Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya kızzzlar meganma moral vern ne olur ozellkle dogum yapmş annişlermzzz stres yapmamıza gerek yok demi herşey ii olcakk

Duygummm canımmm çok sağol iyiki varsın zaten bugün sulugözlülüğüm üzerimde mesajını görünce tutamadım kendimi yine ağlıyorum
Allah bebeişlerimizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Şimdi herkes sıra sıra doğurunca zaman yajklaşıyor bende bir an önce doğurmak istiyorum ama bir yandanda strese giriyorum
Aslında ağrısından acısından korkmuyorum ona cesaretim var bekliyim nişanım gelsin o heyecanı yaşayım gidip doğurayım kızımı alıp geleyim istiyorum ama beni panik atak korkutuyor o an kızım için güç gelir inşallah bana ve kendimi kaybetmem.

canım hayırdır ne oldu doğum moral falan kötü birşey yok inş :26:

Canım çok şükür iyiym bir sorun yok kızımda iyi çok şükür ama zaman yaklaştıkça strese giriyorum sanırım bugünde bir arkadaşımın doğum haberini alınca heyecanlandım.Doğum anında çok heyecan yapıp doğuramamaktan kokuyorum bir yandan diyorum başka hastaneye gidip sezeryan için anlaşsammı bir yandanda son ana kadar deneyip herşeyi olurunamı bırakmam lazım.

Kuzum hayırdır ne oldu? Bu arada sana neden megan diyorlar ben onu anlamadım :44:

selam kızlar

lovelyim üzme kendini hakkında hayırlısı olsun
bende de var panik atak
ben normal doğum istiyordum
dr uma panik atağımı söylemedim bile
hemen sezaryen derdi
ama oğlum kakasını yapınca acil sezaryene alındım
belki diyorum bu hayırlıydı hakkımda
annemde panik atak
tüm ısrarına rağmen dr u sezaryen önermedi
normal doğum yaptı
nefes konusunda hiç zorlanmadım diyo

bak ben de aglarım şimdi yapma boyle gerçekten ii olcak herşey inan bitanem Rabbime emanetiz kalbimizi ferah tutucaz daha once yaptgmz gibi dualarla saglıkla alcz miniklermizi kucagmza

Canım çok sağol içime su serptin.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.Banada güç gelir o an inşallah.Aslında bir yandan düşününce o an kendimi telkin edebilirm gibi geliyor kızım için ama yinede düşünmeden yapamıyorum.

Yukarıda yazım canım
benim eski üye adım megandı o yüzden

Anladım canım tamam.. Ya korkman çok normal tabi ilk defa doğum yapacaksın.. Heyecan yapman da normal.. Bol bol dua et eminim korktuğun gibi olmayacaktır.. Sezaryen kabul edilirse, benim kuzenimin eşi öyle doğum yaptı, güle güle girdi doğuma, sonra güle güle çıktı doğumdan :)

İyi geceler topikimin güzelleri fazla kalamıycam midem ayakta duygum gecmiş olsun kuzum dikkat öksürük falan olmasın azkaldı dikişlerle zorlanırsın allah korusun meganım canım bak yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sen yapamıycam dedikce stres oluyosun rabbim ole buyukki kuzularımıza ol buyurdugu gıbı doğum emrınıde rabbim verıyo ve ınan bana bence dunysnın en guzel olayı senın istemsiz yasıcagın bı olay doğum sen rabbime sığın o hayırlı olanı versin belkide sezercik olucak bilmiyoruzki niye sıkıntı yapıp kübracıgı uzuyosun annesi dualarımız seninle eger için rahat edicekse konuş obur doktorlada panikatagın oldugunu hallolur üzülme bende normal istıyorum hep ama sanırım hem tup hemde kansulandırıcı kullandıgım için sezercık olur hayırlısı hilalim pıhtık kardesım nasılsın

bak ben de aglarım şimdi yapma boyle gerçekten ii olcak herşey inan bitanem Rabbime emanetiz kalbimizi ferah tutucaz daha once yaptgmz gibi dualarla saglıkla alcz miniklermizi kucagmza

Ağlama duygum kıyamam ben sana çok şükür şimdi biraz daha iyiyim.
Duygum ben dün ne yaptım biliyomusun
Bu süt konusunu çok merak ediyordum gelecekmi gelmeyecekmi diye hatamı yaptım bilmiyorum ama evde eczanelerde satılan göğüs el pompası varya ondan vardı bir kez denemek istedim ve denedim göğsümden hemen sarı süt geldi devam etmedim ziyan olmasın diye sadece merakımı gidermek istedim demekki bebeişim emince hemen gelecek

normal canım
ben bazen oğlumu sevince bile kötü oluyorum
seni çok iyi anlıyorum

inş canım
ben yine hamile kalsam yine normal olsun isterim
sezaryen kolay değil
çok çektim kendilerinden
hala bile ağrım var

Canım desteğin için sağol İnşallah bir ay sonra bu telaşları gülerek hatırlarım

Bende iyiyim canım teşekkür ederim. Pazar günün nasıl geçti?
çok iiydi cnm sabah gttk kocişle burda guzel bi yer var orda kahvaltı ettk sonra da annemlere kaynvaldeme gezmeye gttk küçügme dün bi kaç bşey daha aldm onları utuledm oyle gecti işte yarın da dra gtcm dogum tarhm belli olcak iice çokk heycnlymm
Rabbim vercek gücünü kuvvetini bak ne dicem sana biz nelere katlandık bi umut kırpıntısı vardı içimizde tek bebşmz belki tutuncaktı bize kolay mı oldu senn aşılamalar bnm tüp gobegm kollarm mosmor oldu senn canın ne kadar çok yandı aşılamalarda ne igneler yedn ne haplar yuttun biz güçlüyüz meganm bunu hiç uunutma bu düşnceyle gir doguma Rabbim vercek o gücü kuvveti ve hayırlı zamanda enn hayırlı şeklde kavşçz yavrularmza

Son düzenleme:

Güzel geçmiş canım.. Bakalım hangi gün olacak doğumun ben de merak ettim şimdi :) ben de bugün tekrar kuyumcu gezdim yüzük konusunda son kararımı verdim, yüzüğümü seçtim.. Artık gerisi sevdiğime kaldı, bakalım ne zaman süpriz yapacak :)

Canım benim ilk haftalarda bulantım olduğu zaman siyah zeytin iyi geliyordu bir dene istersen
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun evet önce kendim inanmalıyım yapıcam deyip güçlü olmam lazım kızım için.

Canım geçmiş olsun ağrı her iki doğumdada oluyor sanırım o yüzden ağrı kısmını düşünemiyorum tek istediğim kızımı sağlıcakla kucağıma almak.

korkma meganım o an geldiğinde herşy o kadar güzel oluruyla oluoyki bende ağlayarak gittim nişanım geldi bende korku heyecan herşey birarada yaşadım 5 saat içinde sancım arttı 4te nişan geldi 9 gittik hastanye 7 cm açılmam vardı ama ben o saat içinde bütün evi temiledim banyo yaptım gittim evde çektm sancıyı çok kolayu oldu sancı olyu işte ama dayanıyosun geçiyo ne dikşş ne birşey duymuyosun bie sadece ıkınıken nefesini bırakma kesme ki çıkış anı kolsay olsun ben 2 kere ıkındım ama kestim kesme dedişler 3te kesmedim doğdu bence normal gibisi yok meganım bendekimsemde yoktu tek kaldık eşmle sezer olsaydı bakamzdım haystta :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…