Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Zaten kim anlıcak pırlanta mı değil mi diye çok gereksiz ben evlenirken şimdiki aklım olsa aldırmazdım
Taşı pırlanta olmasın ama kendi altın olsun mutlaka kararma bozulma alerji falan yapmasın

Anladım canım haklısın ya swarowski diye bir taşda varmış o da çok güzel ya insanın gözünü alıyor hem beğendiğim yüzük 300 tlydi çok da güzeldi ben asgari ücret alan adamdan nasıl 1000 tl lik tek taş isterim ki yazık değil mi zaten..

Allah gönlünüze göre verir insallah. Bende yalovadayim..

Ona vericeğin parayı başka bişeye harcarsın hem bi ihtiyacın karşılanır sen uygun fiyatlı olanını aldır zaten bebeğin olunca takmayacaksın
Ben şimdi sadece dışarı çıkarken takıyorum o da kızım yanımda değilse

Sol kasigima agri giriyodu o yuzden vermisti. Bi kac gun kullanmicm kendime geleyim. İnsallh gecicidir yokse böyle çok kötüymüs. Ykinda kontrolum var ama devam ederse arar sorarim.

Evet ya bebeği olanlar takamıyormuş yüzük bunu da bu akşam yeni öğrendim.. Tamam canım ilgin için teşekkür ederim

özgecm anladm cnm bnm inşşş dvm etmicek üsütme de olablr bak
bu arada ananas da dogal magnezyum kaynagı ondan ye bence magnezyumu kes bi süre ...

kızlar hilale msj attm gelmemş bi daha gayet ii dr beklicez pazartesiye demş bi daha olmucak inşş dualarmz onnla

Cok saol.yarin hemen ananas suyu alayim. Hazir skiyolar taze taze.

Oh çok şükür inşallah ptesi kese görünür

ohh afiyet olsn özgecm ben de gun aşırı bi tane yıorm burda da onun aleti var kesıolar kociş de dilimlıo ben de yıorm

özlemim muz potasyum deglmydi
ananas magnezyum die blıorm ben :44:
ben de çokk sevndm hilalee olmucak bi daha inşş

Drum magnezyum içmediğinde muz te demişti zaten ben hergün düzenli muz ceviz ve süt tüketiyordum

Merhaba canım nasılsın.
Kahvaltı takımını almışsın güle güle kullan.Yüzük konusunda canını sıkma imkanınız neye yetiyorsa onu alırsınız önemli olan yüzüğün sevdiğinden gelmesi pırlanta olmuş altın olmuş yada teneke olmuş ne farkederki
Benim tektaşım gümüş eşimle sevgiliyken almıştı 9 yıl önce ve çok seviyorum benim için anlamı büyük hala onu kullanıyorum.O zamanlar eşim 19 ben 18 yaşındaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…