ben yolovadayım canım
bursada art diye bir merkeze gitmiştim ilk gebeliğimde
şimdide tüp bebek merkezlerini araştırıyoruz aslında orasıda var ama kararsızım istanbul yeditepe aradı orayla görüşmek istedik birde
izmir var aklımızda.anlıycan aklımız çok karıştı olmuşken en iyisi olsun istiyoruz sonuçta çok pahalı işlem bunlarda aslında daha madden hazır da değiliz ama bir an önce biyerden başlamak lazım belki kredi falan alırız
Gerçekten mi bilmiyordum..
Doktorum dostinex başladı ayın 25inde kontrol var sanırım prolaktinim tekrar ölçülür ve düşmüş mü diye bakılır..
Şuan senin söylediğin ilaca da başlasam sorun olur mu ikisi aynı anda bilmiyorum..
Sanırım en iyisi kontrolden sonra yeniden bilgi paylaşımı yapmak.. :)
ıyı akşamlar arkadaşlar sayfama beklerim .... **************
Selm arkadaslar yine telden yaziyorum cok uyuz bir durum..
Pazartesi gunu dr a gitmistik annemle cunku akintim bir kac gundur kahve gibiydi ama onkadar baska tik yoktu. Dr bakip acilmamin sadece 1 cm oldugunu soyledi. Bu arada cati muayenesininlutfen gozunuZde buyutmeyun. Tamamen dr la alakali bir durum ve kendinizi kasmayin.
Neyse o gun yine biz kendimizi sokaklara lvurduk ailecek. Aksam evde uzaniyordum ve kalkmak istedim. Kalkarken birseyler akti sicacik. Kalktiktam sonra yine ve sonra yine. Baktim epey birsey gelmis ama su desem degil, akinti desem degil emin olamadim. Annem de emin olamadi cunku onun suyu dogumda felmis. Neyse ben dr un dedigi hini emin olamayinca camasirmi degistirip biraz dolanayim derken ustum basim battinve emin oldum suyumun geldigine. Korku normal, heyecan, telas, sevinc.. Hersey bir arada.
Hemen hastaneye gittik nst ye bagladilar ve ufak bir testle beden gelen seyim suyum oldugunu onayladilar.. Yine acilmami kontrol etriler bir bucuk santim falandi ve beni dogum odasina aldilar. Suum geldigi icin 24 saatte dogum yapmam gerekiyrdu.
Bir kac saat sonra yine kontrole geldiklerinde acilmam sadece 2 cm olmustu ama bunu hizlandirmakngerekiyordu. Onun icin suni sanci verdiler ve ayni zamanda epidural istedim. Burdan epiduralsiz normal dpgum yapan arkadaslarimin onunde. Saygiyla egiliyorum :)
Boyle uzun bir bekleyisten sonra acilmam 10 cm oldu ve artik ikinma safhasina geldik. Bende korkdan cok heyecan vardi saniyorum. Neyse kizimiz 5 mart aksami 19:28 de dunyamiza geldi elhamdulillah. Bir saskinliktir bendeki sormayin.. Insan inanamiuor..
Dikislerim oldugu icin zorlaniyorum biraz. Burdaki hastanelerdeki buz sevdasina da coo feci sekilde grip olmus durumdayim ve sutum daha gelmiyor. Emziriyorum yine de gelsin diye ama cocuk doymadigi icin mama takviyesi yapiyoruz. Enzirme, mama duzenimiz bana gore facia ama annem cocuk acikinca yer diyor. Bana da mantikli geliyor. Ona guveniuorum tamamen..
Velhasil, vakti zamani gelince, belki de bir kadinin hayatinda en korktugunan olan dogum anini sevkle bekliyorsunuz. Dua, dua, dua,, oyle cok dua ettimki. . Rabbim hepimizin islerininkolaylastirsim,,
Yaa şu an tekrar mutlu oldum çünkü ucuz pırlanta tektaş buldummmm 169 tl
Umudumun umudusun slm.bende Yalovali sayılırım esın Yalovali neresinde oturuyorsun tup bebek düşünüyorsan maddi sorun yoksa Acıbadem sahin bey fena degil birde ismini hatirlayamadimm bı tanede daha vardı o hep iyi seyler duydum düşünürsen yine konuşuruz Ozer kutlu var Sakin ona gitme yarı yolda bırakır...
yalovaysa tereddüt ble etmeden memoriala gt derm cnm smyrna falan yannda civciv kalır oranın pahalı biraz evt ama
gdenller çok memnun ordan ....
O pırlanta değildir :) ben kucucuk tasi 1000 liraya almistim
Ama olsun zamanla daha güzeli olur önemli olan sizin huzurunuz
Gecmisi okudum k.takimini beğendim bende öyle seyleri severim
Amaa tek taş pırlanta yazıyorŞimdi bidaha baktım evet tek taş pırlanta yazıyor (divas diamond)
Benimki 3000 küsürdü 169 a pırlanta olmaz
Sahte midir ki o zamanbelki de taşı minnacıktır
Sahtedir tabi bide eşim ben hamile kaldığımda bi tane aldı 380 liraydı ama pırlanta değil atommuş taşı
orası istanbul memomu canım
varmı ordan bildiğin dr canım
ayy dr aramaktan yorulduk yaa rabbim sen bizlere şiva ver
Heamm anladım ben pırlantadan vazgeçtim artık
Kizlar lutfen bana yardim edin. Aksam midem bozuktu. Sabh halsiz uyandim az biseyler yedim yiyemiyorum ögürmek geliyo yerken. Yattim kalktim 1kase corbayi zor ictim cok halsizim basim catliyo. 3bucuk aylik hamileyim ilk defa boyle oldum. Cok rahat geciyodu. Magnezyum ishal yapiyomus galiba. Tecrubeli arkadaslar ne yapiyim yardiminizi bekliyorum lütfen kendime gelemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?