Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haklısın canım gerçekten zor en iyisi olsun istediğimizden kararsız kaldık gerçekten az paralar değil birde başka şehire gidersek dahada zor olcak belki.biz çok istiyoruz ya kim nederse kancam hemen gel yarın yaptık bitti deseler inanırım.o yüzden sık elemek gerek.eğer bi mahsuru yoksa sizde sorun neydi bizde sperm ve morfoloji.nekadar tutu masraflar.ben izmiri bilmiyorum ama bize sait yücebilgini önerdiler smyra tüpdeymiş galiba o.hiç duydunmu sen bu dr.sizin dr adı nedir.

kızlar çok saolun ii dleklernz için sanrm toparladm bogaz spreyi ii geldi bi de eşarp sardım bogazmı viksleyp
şu anda yok yanma falan
evt meganm çok haklsn bagşklk sistemi yavaşlıo dogum yaklaşıkça sanrm ondan oluo ama şükür cabuk mudahele ettm ...

Duygum iyi olmana çok sevindim benim yine kafam çorba oldu.Ben normal doğum yapamıycammmm bugün bir arkadaşımın doğum haberini aldım kalbim çok hızlı çarpmaya başladı nefes alamadım heyecandan kalbim sıkışıyor.Aşılama yaptırdığım dönemdede böyleydi dr bile şaşırıyordu nefesim sıkışıyor sanki tabutta gibi oluyorum ağlama krizine giriyorum yine öyle olacak diye korkuyorum hafta ortası başka bir hastaneye gitmeye karar verdim.

Gerekirse hastane hastane dolaşıcam ne yapayım :26:

meganm senn dr ii anlayşlı bi dr anlat pskljini panik atak ble zorunlu sezeryan nedeni cnm once drunla iice konuş bakalım zorunlu sezeryan desn ya neolcak ki bak bana dr sormadı ble ne istıosn die bence senn de sorun etmicek ve zorunlu olrak gostersen sezeryanını
sonra gder başka hastanelere sorarsın cnm ama bence bu drun anlayşlı davrancak bu konuda ...

Konuştukki eşim annem ben üçmüz gittik konuştuk uzuzn uzun ama yapabileceğim birşey yok dedi hatta o anlayışlı güler yüzlü adam gitti bir anda suratı bir karış olduBende daha fazla uzatamadım çünkü canım sıkıldı ağlayacaktım kendimi zor tuttum.Düşünsene imkanım olmadığı için ağlaya bağıra normal doğum yapılırmı korkuyorum neden kimse beni anlamıyor

Görümcemin dr u sezeryanı çok seviyor birde gidip ona muayene olayım diyorum inşllah onunla anlaşabiliriz.

ya oyle sacma şey mi olur ben teksasta mı yaşıorm burda hala sevıo drlar sezeryanı gerçi normal de başladı burda da ama yne de anne isteynce yapıolar
ya İSTİYORUM DEMEK zorunlu sezeryandır zaten korkuorm demek ....ay sinir oldum ben de şimdi bak yaa
git cnm madem konuş görümcenin drunla da başka istanbullu hamiş km var hulya var onların da fiyat farkı var ama oyle blıorm istanbulda çokk sıkı tutuolar bu işi guya fiyatla oyanayarak

Sağol duygum bugün hiç iyi değilim sabahtan beri ağlıyorum canım çok sıkıldı hafta ortası kesin gidicem o dieğr hastaneye ve anlaşırsamda diğer dr a gitmicem birdaha.

megim maklubeye verdim ben kuzum eşimd ebende en çok onu 2.de biftek sarmyaı beğendik

Sağol duygum bugün hiç iyi değilim sabahtan beri ağlıyorum canım çok sıkıldı hafta ortası kesin gidicem o dieğr hastaneye ve anlaşırsamda diğer dr a gitmicem birdaha.

yaaa uzuolar bu son haftalarda bnm kuzumu zaten yaptgmz stres bize yetıo hayatımm bak herşey ii olcak inan bana hayırlısı olcak Rabbimin izniyle araştr yne tabi ama neolur yıpratma kendini ben blıorm ki dogum surecimz su gibi gelcek gececek ve saglıkla alcz kuzularmızı kucagmzaaa

Son düzenleme:
ya kızzzlar meganma moral vern ne olur ozellkle dogum yapmş annişlermzzz stres yapmamıza gerek yok demi herşey ii olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…