SueSue,
meraba nasılsın ?
dişim kartalım iim kuzum sen naslsnn
ya kızzzlar meganma moral vern ne olur ozellkle dogum yapmş annişlermzzz stres yapmamıza gerek yok demi herşey ii olcakk
yaaa uzuolar bu son haftalarda bnm kuzumu zaten yaptgmz stres bize yetıohayatımm bak herşey ii olcak inan bana hayırlısı olcak Rabbimin izniyle araştr yne tabi ama neolur yıpratma kendini ben blıorm ki dogum surecimz su gibi gelcek gececek ve saglıkla alcz kuzularmızı kucagmzaaa
canım hayırdır ne oldu doğum moral falan kötü birşey yok inş :26:
Duygummm canımmm çok sağol iyiki varsın zaten bugün sulugözlülüğüm üzerimde mesajını görünce tutamadım kendimi yine ağlıyorum
Allah bebeişlerimizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kuzum hayırdır ne oldu? Bu arada sana neden megan diyorlar ben onu anlamadım :44:
Duygummm canımmm çok sağol iyiki varsın zaten bugün sulugözlülüğüm üzerimde mesajını görünce tutamadım kendimi yine ağlıyorum
Allah bebeişlerimizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım çok sağol içime su serptin.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.Banada güç gelir o an inşallah.Aslında bir yandan düşününce o an kendimi telkin edebilirm gibi geliyor kızım için ama yinede düşünmeden yapamıyorum.selam kızlar
lovelyim üzme kendini hakkında hayırlısı olsun
bende de var panik atak
ben normal doğum istiyordum
dr uma panik atağımı söylemedim bile
hemen sezaryen derdi
ama oğlum kakasını yapınca acil sezaryene alındım
belki diyorum bu hayırlıydı hakkımda
annemde panik atak
tüm ısrarına rağmen dr u sezaryen önermedi
normal doğum yaptı
nefes konusunda hiç zorlanmadım diyo
Yukarıda yazım canım
benim eski üye adım megandı o yüzden
bak ben de aglarım şimdi yapma boylegerçekten ii olcak herşey inan bitanem Rabbime emanetiz kalbimizi ferah tutucaz daha once yaptgmz gibi dualarla saglıkla alcz miniklermizi kucagmza
normal canımCanım çok şükür iyiym bir sorun yok kızımda iyi çok şükür ama zaman yaklaştıkça strese giriyorum sanırım bugünde bir arkadaşımın doğum haberini alınca heyecanlandım.Doğum anında çok heyecan yapıp doğuramamaktan kokuyorum bir yandan diyorum başka hastaneye gidip sezeryan için anlaşsammı bir yandanda son ana kadar deneyip herşeyi olurunamı bırakmam lazım.
Canım çok sağol içime su serptin.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.Banada güç gelir o an inşallah.Aslında bir yandan düşününce o an kendimi telkin edebilirm gibi geliyor kızım için ama yinede düşünmeden yapamıyorum.
Anladım canım tamam.. Ya korkman çok normal tabi ilk defa doğum yapacaksın.. Heyecan yapman da normal.. Bol bol dua et eminim korktuğun gibi olmayacaktır.. Sezaryen kabul edilirse, benim kuzenimin eşi öyle doğum yaptı, güle güle girdi doğuma, sonra güle güle çıktı doğumdan :)
çok iiydi cnm sabah gttk kocişle burda guzel bi yer var orda kahvaltı ettk sonra da annemlere kaynvaldeme gezmeye gttk küçügme dün bi kaç bşey daha aldm onları utuledm oyle gecti işte yarın da dra gtcm dogum tarhm belli olcak iice çokk heycnlymmBende iyiyim canım teşekkür ederim. Pazar günün nasıl geçti?
Rabbim vercek gücünü kuvvetini bak ne dicem sana biz nelere katlandık bi umut kırpıntısı vardı içimizde tek bebşmz belki tutuncaktı bize kolay mı oldu senn aşılamalar bnm tüp gobegm kollarm mosmor oldu senn canın ne kadar çok yandı aşılamalarda ne igneler yedn ne haplar yuttun biz güçlüyüz meganm bunu hiç uunutma bu düşnceyle gir doguma Rabbim vercek o gücü kuvveti ve hayırlı zamanda enn hayırlı şeklde kavşçz yavrularmzaŞimdi herkes sıra sıra doğurunca zaman yajklaşıyor bende bir an önce doğurmak istiyorum ama bir yandanda strese giriyorum
Aslında ağrısından acısından korkmuyorum ona cesaretim var bekliyim nişanım gelsin o heyecanı yaşayım gidip doğurayım kızımı alıp geleyim istiyorum ama beni panik atak korkutuyor o an kızım için güç gelir inşallah bana ve kendimi kaybetmem.
çok iiydi cnm sabah gttk kocişle burda guzel bi yer var orda kahvaltı ettk sonra da annemlere kaynvaldeme gezmeye gttk küçügme dün bi kaç bşey daha aldm onları utuledm oyle gecti işte yarın da dra gtcm dogum tarhm belli olcak iice çokk heycnlymm
Canım benim ilk haftalarda bulantım olduğu zaman siyah zeytin iyi geliyordu bir dene istersenİyi geceler topikimin güzelleri fazla kalamıycam midem ayakta duygum gecmiş olsun kuzum dikkat öksürük falan olmasın azkaldı dikişlerle zorlanırsın allah korusun meganım canım bak yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sen yapamıycam dedikce stres oluyosun rabbim ole buyukki kuzularımıza ol buyurdugu gıbı doğum emrınıde rabbim verıyo ve ınan bana bence dunysnın en guzel olayı senın istemsiz yasıcagın bı olay doğum sen rabbime sığın o hayırlı olanı versin belkide sezercik olucak bilmiyoruzki niye sıkıntı yapıp kübracıgı uzuyosun annesi dualarımız seninle eger için rahat edicekse konuş obur doktorlada panikatagın oldugunu hallolur üzülme bende normal istıyorum hep ama sanırım hem tup hemde kansulandırıcı kullandıgım için sezercık olur hayırlısı hilalim pıhtık kardesım nasılsın
normal canım
ben bazen oğlumu sevince bile kötü oluyorum
seni çok iyi anlıyorum
inş canım
ben yine hamile kalsam yine normal olsun isterim
sezaryen kolay değil
çok çektim kendilerinden
hala bile ağrım var
Canım çok şükür iyiym bir sorun yok kızımda iyi çok şükür ama zaman yaklaştıkça strese giriyorum sanırım bugünde bir arkadaşımın doğum haberini alınca heyecanlandım.Doğum anında çok heyecan yapıp doğuramamaktan kokuyorum bir yandan diyorum başka hastaneye gidip sezeryan için anlaşsammı bir yandanda son ana kadar deneyip herşeyi olurunamı bırakmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?