Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Haklısın canım 7/24 sabredemeyebilirim.. Sanırım ben de çocuğumu anneme bırakır kaçarım bir kaç saat

Aman yarabbi evi mi terkettin.. Tekrar yuvanız huzur dolsun, yuvanızdan huzur hiç eksik olmasın.. Rabbim eşini ıslah etsin (evi terkettiğine göre eşin büyük bir eşeklik etmiştir)

22 yaşında mı evlendin oooo ne güzel benim istediğim yaş :) tanıştığımıza memnun oldum canım.. Çok sıkıntı çekmişsin sen belli.. Bakalım beni ne imtihanlar bekliyor..

Son düzenleme:
Dişi kartal oooooo ne çekmek hemde bende bir koca sülalesi var akıllara zarar

eşek evet evet eşşek

Selm arkadaslar yine telden yaziyorum cok uyuz bir durum..

Pazartesi gunu dr a gitmistik annemle cunku akintim bir kac gundur kahve gibiydi ama onkadar baska tik yoktu. Dr bakip acilmamin sadece 1 cm oldugunu soyledi. Bu arada cati muayenesininlutfen gozunuZde buyutmeyun. Tamamen dr la alakali bir durum ve kendinizi kasmayin.

Neyse o gun yine biz kendimizi sokaklara lvurduk ailecek. Aksam evde uzaniyordum ve kalkmak istedim. Kalkarken birseyler akti sicacik. Kalktiktam sonra yine ve sonra yine. Baktim epey birsey gelmis ama su desem degil, akinti desem degil emin olamadim. Annem de emin olamadi cunku onun suyu dogumda felmis. Neyse ben dr un dedigi hini emin olamayinca camasirmi degistirip biraz dolanayim derken ustum basim battinve emin oldum suyumun geldigine. Korku normal, heyecan, telas, sevinc.. Hersey bir arada.

Hemen hastaneye gittik nst ye bagladilar ve ufak bir testle beden gelen seyim suyum oldugunu onayladilar.. Yine acilmami kontrol etriler bir bucuk santim falandi ve beni dogum odasina aldilar. Suum geldigi icin 24 saatte dogum yapmam gerekiyrdu.

Bir kac saat sonra yine kontrole geldiklerinde acilmam sadece 2 cm olmustu ama bunu hizlandirmakngerekiyordu. Onun icin suni sanci verdiler ve ayni zamanda epidural istedim. Burdan epiduralsiz normal dpgum yapan arkadaslarimin onunde. Saygiyla egiliyorum :)

Boyle uzun bir bekleyisten sonra acilmam 10 cm oldu ve artik ikinma safhasina geldik. Bende korkdan cok heyecan vardi saniyorum. Neyse kizimiz 5 mart aksami 19:28 de dunyamiza geldi elhamdulillah. Bir saskinliktir bendeki sormayin.. Insan inanamiuor..

Dikislerim oldugu icin zorlaniyorum biraz. Burdaki hastanelerdeki buz sevdasina da coo feci sekilde grip olmus durumdayim ve sutum daha gelmiyor. Emziriyorum yine de gelsin diye ama cocuk doymadigi icin mama takviyesi yapiyoruz. Enzirme, mama duzenimiz bana gore facia ama annem cocuk acikinca yer diyor. Bana da mantikli geliyor. Ona guveniuorum tamamen..

Velhasil, vakti zamani gelince, belki de bir kadinin hayatinda en korktugunan olan dogum anini sevkle bekliyorsunuz. Dua, dua, dua,, oyle cok dua ettimki. . Rabbim hepimizin islerininkolaylastirsim,,

Evet inşallah son günlerim ama ben razıyım uykusuzluğa yeterki gelsin artık bebişim artık biran önce doğurasım var
Ben yanlış anlamışım henüz çıkarılmamış çok şükür inşallah çıkarmazlar.
canım hoşgeldin
sağol canımmm hoşbuldummm
Ben bugüne kadar ne aldıysam çiçekli böcekli ingiliz tarzı, country tarzı aldım
Allah sevdiceğinle güle güle kullanmayı nasip etsin hepsiniii

