selam kizlar,
hilale noldu leke filan mi gelmis, ins bi seycik olmiycak bu sefer, saglicakla kucagina alicak ben inaniyorum.
gamzegil de baristilar mi orasini tam anlayamadim,:26:
ztar imin hikayesini okudum, cok sirin :) ins Rabbim bize de nasib etsin bi gun ins...
karnimda bi seylerin oynadgni tepikledgni hissetmek istiyorum. bazen de hic bi zaman olmicak diye korkuyorum..
Allah bilir tabi.
Rabbim herkesin mutlulugunu huzurunu daim etsin amin :)
Allah seninde mutluluğunu daim etsin.Kıskanmadım desem yalan olur ya darısı başıma.. Mezun olmama 1.5 yıl var ben çeyiz alışverişi yapıyorumsabredemiyorum artık
tebrik ederim ya sağsağlim kucaklarsın inşaAllah
Canım sonradan gelmedi ama bende kötü düşünmüyorum inşallah Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dinleniyordur belki ondan gelememiştir.
Gamzede barışmış eşiyle ben öyle anladım ama eşi henüz onu almaya gelmedi yarın yada pazartesi gelicek ve ailesi ilede kaynaşıcaklar inşallah.
Canım kelebeğimmmm inşalah Allah sanada nasip edecek.umudunu kaybetme yakında gelecek mucizen sen bile şaşıracaksın bu aynada gördüğüm benmiyim bu göbüş benimmi diye.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bu ay yine aşılama olacakmı yoksa bir ay aramı vereceksin.
tesekkur ederim canim kizlar hakkinda bilgilendirmen icin :)
pazartesi sabah dr randevum var, bakalim o zaman belli olcak,:44:
buyuk ihtimal bi da asilama olcak. ama bu sefer femara (letrozole) diye yeni bi ilac deniyces bakalim, rahim duvarim incelmesin diye.
guzel Allah im biliyor en dogru zamanini bekliyoruz bakalim.
41 meryem suresi okuduk, o da bitti, yeni dualar bulmam lazim..
maddi açıdan kolay olmıyacak aslında kredi çekebiliriz.drlar aşılama zaman ve para kaybı olur deyince tüpe yüneldik.bursa acıbadem şahin zeteroğlu galiba benimkide osman develioğluydu.aslında bursa art osman hoca aklımda ama kararsız kaldım.birde 5 bini gözden çıkarmak lazım zannedersem.
dr seçmekte bile nekadar kararsızım ama biran önce araştırıp seçmemiz lazım zaman geçiyor.
sen tüpmü yaptırdım canım bu arada doğuma az kalmış sağlıkla gelsin bebişin işşallah
Kizlar lutfen bana yardim edin. Aksam midem bozuktu. Sabh halsiz uyandim az biseyler yedim yiyemiyorum ögürmek geliyo yerken. Yattim kalktim 1kase corbayi zor ictim cok halsizim basim catliyo. 3bucuk aylik hamileyim ilk defa boyle oldum. Cok rahat geciyodu. Magnezyum ishal yapiyomus galiba. Tecrubeli arkadaslar ne yapiyim yardiminizi bekliyorum lütfen kendime gelemiyorum.
Allah dualarını kabul etsin inşallaah bu son aşılaman olurtesekkur ederim canim kizlar hakkinda bilgilendirmen icin :)
pazartesi sabah dr randevum var, bakalim o zaman belli olcak,:44:
buyuk ihtimal bi da asilama olcak. ama bu sefer femara (letrozole) diye yeni bi ilac deniyces bakalim, rahim duvarim incelmesin diye.
guzel Allah im biliyor en dogru zamanini bekliyoruz bakalim.
41 meryem suresi okuduk, o da bitti, yeni dualar bulmam lazim..
Duygum geçmiş olsun inşallah çok ilerlemez çabuk toparlarsın.Ama kızların çoğu doğuma yakın bir grip atlattı diye hatırlıyorum sanırım doğum yaklaştığı için bağışıklık zayıfladı ondan bir yoklayacak senide.gunaydınnn bugun uyudm ama erken uyandmbogazım agrıo ya bu korkuttu beni tam dogum oncesnde
kendmce yapıorm bşeyler azcık viks falan da sürdm bogaz spreynden sıktım inş antbytksz gecer artık antbytk kullanmak istemıorm cunku :26:
Aminnnn.Allah seninde gönlüne göre versin.Topikimize beklerizTopiciniz hayirli ugurlu olsun... Bebek bekleyen anneler Inshallah sagsalim bebeklerinize kovushursunuz..Amin
Ozge Dr ara bence mutlaka bı onerisi olacaktır eger ilaçtan ise.birde Magnezyum cok erken verilmiş sanki kramplar başlamış miydi ki?buarada Yalova'da Dr kim??
Kocamla konuştuk ailesi tamamen reddetmiş onu sebeb benimle barıştı diye yüce rabbim büyük o görsün bilsin
gunaydınnn bugun uyudm ama erken uyandmbogazım agrıo ya bu korkuttu beni tam dogum oncesnde
kendmce yapıorm bşeyler azcık viks falan da sürdm bogaz spreynden sıktım inş antbytksz gecer artık antbytk kullanmak istemıorm cunku :26:
gunaydınnn bugun uyudm ama erken uyandmbogazım agrıo ya bu korkuttu beni tam dogum oncesnde
Allah gönlünüze göre verir insallah. Bende yalovadayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?