- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
Canım benim ilk haftalarda bulantım olduğu zaman siyah zeytin iyi geliyordu bir dene istersen
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun evet önce kendim inanmalıyım yapıcam deyip güçlü olmam lazım kızım için.
Canım geçmiş olsun ağrı her iki doğumdada oluyor sanırım o yüzden ağrı kısmını düşünemiyorum tek istediğim kızımı sağlıcakla kucağıma almak.
tşk ederim canımyerim ben onları.
eliffffffff bayldmmm fotolara yaaa yawrumm bnmm nasıl melek gibi uyuo maşallahhhhhhhh onaaa kırkbirrkere bahtı kaderi hep guzel olsun inşşş
Canım hoşgeldinnnn ben şimdi iyyim çok şükürsen nasılsın
Megim hoşgeldin nasılsın kuzummmmmm
Ben oyumu elosaya verdim onun mutfağını çok beğeniyorum
Hoşgeldin canım Allah en kısa zamanda hayırlısağlıklı bir evlat nasip etsin.Allah aynı acıyı yaşatmasın
Yok normal doğal yoldan hamile kaldım.4 yıla yakın bebeğimiz olmadı 6 ay yumurta takibi 2 de aşılama denedik olumsuz sunuçlandı sonra bekleme döneminde doğal yoldan geldi kızım.
ozim prensesm çok saolunn kızlar iim çok şükür sabah altıda kalktm hemen mudahelet ettm viks sprey falan gecti çok şükür inşş tkrarlamazz
Canım hoşgeldinnnn ben şimdi iyyim çok şükürsen nasılsın
Megim hoşgeldin nasılsın kuzummmmmm
Ben oyumu elosaya verdim onun mutfağını çok beğeniyorum
Hoşgeldin canım Allah en kısa zamanda hayırlısağlıklı bir evlat nasip etsin.Allah aynı acıyı yaşatmasın
Yok normal doğal yoldan hamile kaldım.4 yıla yakın bebeğimiz olmadı 6 ay yumurta takibi 2 de aşılama denedik olumsuz sunuçlandı sonra bekleme döneminde doğal yoldan geldi kızım.
iyiyim şeker sağol
günüm nasıl geçtiii
sabah erkendden kalktım evi temizlemek için ev temizliğini bırakıp pikniğe gittim piknikten geldim evin kalan işlerini tamamladım kızımı banyo yaptırdım flan derken bu:2:saat oldu
Canım Allah bağışlasın çok tatlı oğluşum mahşallah subhanallah.Allah analı babalı büyütsün.Göbüşü neden kanıyor tüm bebeklerde kanıyormu içim kötü oldu kanı görünce şuan iyi dimi bir sorun yok
bende iyiym lovelimm ne oldu sen biraz sitreslisindoğumun sağlıkla gerçekleşecek inşallah merak etme
iyiyim şeker sağol
günüm nasıl geçtiii
sabah erkendden kalktım evi temizlemek için ev temizliğini bırakıp pikniğe gittim piknikten geldim evin kalan işlerini tamamladım kızımı banyo yaptırdım flan derken bu:2:saat oldu
Çok sevindim canım ya
Ben piknik yapmayı çok severim ama ailemizin piknik kültürü yok. Evlendiğimde eşimle bol bol piknik yaparız inşallah
Aminnnn.Sağol canım Allah razı olsun.Bende göbüşte kan görünce korktum çok şükür sevindim iyi olmasına inşallah gaz sorunuda en kısa zamnda geçer ama sanırım hemen hemen tüm bebişlerde oluyor gaz.sağolsın meganım çok tşk ederim rabbim cümemizinkini analı babalı büyütün inş sende içini ferah tut kuzum inş güzel olucak rahat geçicek hakkınd ahayırlısı olsun inş dualrım sneinle inan bana canımgöbüşü içerden kanla çıkınca canım sürülmüş şimdi birşey yok çok şükür tek sıkıntısı gaz oda geçse inş
Çok sevindim canım ya
Ben piknik yapmayı çok severim ama ailemizin piknik kültürü yok. Evlendiğimde eşimle bol bol piknik yaparız inşallah
bnm de tam tersi eşimde piknik kültürü yok ben gtcegm zaman ailemin peşne takılıorm artık ne yapaym sevmıo eşim piknik
Bizde de babam sevmiyor kendin pişir kendin ye olayını. İlla restoranda oturup yemek yicez :)
