Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım sonradan gelmedi ama bende kötü düşünmüyorum inşallah Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dinleniyordur belki ondan gelememiştir.
Gamzede barışmış eşiyle ben öyle anladım ama eşi henüz onu almaya gelmedi yarın yada pazartesi gelicek ve ailesi ilede kaynaşıcaklar inşallah.

Canım kelebeğimmmm inşalah Allah sanada nasip edecek.umudunu kaybetme yakında gelecek mucizen sen bile şaşıracaksın bu aynada gördüğüm benmiyim bu göbüş benimmi diye.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bu ay yine aşılama olacakmı yoksa bir ay aramı vereceksin.

Kıskanmadım desem yalan olur ya darısı başıma.. Mezun olmama 1.5 yıl var ben çeyiz alışverişi yapıyorum sabredemiyorum artık
Allah seninde mutluluğunu daim etsin.
Çok mutlu bir evliliğiniz olsun inşallah.
Bir buçuk yıl çok bir zaman değil geç olsun güç olmasın.
Bu bir buçuk yıl uzun gibi görünsede güzel heyecanlarla dolu geçecek
bak ne güzel çeyiz alışverişi yapıyorsun
yazın söz heyecanı sonrasında nişan telaşı Nişandan sonra zaten tam gaz çeyizi tamamlamaya ve düğün hazırlıklarına girişirsin.
zaman nasıl geçecek anlamayacaksın bile.

tebrik ederim ya sağsağlim kucaklarsın inşaAllah

Aminn çok teşekkür ederimmm

tesekkur ederim canim kizlar hakkinda bilgilendirmen icin :)
pazartesi sabah dr randevum var, bakalim o zaman belli olcak,:44:
buyuk ihtimal bi da asilama olcak. ama bu sefer femara (letrozole) diye yeni bi ilac deniyces bakalim, rahim duvarim incelmesin diye.
guzel Allah im biliyor en dogru zamanini bekliyoruz bakalim.
41 meryem suresi okuduk, o da bitti, yeni dualar bulmam lazim..

kelebegm duha suresi çok ii bi de bol bol ya varis çek aşılama oldugu anda da 21 besmele la havle bi de ya varis çek bol bol cnm
yasin de çok çok iidr ...korkular vardır ama korkularmzn tersi olur genelde cunku umut kırpıntıları hep üstün gelr unutma HAYIRLI ZAMANDA gelecek yavrun cnm bnmm

gunaydınnn bugun uyudm ama erken uyandm bogazım agrıo ya bu korkuttu beni tam dogum oncesnde
kendmce yapıorm bşeyler azcık viks falan da sürdm bogaz spreynden sıktım inş antbytksz gecer artık antbytk kullanmak istemıorm cunku :26:

Âmin cok TSK ederim az kaldı darısı tüm isteyenlerin basına ins..evet benimde tup Bursa'da başlayacaktim bende esimin is sebebiyle izmire taşındık Nisan da burda irenbede yaptırdım harika bı de denk geldim şansımdan..Dr konusunda bile kadarsizim diyorsun ya oyle deme gercekten maddi manevi zor bir süreç ve insan en iyi oldun en iyisi olsun istiyor.benim Bursa'da konuşmadığım bir iki merkez vardır Osman hocayı da duydum onunla konuşamadım disardaydi o zaman benim hepsi ile konuştuğum hafta ..İst bı kac Dr görüştüm bahceci,teksen camlibel...kısmet izmire oldu

Ozge Dr ara bence mutlaka bı onerisi olacaktır eger ilaçtan ise.birde Magnezyum cok erken verilmiş sanki kramplar başlamış miydi ki?buarada Yalova'da Dr kim??

Allah dualarını kabul etsin inşallaah bu son aşılaman olur
Duygum geçmiş olsun inşallah çok ilerlemez çabuk toparlarsın.Ama kızların çoğu doğuma yakın bir grip atlattı diye hatırlıyorum sanırım doğum yaklaştığı için bağışıklık zayıfladı ondan bir yoklayacak senide.
Ben gece yine uyuyamadım halbukü dün misafirimiz vardı çok yoruldum sırtım çok ağrıyordu ama yinede sabaha karşı 4 te yattım ve sabah 9 buçukta uyandım

Topiciniz hayirli ugurlu olsun... Bebek bekleyen anneler Inshallah sagsalim bebeklerinize kovushursunuz..Amin
Aminnnn.Allah seninde gönlüne göre versin.Topikimize bekleriz

:))))))))))))))))))))))))))))))))))99999999

Ozge Dr ara bence mutlaka bı onerisi olacaktır eger ilaçtan ise.birde Magnezyum cok erken verilmiş sanki kramplar başlamış miydi ki?buarada Yalova'da Dr kim??

Sol kasigima agri giriyodu o yuzden verdi. Bugun cok sukur iyiyim arada boyle olcak herhalde. Ben bugday a gidiyorum.

Kocamla konuştuk ailesi tamamen reddetmiş onu sebeb benimle barıştı diye yüce rabbim büyük o görsün bilsin

Viks kullanarak, sicak seyler icerek, dinlenerek antibiyotiksiz atlatirsin canim gecmis olsun

canım geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…