Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım bende çok heyecanlıyım yarın gelir gelmez yaz mutlaka
Duygum eslında ağrı eşiğim çok düşük değil sanırım inşalah Allah yardımcımız olsun iki doğum şeklininde kendine göre zorlukları var önemli olan Allah hayırlısını nasip etsin sağlıcakla gelsin kuzularımız.

Canımm ne güzel anlatmışsın çok sağol inşallah benimde böyle bir doğum hikayem olur.
Bebiin nasıl geçen gün foto eklemişsin ben yetişemedim göremedim albüme koyarmısın fırasatın olunca

yanii biz daha once sınavlar verdk yavrum kolay degldi yaşadklarmz Rabbimzn iziniyle hepsi geldi gecti bebşlermz geldi göbşlermze şimdi de enn hayırlı şeklde dua ile yne gelcek kucaklarmza Rabbimm büyükk ...
boyle işte bak moralimizi yuksek tutcaz tmm mı

Canımm ne güzel anlatmışsın çok sağol inşallah benimde böyle bir doğum hikayem olur.
Bebiin nasıl geçen gün foto eklemişsin ben yetişemedim göremedim albüme koyarmısın fırasatın olunca

canım herksein bünyesi farklı tabi ben benim olanı anlattım çokşükür gerkten çok rahat geçti sadece sancılar yoğıunlaşınca biraz zor oldu oda zaten hemen geçti bebeğim çıakr çıkmaz hiç birşey yokmuş gibi oldu ben çok dua ettim kimsemiz olmaıdüğından Allahıma şükrler olsunki gönlüme göre verdi inş sneinde hakkında hayırlısı olur meganım sen doğuma girdiğinde haberimiz olursa sana kuran okurum yasii şerif okurum çok rahatlatıyomuş banada okudalr haberim olsun olurmu dur hemen eklyim canım

canım benim geçmiş olsuhastamı oldun bak limon suyu sık iç ıhlamur iç portakal ye mutlaka doğuma kadar atlatman lazım dikişleirne zor olmasın balım :26::26:

Tamam anlaştık:13uygum 20195 teki mesajıma bak ne yaptı bu deliii

Kızlar hepinize teşekkür ederim desteğiniz için şuan kendimi daha güçlü hissediyorummm

Canım aniden gece sancılanmazsam mutlaka haber veririm.Allaah razı olsun.

cnm bnm bu heyecanlar da ne guzel ya valla çeyizdi eşyaydı bu sureci çok sevmştm ben gerçi azcık gergn olmştu bzm dugune yakn ama yne istedklermi aldırdım herşeye ragmen
azcık kaynvaldem karştı da bnm ( tamamen mudahele etmek istedi yanii )
ama yne tatlı telaşlardı
nişanlılık çok guzel bi donem aslnda gerçi biz çok kavga edıodk ama yne de çok guzeldi

mrb kızlar gerçekten anne olmak çok güzel bi duygu allah herkese bu duygu tattırsın..kızımın yaşaması için herseyimi veda ederdim.onu unutamıyorum.

Canım aniden gece sancılanmazsam mutlaka haber veririm.Allaah razı olsun.

senden de Allah razı olsun canım benim rabbim gönlüne göre hayırlı kolay doğum nasip etisn sana herkese guyuma inş sağlıkla alın beişlerinizi kucağınıza inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

eliffffffff bayldmmm fotolara yaaa yawrumm bnmm nasıl melek gibi uyuo maşallahhhhhhhh onaaa kırkbirrkere bahtı kaderi hep guzel olsun inşşş

Ablacım ben sürekli baktım ama bir türlü karar veremedim çünkü hepsi çok güzel yaaa

Ben yurtta kalıyorum yemek yapacak annem yok valla çok canım çekti yaa

Biz baya kafamıza göre hareket ediyoruz canım ailelerle beraber hareket etmiyoruz yani o yüzden şimdiye kadar karışanım olmadı hiç ama gerçekten bu dönemler çok güzel ya zaten alışveriş yapmayı çok severim

iyi, akşamlarrrrrrr
nasılsınız bayanlarrrr
Canım hoşgeldinnnn ben şimdi iyyim çok şükür sen nasılsın
Megim hoşgeldin nasılsın kuzummmmmm
Ben oyumu elosaya verdim onun mutfağını çok beğeniyorum
mrb kızlar gerçekten anne olmak çok güzel bi duygu allah herkese bu duygu tattırsın..kızımın yaşaması için herseyimi veda ederdim.onu unutamıyorum.
Hoşgeldin canım Allah en kısa zamanda hayırlısağlıklı bir evlat nasip etsin.Allah aynı acıyı yaşatmasın
Lovely17,

Tüp bebek yöntemiyle mi hamile kaldın ?
Yok normal doğal yoldan hamile kaldım.4 yıla yakın bebeğimiz olmadı 6 ay yumurta takibi 2 de aşılama denedik olumsuz sunuçlandı sonra bekleme döneminde doğal yoldan geldi kızım.

İyi akşamlar canım ben iyiyim sen nasılsın ? Nasıl geçti günün ?

iyiyim şeker sağol
günüm nasıl geçtiii
sabah erkendden kalktım evi temizlemek için ev temizliğini bırakıp pikniğe gittim piknikten geldim evin kalan işlerini tamamladım kızımı banyo yaptırdım flan derken bu:2:saat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…