Ablalarım. sevdiğimle mağaza gezerken bu kahvaltı takımını gördük beğendik.. Sizin yorumunuzu da almak isterim
Not: ben çiçekli böcekli modelleri severim
Karaca Apricot Kasandra 26 parça kahvaltı takımı
Eki Görüntüle 652473
Nbr kızlar
benimkisinin orda işten çıkarmalar varmış :18: 7 kişi çıkarmışlar
hakkımızda hayırlısı ptesi gelcek yada yarın akşam
dedim bi saksı çiçeği al tatlı al ilk kez gelcen annemde saksı çiçeğini sever diye tamam dedi bakalım işten çıkarsa kötü olacak ona üzüldüm
gamzem hoşgeldinn
bende arada ağlama krizleri yaşıyorum dün gece ağladım şimdi
gene fena oldum
Benim de ellerim ayaklarım hiç ısınmaz yaa sürekli üşütür hasta olurum
canım ben aşılamalarımı devlette yaptırdım bildiğim kadarıyla 3ten sonra yapmıyorlar adetimi bekliyorum gittiğimde konuşucam.tüp bebek raporu çıkarıyolar ama ben devlette yaptırmak istemiyorum.özellerede gücümüz yetmiyor.açıkcası dr tekrar aşılama yapalım dese bile yaptırmıcam bile psikolojik olarak çok yıprandım.ister istemez her seferinde beklenti içine giriyosun ve yıkımı büyük oluyor.
dediğin gibi allah başka sıkıntıklar vermesin.sabrın sonu selamettir diye dememişler boşuna selamete ercez inş:)
dr 5 ve altı gebelik yok dedi bu şekilde çıkmasıda muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisinden ama olsun adet olana kadar hep bir umut var ne mucizeler oluyor.ya tutarsa:)
Sizler evli olduğunuz için bilirsiniz ya bu yüzük işleri nasıl oluyor? Mesela biz bugün kuyumcuya gittik ama kafamız karıştı.. Alyanslar var tektaşlar var.. Hem alyans hem tek taş takılabiliyor mu? Ya da erkek alyans kadın tek taş mı takıyor. Benim kafam karıştı açıkçası :) bir de eşimle yüzüklerimiz uyumlu olsun isterim.
aynı var ya aynıı neymiş efendm gttgmz yer tesisli olcakmiş tatl de boyle herşey dahl olcak tesis olcak oyle mangalı kap git yokk
ama onn da tadı başkaa bee işte
disikartalcim hosgeldin canim, ins Rabbim hayirlisiyla evlenmeyi mini mini bebeler dogurmayi ve bi yastikta kocamayi nasib etsin canim, kulli bir dua oldu :)
kahvalti seti de cok sirinmis, bunu evin diger malzemelri ile birlikte dusunmen gerekicek, mesela desenli takim alirsan masa ortusu filan sade olmali.
amerikan stili bu tarz takimlar, burda cok goruyorum ben de, benim masa ortum cok hafif gumus rengi desenli, takimlarimin da kenarlarinda gumus rengi suslemeleri var.
kahvalti takimim yok aslinda benim ayriyeten, kahvaltiya da yemek takimini cikariyorum misafir gelince :)
gunluk de kendimiz ucuz tek renkli takimlardan kullaiyoruz.
ben hep corap giyerim sicak havada bile, bi de pofidik terlik, ayaginizi sicak tutceniz kizceler.. ne demis hipokrat ismail abi, ayagini sicak tut basini serin :)
canim bizim burda tek tas i nisan da veya evlilik teklifi edince takiyolar, alyans a da burda dugun yuzugu diyolar,
ama turkiye de sirasi ters, ya da ikisi birden oluyor. pirlanta alirsan zaten onun altini ince olur, benim bi alyansim vardi bi de setin pirlanta olmayan tek tasi.
3. evlilik yildonumumuzde ilk pirlanta yuzugumu alabildik, en kucugunu aldik o da 600 dolar falandi. illa uyumlu olcak diye tutturma yanyana guzel durmasi yeter, bi de hem alyansi hem tek tas ikisi de bisuru tas olmasina gerek yok, bence yani, ben biraz sade seviyorum galiba, bi de pirlanta istersen o zaman tabi o kadar tasli alamazsin, pirlanta olmazsa da o taslar cabuk dusuyor, pirlanta yi 6 ayda bi kontrol ettirip sklastrmak lazim dusmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?