Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnş öyledir özlemcim,caktırmıyorum ama yüregim agzımda
arıycam duygu birazdan bi 10 dk gecsin devam etcekmi ona bakıyım
umud cnm ztn her işi eşim yapıyo ben yemek yiyip yatıyorum
sagolun kızlar su anda duaya cok ihtiyacım var

slm canım
sen izmirdeydin dimi canım eğer öyleyse prof dr sait yücebilgini duydunmu
bu dr tavsiye ettiler ama bize 6 saat uzaklıkta okadar uzakta bir dr tercih etmek doğrumu gerçi en iyisiyse gidilebilir:44:

ohh ii yapmşsn dişikartalım gule gule kullan inşşş eşinle mutlu mesut yavaş yavaş oluo boyle çeyiz imkanın oldkça al daha sndre sindre oluo boyle hem begendiğini yavaş yavaş alrsn

Sağol canım yavaş yavaş alıyorum.. Bugüne kadar pasta takımı, kahvaltı takımı, 3 tane nevresim takımı, bir tane sos tenceresi aldım

tmm hayatım bi bekle bakalm butunn dualarmz sennle Rabbime emanet olmucak hiçbşeycik inşşş
ama drun bi hberi olursa ona gore hemen mudahele eder zaten pimpir sizn dr hemen en dogru şeklde karr verip mudahele edicek bu duruma hiç sıkma cnm canını ozlemn dedgi gibi yerlşme kanaması olma ihtmali de var ayrıca ...

dr una danış yinede ben hamile olduğumu bilmeden lekelenmelerim oluyodu adet olcam sanıyodum
inşallah yerleşme kanamasıdır

Tektaşlarınız pırlanta mı ?

Pırlantalar pahalı geldi bana, maddi durumlar o kadar da parlak değil açıkçası :26: Moralimiz bozuldu bu akşam biraz (kuyumcuya gittik de)

canım dualarımız seninle.

Cok TSK ederim cvp verdigin icin oflu.
Güle gule büyüt bebisini. Erken gelmesinde geç kalırsa ve Dr sez derse mecbur bizde oyle yapicaz suan hersey normal bakalim bekliyoruz.

slm canım
sen izmirdeydin dimi canım eğer öyleyse prof dr sait yücebilgini duydunmu
bu dr tavsiye ettiler ama bize 6 saat uzaklıkta okadar uzakta bir dr tercih etmek doğrumu gerçi en iyisiyse gidilebilir:44:

duymadm cnm ya ben burda symrna tüp bebek merkzne gttm orda funda hnm var butun işlemleri o yapıo karrları o verıo ben memnun kaldm
o prof nereyele baglantılı çalşıomş acaba ? :44:

miyaba kızlar
Anamlardayız biz..

Hilal noldu?:26:

Megim camasırımda biraz kan vardı
bekliycez dua etcez baska yapcak bişey yok
yatıyorum işte

Kızlar 2damla kanamam geldi ped taktım bilmiyorum devam etcekmi?dualarınızı bekliyorum

Allah korusun hilalim..
sen progestan başlamadın mı?
hemen alıp başla bence.. nöbetçi eczaneden falan..
aşağıdan yap bir tane hemen..

Megim camasırımda biraz kan vardı
bekliycez dua etcez baska yapcak bişey yok
yatıyorum işte

progestan alsın gelsin eşin canımın içi..
seni seviyorum..
Bebek kalacak seninle inşallah bebeğimmm..
allahım duy sesimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…