Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilalcim ne var ne yok gelmş mi bi daha dru arasana bi megin dedgi gibi drun dediği pregesteron ya da igneyi alıp nbetci eczaneden başlarsnz hemen ...

Bu ne anlama geliyor bilmiyorum kusura bakmayın ama sanırım kötü bir şey

Rabbim yardımcısı olsun

canım ege üni hemde alsancakta özeldeymiş symrna diye geçiyor ama bilmiyırum
seninki bursadamı izmirdemi

hmm anladm cnm smyrna izmirde cnm salhanede
tüp bebek merkezi burası drları iki tane dr muayenesi 19 tlydi sgk anlaşmalı cunku
tüp de 5200 tuttu herşey içinde ama film transfer igneler ...
oyle ozel dra gdersen daha pahalı olablr cnm
sen nerdesn şimdi bursada mı orda nasl merkzler ?
smyrnayı tavsye ederm izmir düşnuosan cnm ...

Kızlar 2damla kanamam geldi ped taktım bilmiyorum devam etcekmi?dualarınızı bekliyorum

Slm kizlar.
Hilalim slm Cnm Dr ara ve dinlen birde Sakin kabiz olma. O gun tlf diyecektim unuttum ananas ye bol bol bana transfer sonrasi tutunmayı sağlıyor ve sindirimi kolaylaştırıyor diye söyletmişlerdi gunde 1 tane yedim..bol bol selavat cek bizde çekelim elini karnının üzerine koyarak bol bol Allah'ın isimlerinden cek hayatım..dualarimiz seninle Rabbim ins civcivini sana bagislasin

İnşAllah :)
Hoş buldum teşekkürler..

prolaktinin mi yüksek?
bir de troid sorunun var sanırım..
eczanede satılan hayıt otu hapı var ismi; agnucaston
bunu kullan canım..
her gün aynı saatte içmelisin.. reglinin başından yumurtlamanın sonuna kadar iç sonra bırak..
şifa verecek inşallah..
bu ilaç hormon düzenliyor ve yan etki olarak da bebek oluyor..
bu şekilde gebe kalan arkadaşlarımız var..

ananas ben de çok yedm ve yıorm da magnezyum kaynagıymş ayrıca ...

ben yolovadayım canım
bursada art diye bir merkeze gitmiştim ilk gebeliğimde
şimdide tüp bebek merkezlerini araştırıyoruz aslında orasıda var ama kararsızım istanbul yeditepe aradı orayla görüşmek istedik birde
izmir var aklımızda.anlıycan aklımız çok karıştı olmuşken en iyisi olsun istiyoruz sonuçta çok pahalı işlem bunlarda aslında daha madden hazır da değiliz ama bir an önce biyerden başlamak lazım belki kredi falan alırız

Sağol canımm.. Neden yorgunsun ki? Çeyize başladım napayım dayanamıyorum yaa sabırsız bir insanım

kız beşikte,çeyiz sandıkta derler zaten iyi yapıyosun yap hazırlığını..
tektaşları sormuşsun,biraz tuzludur ama başlangıçta küçük taşlılarından alırsın,zaman içinde büyütürsün taşı

Son düzenleme:

yalovaysa tereddüt ble etmeden memoriala gt derm cnm smyrna falan yannda civciv kalır oranın pahalı biraz evt ama
gdenller çok memnun ordan ....

Yaa şu an tekrar mutlu oldum çünkü ucuz pırlanta tektaş buldummmm 169 tl

Gerçekten mi bilmiyordum..
Doktorum dostinex başladı ayın 25inde kontrol var sanırım prolaktinim tekrar ölçülür ve düşmüş mü diye bakılır..
Şuan senin söylediğin ilaca da başlasam sorun olur mu ikisi aynı anda bilmiyorum..
Sanırım en iyisi kontrolden sonra yeniden bilgi paylaşımı yapmak.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…