Zaten kim anlıcak pırlanta mı değil mi diye çok gereksiz ben evlenirken şimdiki aklım olsa aldırmazdım
Taşı pırlanta olmasın ama kendi altın olsun mutlaka kararma bozulma alerji falan yapmasın
maddi açıdan kolay olmıyacak aslında kredi çekebiliriz.drlar aşılama zaman ve para kaybı olur deyince tüpe yüneldik.bursa acıbadem şahin zeteroğlu galiba benimkide osman develioğluydu.aslında bursa art osman hoca aklımda ama kararsız kaldım.birde 5 bini gözden çıkarmak lazım zannedersem.
dr seçmekte bile nekadar kararsızım ama biran önce araştırıp seçmemiz lazım zaman geçiyor.
sen tüpmü yaptırdım canım bu arada doğuma az kalmış sağlıkla gelsin bebişin işşallah
hilal gelmedi demi bi daha dru aradı mı acaba ya
yoksa hastanye falan mı gttler :26:
Anladım canım haklısın ya swarowski diye bir taşda varmış o da çok güzel ya insanın gözünü alıyor hem beğendiğim yüzük 300 tlydi çok da güzeldiben asgari ücret alan adamdan nasıl 1000 tl lik tek taş isterim ki yazık değil mi zaten..
magnezyumu bana 6. ayda verdi drum cnm yok ishal yapmadı beni hiç
bşey mi dokndu ki cnm sana benm bulantım oldu ama rutin bi şeklde oldu senn sanrm bulantın yok bugun oyle oldu sadece anladgm kadarıyla bence gecici bi durum cnm o geçmezse bi druna danş derm ama ...
Ona vericeğin parayı başka bişeye harcarsın hem bi ihtiyacın karşılanır sen uygun fiyatlı olanını aldır zaten bebeğin olunca takmayacaksın
Ben şimdi sadece dışarı çıkarken takıyorum o da kızım yanımda değilse
Evet ya bebeği olanlar takamıyormuş yüzük bunu da bu akşam yeni öğrendim.. Tamam canım ilgin için teşekkür ederim
özgecm anladm cnm bnm inşşş dvm etmicek üsütme de olablr bak
bu arada ananas da dogal magnezyum kaynagı ondan ye bence magnezyumu kes bi süre ...
kızlar hilale msj attm gelmemş bi daha gayet iidr beklicez pazartesiye demş bi daha olmucak inşş dualarmz onnla
özgecm anladm cnm bnm inşşş dvm etmicek üsütme de olablr bak
bu arada ananas da dogal magnezyum kaynagı ondan ye bence magnezyumu kes bi süre ...
kızlar hilale msj attm gelmemş bi daha gayet iidr beklicez pazartesiye demş bi daha olmucak inşş dualarmz onnla
Cok saol.yarin hemen ananas suyu alayim. Hazir skiyolar taze taze.
Muz magnezyum
Ceviz omega
Süt protein kaynağı bunları tüket gerisini düşünme Allah'ın izniyle
ohh afiyet olsn özgecmben de gun aşırı bi tane yıorm burda da onun aleti var kesıolar kociş de dilimlıo ben de yıorm
özlemim muz potasyum deglmydi
ananas magnezyum die blıorm ben :44:
ben de çokk sevndm hilalee olmucak bi daha inşş
Hepsini yiyorum ama süt mu midemi bozuyo acaba bugun gazimda var.
Geçmişi okuyordum ve uzun bir mesaj yazmıştım internet gitti geldi mesajımda silinmiş sinir oldummm
Lovely17 selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?