Gamzem inşallah çıkarmazlar.Zorda kalınca mecburen oturulur ama ev ev üstüne olmuyor ki inşallah çıkarmazlar

tekrar hoşgeldin canım aramıza ama seni karşılamamız güzeldi itiraf et

ZEYNEBİMMMM ÇOK GÜZEL BİR HİKAYEN OLMUŞŞ
O DOĞUM HEYECANI KADAR GÜZEL BİR DUYGU YOK HAYATTA
RABBİM KIZINI SAĞLIKLA BÜYÜTMENİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
SANADA ÇOOOKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMM TAZZE ANNEMİZZ

Son düzenleme:

Canımmmm Allah analı babalı büyütsün.Çok şükür sende kavuştun kuzuna inşalalh darısı bizlere.Bebişin fotosunu ekle albümüne fırsatın olunca.
Birde kaç kg kaç cm doğduu?

Ztarım acaba göğüslerine sıcak havlu koysan yada sıcak suyla masaj yapsan sütünün gelmesine yardımı dokunablir.Eğer şuan dikişlerden dolayı banyo yapamıyorsanda altına bir ufak leğen gibi birşey koyup sadece göğüslerine sıcak su tutabilirsin.

cok tesekkur ederim eminem benimm Allah razi olsun ve Rabbim guzellikler gostersin hepimize

Canımmmm Allah analı babalı büyütsün.Çok şükür sende kavuştun kuzuna inşalalh darısı bizlere.Bebişin fotosunu ekle albümüne fırsatın olunca.
Birde kaç kg kaç cm doğduu?

insaallah canim meganim.. darisi basiniza.. kizimiz 3300 kg 50. 8 cm dogdu.

sut icin bir cok sey yapiyorum artik dayanamiyorum bugun banyo yapicam.

Ztraımmmm cnm cok güzel dogum hikayen ,allah analı babalı büyütsün ,ömrü hayatı hep güzelliklerle dolu olsun

masallah boyu kilosuda cok güzel,gögüslerinde umarım hmn geçer,krem fln sürüyormusun

aminn canımm cümlemize inşallahh

oy ztarıma bak benimmm anne mi olmuş benim tatlımm
Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı ömürlü olsun inşallah miniğimiz
Maşallah kilosuna boyuna

Son düzenleme:

canım ben aşılamalarımı devlette yaptırdım bildiğim kadarıyla 3ten sonra yapmıyorlar adetimi bekliyorum gittiğimde konuşucam.tüp bebek raporu çıkarıyolar ama ben devlette yaptırmak istemiyorum.özellerede gücümüz yetmiyor.açıkcası dr tekrar aşılama yapalım dese bile yaptırmıcam bile psikolojik olarak çok yıprandım.ister istemez her seferinde beklenti içine giriyosun ve yıkımı büyük oluyor.

dediğin gibi allah başka sıkıntıklar vermesin.sabrın sonu selamettir diye dememişler boşuna selamete ercez inş:)

Canım dr ne dedi peki gebelik varmı yoksa ilaçların etkisimi inşallah bebeiş vardır ve değerin artar.

dr 5 ve altı gebelik yok dedi bu şekilde çıkmasıda muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisinden ama olsun adet olana kadar hep bir umut var ne mucizeler oluyor.ya tutarsa:)

lovelyim bir kaç ay değilde daha uzun bir süre ara vericem mecburen çünkü artık tüp görünüyor bize.inş.dediğin gibi olurda gerek kalmadan doğal yoldan olur.

ağzından bal damlıyoo yerim senii:)) allah razı olsun.inş bende dört gözle bekliyorum bebeğimi.karnımda taşımak,varlığını hissetmek,doğum sancılarını çekmek,kucağıma almak,emzirirken gözlerime baktığını hissetmek allahım ne güzel duygular hayal bile edince kalbim çarpıyor:))

rabbim bir nefeste sağsalim kucağına almayı nasip etsin mis kokulu yavrunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…