Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.gerçekten çok güzel duygular ben yaşadım ama kızımı kaybettim.ben 26 haftalıkken normal doğum yaptım canım kızım üç gün yaşayabildi..

hoşgeldin sorabilirsin

Sizler evli olduğunuz için bilirsiniz ya bu yüzük işleri nasıl oluyor? Mesela biz bugün kuyumcuya gittik ama kafamız karıştı.. Alyanslar var tektaşlar var.. Hem alyans hem tek taş takılabiliyor mu? Ya da erkek alyans kadın tek taş mı takıyor. Benim kafam karıştı açıkçası :) bir de eşimle yüzüklerimiz uyumlu olsun isterim.

erkek sadece alyans kadın hem alyans hem tek taş takıyo canım yani bizde öyle

erkek sadece alyans kadın hem alyans hem tek taş takıyo canım yani bizde öyle

Anladım canım benim kafamda tasarladığım da buydu, doğru mu düşünüyorum diye merak ettim.. Ama alyanslar çok kalın hemalyans hem tek taş ikisi birden parmağımda çok kaba duruyor küçücük parmaklarım var zaten

slm kızlar yarım yurum bi geçmiş yaptım
dişikartal cnm çok begendm ben de o takımı al bence ceyiz ufak ufak oluo sakn unutma
deryacım bence olcan bi kaç gune adet hiç sıkma canını
serenay cnm gelcek o gunler hiç umutsuzluk yok tmm mı btanemm
gamze sevndm herşey yolna grcek az kaldı inşş eşini de çıkarmıcaklar işten hiç içime dogmadı bnm oyle bşey ama ....
hulyamesut cnmm inşş hamişsndrrr test için beklceksn demi biraz daha ?

bu arada yeni gelen butunn arkdaslara toptann bi hoşşgeldnzzz tkrardann topk coştu valla eskiden oldgu gibi geçmişe yetşemedmm

kızlar istanbulda olan varmı aranızda. bizi yeditepe tüp bebekten aradılar prf dr cem fıçıcıoğlu duyan oldumu.ön görüşme için çağırdılar bizde gidelim diyoruz artık.direk tüp bebek tedavisine başlıyacağız.

tektaş takmak tercih meselesi takmak zorunda değilsin mesela ben kızım doğduğundan beri takmıyorum bi yeri çizilmesin diye
alyans da tek başına kalın diyosan söz yüzüğü alırsın

evet canım beklicem

Kızlar 2damla kanamam geldi ped taktım bilmiyorum devam etcekmi?dualarınızı bekliyorum

yok kuzum dvm etmicek inanıorm ama yne de ihmal etme bi dru ara soyle bence ozel senn dr ona gore belki igne migne bşey verr pazartesiye kadar yaptrrsnz acilden ...

canım ben alyan ve tek taş yüzük takıyorum

tektaş takmak tercih meselesi takmak zorunda değilsin mesela ben kızım doğduğundan beri takmıyorum bi yeri çizilmesin diye
alyans da tek başına kalın diyosan söz yüzüğü alırsın

Sanrım şöyle bir şey olacak..

Ben böyle ikili yüzük beğeneceğim

Sevdiceğime de böyle sade bir yüzük alacağız

Bu formül mantıklı mıdır ? Ben alyansım ile tek taşım uyumlu olsun istiyorum çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…