Merhaba canım nasılsın.
Kahvaltı takımını almışsın güle güle kullan.Yüzük konusunda canını sıkma imkanınız neye yetiyorsa onu alırsınız önemli olan yüzüğün sevdiğinden gelmesi pırlanta olmuş altın olmuş yada teneke olmuş ne farkederki
Benim tektaşım gümüş eşimle sevgiliyken almıştı 9 yıl önce ve çok seviyorum benim için anlamı büyük hala onu kullanıyorum.O zamanlar eşim 19 ben 18 yaşındaydım
Yaa inanmıyorum çooook tatlısınız yaAslında biz de 2010 da kendi aramızda yüzük takmıştık, evleneceğimize dair birbirimize söz vermiştik.. O yüzükler 3 yıl parmağımızda, gümüşten.. Ama evlenince de takmaya devam etmeyi düşünmemiştim açıkçası
Bugün misafir gelecek diye tüm evi tek başıma süpürdüm uzun zamandır yapmıyordum.Yemekleri annem yaptı sağolsun ama bulaşıkları makişnaya ben yerleştirdim sabahtanda 1 saat yürüyüş yapmıştık annemle yani yorucu bir gündü bugün doğurmazsam iyidir.
Ben önüne alyansımı takıyorum ama tektaşım hala aynıGerçi şuan ellerim şişti ikisinide takamıyorum ama doğumdan sonra yine takmaya devam.Benim için o yüzüğün yeri bambaşka
Aman kuzum dur daha 1 ayın varmışbu arada kaç yaşındasın? kaç yıl flört ettiniz ya anlatsana biraz :)
27 yaşındayım 8 yıllık evliyim. Bir yıl flört ardından evlendik.yani 19 yaşında evlendim.
Dişi kartalım şuan okuyormusun neden 1.5 yıl sonra evleneceksiniz yakın zamanda nişan varmı?
19 yaşında mı evlendin harikasın yabebiş geç gelmiş ama heralde ilk bebeğiniz mi? ben de sevdiğimle16 yaşımda tanıştım 16 yaşımdan beri onunla evlenmek istiyorum şu an 20.5 yaşımdayım..
Evet biraz aceleci davrandık aslında evlilik için erken bir yaş ama çok şükür Allah pişman etmedi.ilk 3.5 yıl kadar biz düşünmüyorduk sonrasındada olmadı işte hayırlısı bu zamanaymış çok şükür az kaldı bekliyoruz Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Mutluluğunuz daim olsun inşalah.Nişan varmı yakın zamanda?
bu msjını yeni gördüm canım.. evet üniversite okuyoruz 3. sınıfız ikimiz de.. mezun olsak ya artıkbu yaz söz istiyoruz sonra 5. yıldönümümüzde nişan istiyoruz..
Olsun bencede acele etmeyin en iyisi ikinizinde mezun olup mesleğinize başladıktan sonra evlenmek.
Ben erken evlendim çok şükür pişman değilim ama erken evliliği asla savunanlardan değilim.
Erken yaşta yapılan evliliklerde mantıklı düşünülemiyebiliyor o yüzden mutsuz sonla bitebiliyor.
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Nişan sorusunun cevabı yukardacanım evlendiğinde sen 19dun eşin 20ydi demek.. lise mezunu musunuz? eşin askere evlendikten sonra mı gitti.. çılgınsınız ya
Anladım canım.. Bebeğin cinsiyeti nedir? İsim belirlediniz mi :)
Evet yaşlarımız 19 ve 20 ydi.Eşim evlendikten sonra gitti askere asker yoluda bekledim.Zordu beklemek ama şimdi geride kaldığı için güzel bir anı zorluğunun yanı sıra o kadar süre ayrı kalmak evliliğimize çok şey kattı bizi birbirimize dahada bağladı.Evet lise mezunuyuz.
Allah kısmet ederse kübram gelecek 28 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?