çok iiydi cnm sabah gttk kocişle burda guzel bi yer var orda kahvaltı ettk sonra da annemlere kaynvaldeme gezmeye gttk küçügme dün bi kaç bşey daha aldm onları utuledm oyle gecti işte yarın da dra gtcm dogum tarhm belli olcak iice çokk heycnlymm
Rabbim vercek gücünü kuvvetini bak ne dicem sana biz nelere katlandık bi umut kırpıntısı vardı içimizde tek bebşmz belki tutuncaktı bize kolay mı oldu senn aşılamalar bnm tüp gobegm kollarm mosmor oldu senn canın ne kadar çok yandı aşılamalarda ne igneler yedn ne haplar yuttun biz güçlüyüz meganm bunu hiç uunutma bu düşnceyle gir doguma Rabbim vercek o gücü kuvveti ve hayırlı zamanda enn hayırlı şeklde kavşçz yavrularmza
korkma meganım o an geldiğinde herşy o kadar güzel oluruyla oluoyki bende ağlayarak gittim nişanım geldi bende korku heyecan herşey birarada yaşadım 5 saat içinde sancım arttı 4te nişan geldi 9 gittik hastanye 7 cm açılmam vardı ama ben o saat içinde bütün evi temiledim banyo yaptım gittim evde çektm sancıyı çok kolayu oldu sancı olyu işte ama dayanıyosun geçiyo ne dikşş ne birşey duymuyosun bie sadece ıkınıken nefesini bırakma kesme ki çıkış anı kolsay olsun ben 2 kere ıkındım ama kestim kesme dedişler 3te kesmedim doğdu bence normal gibisi yok meganım bendekimsemde yoktu tek kaldık eşmle sezer olsaydı bakamzdım haystta :26::26:
Canım bende çok heyecanlıyım yarın gelir gelmez yaz mutlaka
Duygum eslında ağrı eşiğim çok düşük değil sanırım inşalah Allah yardımcımız olsun iki doğum şeklininde kendine göre zorlukları var önemli olan Allah hayırlısını nasip etsin sağlıcakla gelsin kuzularımız.
Canımm ne güzel anlatmışsın çok sağol inşallah benimde böyle bir doğum hikayem olur.
Bebiin nasıl geçen gün foto eklemişsin ben yetişemedim göremedim albüme koyarmısın fırasatın olunca
yanii biz daha once sınavlar verdk yavrum kolay degldi yaşadklarmz Rabbimzn iziniyle hepsi geldi gecti bebşlermz geldi göbşlermze şimdi de enn hayırlı şeklde dua ile yne gelcek kucaklarmza Rabbimm büyükk ...
boyle işte bak moralimizi yuksek tutcaz tmm mı
iyi, akşamlarrrrrrr
nasılsınız bayanlarrrr
canım herksein bünyesi farklı tabi ben benim olanı anlattım çokşükür gerkten çok rahat geçti sadece sancılar yoğıunlaşınca biraz zor oldu oda zaten hemen geçti bebeğim çıakr çıkmaz hiç birşey yokmuş gibi oldu ben çok dua ettim kimsemiz olmaıdüğından Allahıma şükrler olsunki gönlüme göre verdi inş sneinde hakkında hayırlısı olur meganım sen doğuma girdiğinde haberimiz olursa sana kuran okurum yasii şerif okurum çok rahatlatıyomuş banada okudalr haberim olsun olurmu dur hemen eklyim canım
Güzel geçmiş canım.. Bakalım hangi gün olacak doğumun ben de merak ettim şimdi :) ben de bugün tekrar kuyumcu gezdim yüzük konusunda son kararımı verdim, yüzüğümü seçtim.. Artık gerisi sevdiğime kaldı, bakalım ne zaman süpriz yapacak :)
Canım aniden gece sancılanmazsam mutlaka haber veririm.Allaah razı olsun.
cnm bnm bu heyecanlar da ne guzel ya valla çeyizdi eşyaydı bu sureci çok sevmştm ben gerçi azcık gergn olmştu bzm dugune yakn ama yne istedklermi aldırdım herşeye ragmen
azcık kaynvaldem karştı da bnm ( tamamen mudahele etmek istedi yanii)
ama yne tatlı telaşlardı
nişanlılık çok guzel bi donem aslnda gerçi biz çok kavga edıodk amayne de çok guzeldi
Canım hoşgeldinnnn ben şimdi iyyim çok şüküriyi, akşamlarrrrrrr
nasılsınız bayanlarrrr
Megim hoşgeldin nasılsın kuzummmmmm
Hoşgeldin canım Allah en kısa zamanda hayırlısağlıklı bir evlat nasip etsin.Allah aynı acıyı yaşatmasınmrb kızlar gerçekten anne olmak çok güzel bi duygu allah herkese bu duygu tattırsın..kızımın yaşaması için herseyimi veda ederdim.onu unutamıyorum.
Yok normal doğal yoldan hamile kaldım.4 yıla yakın bebeğimiz olmadı 6 ay yumurta takibi 2 de aşılama denedik olumsuz sunuçlandı sonra bekleme döneminde doğal yoldan geldi kızım.Lovely17,
Tüp bebek yöntemiyle mi hamile kaldın ?
İyi akşamlar canımben iyiyim sen nasılsın ? Nasıl geçti günün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?