Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Umudumun umudusun slm.bende Yalovali sayılırım esın Yalovali neresinde oturuyorsun tup bebek düşünüyorsan maddi sorun yoksa Acıbadem sahin bey fena degil birde ismini hatirlayamadimm bı tanede daha vardı o hep iyi seyler duydum düşünürsen yine konuşuruz Ozer kutlu var Sakin ona gitme yarı yolda bırakır...

bu hap doğal..
birlikte de içebilirsin..
ancak bence de dostinex içiyorsan,kontrolünden sonra başlarsın..
iyi gelecek inanıyorum..
sen de inan..
buralarda ol e mi

CANim benim hayırlı ugurlu olsun
Maşallah meleğine
Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin ailenize
Sütun gelecektir hiç endişelenme sen sık sık emzirmeye devam et
Bu arada epiduralsiz dogum yaptıgım için ne demek istediğini Cook iyi anladım TSK ederim :)

maddi açıdan kolay olmıyacak aslında kredi çekebiliriz.drlar aşılama zaman ve para kaybı olur deyince tüpe yüneldik.bursa acıbadem şahin zeteroğlu galiba benimkide osman develioğluydu.aslında bursa art osman hoca aklımda ama kararsız kaldım.birde 5 bini gözden çıkarmak lazım zannedersem.
dr seçmekte bile nekadar kararsızım ama biran önce araştırıp seçmemiz lazım zaman geçiyor.
sen tüpmü yaptırdım canım bu arada doğuma az kalmış sağlıkla gelsin bebişin işşallah

Kizlar lutfen bana yardim edin. Aksam midem bozuktu. Sabh halsiz uyandim az biseyler yedim yiyemiyorum ögürmek geliyo yerken. Yattim kalktim 1kase corbayi zor ictim cok halsizim basim catliyo. 3bucuk aylik hamileyim ilk defa boyle oldum. Cok rahat geciyodu. Magnezyum ishal yapiyomus galiba. Tecrubeli arkadaslar ne yapiyim yardiminizi bekliyorum lütfen kendime gelemiyorum.

O pırlanta değildir :) ben kucucuk tasi 1000 liraya almistim
Ama olsun zamanla daha güzeli olur önemli olan sizin huzurunuz
Gecmisi okudum k.takimini beğendim bende öyle seyleri severim

Amaa tek taş pırlanta yazıyor Şimdi bidaha baktım evet tek taş pırlanta yazıyor (divas diamond)

orası istanbul memomu canım
varmı ordan bildiğin dr canım
ayy dr aramaktan yorulduk yaa rabbim sen bizlere şiva ver

orda bi bayan dr var umutege16 onda yaptrdı transferi cnm
ama hamileymş nisanda izne ayrılcak umutege16 ya sor mutlaka gelnce vardı başka ii drlar da elbet ....

ztarım okdm hikayeni ne guzel anlatmşsn emnm çok heyecan vericidr o anlar maşalalhh sana da kızına da
bence de emcekler cnm ya süt de gelcek emdkçe onlar mamaya başlaman ii olmuş emmeye başlaynca kesersn naslsa ...

Son düzenleme:
hilal gelmedi demi bi daha dru aradı mı acaba ya
yoksa hastanye falan mı gttler :26:

magnezyumu bana 6. ayda verdi drum cnm yok ishal yapmadı beni hiç
bşey mi dokndu ki cnm sana benm bulantım oldu ama rutin bi şeklde oldu senn sanrm bulantın yok bugun oyle oldu sadece anladgm kadarıyla bence gecici bi durum cnm o geçmezse bi druna danş derm ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…