki buz sevdasina da coo feci sekilde grip olmus durumdayim ve sutum daha gelmiyor. Emziriyorum yine de gelsin diye ama cocuk doymadigi icin mama takviyesi yapiyoruz. Enzirme, mama duzenimiz bana gore facia ama annem cocuk acikinca yer diyor. Bana da mantikli geliyor. Ona guveniuorum tamamen..
Velhasil, vakti zamani gelince, belki de bir kadinin hayatinda en korktugunan olan dogum anini sevkle bekliyorsunuz. Dua, dua, dua,, oyle cok dua ettimki. . Rabbim hepimizin islerininkolaylastirsim,,
Pazartesi gunu dr a gitmistik annemle cunku akintim bir kac gundur kahve gibiydi ama onkadar baska tik yoktu. Dr bakip acilmamin sadece 1 cm oldugunu soyledi. Bu arada cati muayenesininlutfen gozunuZde buyutmeyun. Tamamen dr la alakali bir durum ve kendinizi kasmayin.
Neyse o gun yine biz kendimizi sokaklara lvurduk ailecek. Aksam evde uzaniyordum ve kalkmak istedim. Kalkarken birseyler akti sicacik. Kalktiktam sonra yine ve sonra yine. Baktim epey birsey gelmis ama su desem degil, akinti desem degil emin olamadim. Annem de emin olamadi cunku onun suyu dogumda felmis. Neyse ben dr un dedigi hini emin olamayinca camasirmi degistirip biraz dolanayim derken ustum basim battinve emin oldum suyumun geldigine. Korku normal, heyecan, telas, sevinc.. Hersey bir arada.
Hemen hastaneye gittik nst ye bagladilar ve ufak bir testle beden gelen seyim suyum oldugunu onayladilar.. Yine acilmami kontrol etriler bir bucuk santim falandi ve beni dogum odasina aldilar. Suum geldigi icin 24 saatte dogum yapmam gerekiyrdu.
Bir kac saat sonra yine kontrole geldiklerinde acilmam sadece 2 cm olmustu ama bunu hizlandirmakngerekiyordu. Onun icin suni sanci verdiler ve ayni zamanda epidural istedim. Burdan epiduralsiz normal dpgum yapan arkadaslarimin onunde. Saygiyla egiliyorum :)
Boyle uzun bir bekleyisten sonra acilmam 10 cm oldu ve artik ikinma safhasina geldik. Bende korkdan cok heyecan vardi saniyorum. Neyse kizimiz 5 mart aksami 19:28 de dunyamiza geldi elhamdulillah. Bir saskinliktir bendeki sormayin.. Insan inanamiuor..
Dikislerim oldugu icin zorlaniyorum biraz. Burdaki hastanelerdeki buz sevdasina da coo feci sekilde grip olmus durumdayim ve sutum daha gelmiyor. Emziriyorum yine de gelsin diye ama cocuk doymadigi icin mama takviyesi yapiyoruz. Enzirme, mama duzenimiz bana gore facia ama annem cocuk acikinca yer diyor. Bana da mantikli geliyor. Ona guveniuorum tamamen..
Velhasil, vakti zamani gelince, belki de bir kadinin hayatinda en korktugunan olan dogum anini sevkle bekliyorsunuz. Dua, dua, dua,, oyle cok dua ettimki. . Rabbim hepimizin islerininkolaylastirsim,,
Ben kaçıyorum hepiniz Allah'a emanet olun
tekrar hoşgeldin canım aramıza ama seni karşılamamız güzeldi itiraf et
ZEYNEBİMMMM ÇOK GÜZEL BİR HİKAYEN OLMUŞŞ
O DOĞUM HEYECANI KADAR GÜZEL BİR DUYGU YOK HAYATTA
RABBİM KIZINI SAĞLIKLA BÜYÜTMENİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
SANADA ÇOOOKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMM TAZZE ANNEMİZZ
Canımmmm Allah analı babalı büyütsün.Çok şükür sende kavuştun kuzuna inşalalh darısı bizlere.Bebişin fotosunu ekle albümüne fırsatın olunca.
Birde kaç kg kaç cm doğduu?
Ztarım acaba göğüslerine sıcak havlu koysan yada sıcak suyla masaj yapsan sütünün gelmesine yardımı dokunablir.Eğer şuan dikişlerden dolayı banyo yapamıyorsanda altına bir ufak leğen gibi birşey koyup sadece göğüslerine sıcak su tutabilirsin.
cok tesekkur ederim eminem benimm Allah razi olsun ve Rabbim guzellikler gostersin hepimize
insaallah canim meganim.. darisi basiniza.. kizimiz 3300 kg 50. 8 cm dogdu.
sut icin bir cok sey yapiyorum artik dayanamiyorum bugun banyo yapicam.
niye asilama hakkimi doldurdum diyosun ki, 7 kere asilama yaptiranlar var. bizim de 2.ydi. obur ay yine yaparsak 3 olcak.
esim simdiden tup bebek yaptrrsak kimseye soylemeyelim filan diyor. biz de aslinda turkiyede yaptirsak cok daha uygun olcak, burda 1 kere hakkimiz var.
o da olmazsa ben de napicagimi bilmiyorum artik..
napalim canim ya kaderimizde varmis bu.. herkeste farkli farkli dertler var, bizimki de buymus, yapcak bi sey yok.. bununla yasamayi ogrenices..
ins yarin guzel bi gun olur ve cok daha mutlu oluruz..:)
Canım dr ne dedi peki gebelik varmı yoksa ilaçların etkisimi inşallah bebeiş vardır ve değerin artar.
Canım bende iki aşılama yaptırmıştım biliyorsun ve tüp bebek yaptıracak maddi imkanımız yoktu ama ara verdiğim dönemde doğal yoldan hamile kadım.Allahtan umut kesilmez inşlalah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir senin bebeğinde.Bir kaç ay ara ver istersen.
kızlar çok zor bi sürec blıorm herşey herkes insann üzerine gelıo ama bu GEÇECEK buna neolur inanın ne istıosanız onu yapın klo mu vermek istıosnz spor mu alşverş mi
bi ilginizi bi sürelgne dagtın sonra yne umuta dvm GELECEKLER bebşler kızlar bak bu soyledgimi hatrlatıcam size sonra
ben de zor gunler gecrdm ama şu an bebşme kavuşmama az kaldı bu topkte bir çok kişi zor yollardan geçti gecıo herkesn gonlune gore vercek Rabbim
OYLE YA DA BOYLE GELECEK BU BEBELER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?