ağzından bal damlıyoo yerim senii:)) allah razı olsun.inş bende dört gözle bekliyorum bebeğimi.karnımda taşımak,varlığını hissetmek,doğum sancılarını çekmek,kucağıma almak,emzirirken gözlerime baktığını hissetmek allahım ne güzel duygular hayal bile edince kalbim çarpıyor:))
rabbim bir nefeste sağsalim kucağına almayı nasip etsin mis kokulu yavrunu..
Selam ben geldim. Ablalarıma bir kaç soru sorabilir miyim?
hoşgeldin sorabilirsin
Sizler evli olduğunuz için bilirsiniz ya bu yüzük işleri nasıl oluyor? Mesela biz bugün kuyumcuya gittik ama kafamız karıştı.. Alyanslar var tektaşlar var.. Hem alyans hem tek taş takılabiliyor mu? Ya da erkek alyans kadın tek taş mı takıyor. Benim kafam karıştı açıkçası :) bir de eşimle yüzüklerimiz uyumlu olsun isterim.
erkek sadece alyans kadın hem alyans hem tek taş takıyo canım yani bizde öyle
Bir de alyanslar da çok kalın yaa ben minyon tipliyim bana hiç yakışmıyor bana ince yüzük lazım
Anladım canım benim kafamda tasarladığım da buydu, doğru mu düşünüyorum diye merak ettim.. Ama alyanslar çok kalın hemalyans hem tek taş ikisi birden parmağımda çok kaba duruyor küçücük parmaklarım var zaten
Kızlar 2damla kanamam geldi ped taktım bilmiyorum devam etcekmi?dualarınızı bekliyorum
slm kızlar yarım yurum bi geçmiş yaptım
dişikartal cnm çok begendm ben de o takımı al bence ceyiz ufak ufak oluo sakn unutma
deryacım bence olcan bi kaç gune adet hiç sıkma canını
serenay cnm gelcek o gunler hiç umutsuzluk yok tmm mı btanemm
gamze sevndm herşey yolna grcek az kaldı inşş eşini de çıkarmıcaklar işten hiç içime dogmadı bnm oyle bşey ama ....
hulyamesut cnmm inşş hamişsndrrrtest için beklceksn demi biraz daha ?
bu arada yeni gelen butunn arkdaslara toptann bi hoşşgeldnzzz tkrardann topk coştu valla eskiden oldgu gibi geçmişe yetşemedmm
Kızlar 2damla kanamam geldi ped taktım bilmiyorum devam etcekmi?dualarınızı bekliyorum
canım ben alyan ve tek taş yüzük takıyorum
tektaş takmak tercih meselesi takmak zorunda değilsin mesela ben kızım doğduğundan beri takmıyorum bi yeri çizilmesin diye
alyans da tek başına kalın diyosan söz yüzüğü alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?