Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol canım

byzglm maşallah bebeğine
Rabbim sağlık sıhhat versin

duygucum geçmiş olsun
dikkat ette doğuma kadar birşeyciğin kalmasın

Canım Allah bağışlasın çok tatlı oğluşum mahşallah subhanallah.Allah analı babalı büyütsün.Göbüşü neden kanıyor tüm bebeklerde kanıyormu içim kötü oldu kanı görünce şuan iyi dimi bir sorun yok

ozim prensesm çok saolunn kızlar iim çok şükür sabah altıda kalktm hemen mudahelet ettm viks sprey falan gecti çok şükür inşş tkrarlamazz

yerim ben onları.
tşk ederim canım
eliffffffff bayldmmm fotolara yaaa yawrumm bnmm nasıl melek gibi uyuo maşallahhhhhhhh onaaa kırkbirrkere bahtı kaderi hep guzel olsun inşşş

sağolsın duygum Allah razı olsun canım benim darısı sizin başınıza artık az kaldı bende prensesleirmin reismlerini istiycem hele bir gelsinlerde hayırlısyla aramazıa inş

soğol canım.allah herkesin gönlüne göre versin

ozim prensesm çok saolunn kızlar iim çok şükür sabah altıda kalktm hemen mudahelet ettm viks sprey falan gecti çok şükür inşş tkrarlamazz

Duygum bu ara bol bol portakal ye tekrarlamasın.Benim tek ilacım portakal evdeki herkesi dolaştı grip ben olmadım çok şükür.

bende iyiym lovelimm ne oldu sen biraz sitreslisindoğumun sağlıkla gerçekleşecek inşallah merak etme

Canım çok güzel bir gün ollmuşPikniği çok severim ben.bugün hava ist dada çok güzeldi ama biz her zamnki gibi evdeydik

sağolsın meganım çok tşk ederim rabbim cümemizinkini analı babalı büyütün inş sende içini ferah tut kuzum inş güzel olucak rahat geçicek hakkınd ahayırlısı olsun inş dualrım sneinle inan bana canımgöbüşü içerden kanla çıkınca canım sürülmüş şimdi birşey yok çok şükür tek sıkıntısı gaz oda geçse inş

Yok normal doğal yoldan hamile kaldım.4 yıla yakın bebeğimiz olmadı 6 ay yumurta takibi 2 de aşılama denedik olumsuz sunuçlandı sonra bekleme döneminde doğal yoldan geldi kızım.

Çok sevindim canım ya

Ben piknik yapmayı çok severim ama ailemizin piknik kültürü yok. Evlendiğimde eşimle bol bol piknik yaparız inşallah

Çok sevindim canım ya

Ben piknik yapmayı çok severim ama ailemizin piknik kültürü yok. Evlendiğimde eşimle bol bol piknik yaparız inşallah

bnm de tam tersi eşimde piknik kültürü yok ben gtcegm zaman ailemin peşne takılıorm artık ne yapaym sevmıo eşim piknik

Aminnnn.Sağol canım Allah razı olsun.Bende göbüşte kan görünce korktum çok şükür sevindim iyi olmasına inşallah gaz sorunuda en kısa zamnda geçer ama sanırım hemen hemen tüm bebişlerde oluyor gaz.
Çok sevindim canım ya

Sağolasın canımm.İnşlalah Allah evlendiğinde sana aratmadan nasip etsin.

Kızlar beni kociş kaldırıyor sıkılmış tvden sıra ona gelmişBenim bilgisayarım çöktü o yüzden sıra sıra takılıyoruz.
O uyusun ben gelirim yinee
Şimdilik iyigeceler

Bizde de babam sevmiyor kendin pişir kendin ye olayını. İlla restoranda oturup yemek yicez :)

aynı var ya aynıı neymiş efendm gttgmz yer tesisli olcakmiş tatl de boyle herşey dahl olcak tesis olcak oyle mangalı kap git yokk
ama onn da tadı başkaa bee işte

disikartalcim hosgeldin canim, ins Rabbim hayirlisiyla evlenmeyi mini mini bebeler dogurmayi ve bi yastikta kocamayi nasib etsin canim, kulli bir dua oldu :)
kahvalti seti de cok sirinmis, bunu evin diger malzemelri ile birlikte dusunmen gerekicek, mesela desenli takim alirsan masa ortusu filan sade olmali.
amerikan stili bu tarz takimlar, burda cok goruyorum ben de, benim masa ortum cok hafif gumus rengi desenli, takimlarimin da kenarlarinda gumus rengi suslemeleri var.
kahvalti takimim yok aslinda benim ayriyeten, kahvaltiya da yemek takimini cikariyorum misafir gelince :)
gunluk de kendimiz ucuz tek renkli takimlardan kullaiyoruz.

canim cok sevindim barismaniza :)

gamzem hoşgeldinn

bende arada ağlama krizleri yaşıyorum dün gece ağladım şimdi
gene fena oldum

aglamak iyidir gebelik belirtisidir he he :)

Benim de ellerim ayaklarım hiç ısınmaz yaa sürekli üşütür hasta olurum

ben hep corap giyerim sicak havada bile, bi de pofidik terlik, ayaginizi sicak tutceniz kizceler.. ne demis hipokrat ismail abi, ayagini sicak tut basini serin :)

anladim canim, ozel de de daha uygun olan yerler var galiba, ins Rabbim tup bebege gerek kalmadan verir bebisinizi.
cok fazla uzmeyeye calis kendini, hepimiz ayni yollardan geciyoruz canim.. birbirimize dua edelim ins..

dr 5 ve altı gebelik yok dedi bu şekilde çıkmasıda muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisinden ama olsun adet olana kadar hep bir umut var ne mucizeler oluyor.ya tutarsa:)

tabi canim adet olana kadar umut hep vardir :) catlatma ignesinin etkisi ben de asilamadan 8-9 gun sonra tamamen gecti, bata kadar kalmasina imkan yok

canim bizim burda tek tas i nisan da veya evlilik teklifi edince takiyolar, alyans a da burda dugun yuzugu diyolar,
ama turkiye de sirasi ters, ya da ikisi birden oluyor. pirlanta alirsan zaten onun altini ince olur, benim bi alyansim vardi bi de setin pirlanta olmayan tek tasi.
3. evlilik yildonumumuzde ilk pirlanta yuzugumu alabildik, en kucugunu aldik o da 600 dolar falandi. illa uyumlu olcak diye tutturma yanyana guzel durmasi yeter, bi de hem alyansi hem tek tas ikisi de bisuru tas olmasina gerek yok, bence yani, ben biraz sade seviyorum galiba, bi de pirlanta istersen o zaman tabi o kadar tasli alamazsin, pirlanta olmazsa da o taslar cabuk dusuyor, pirlanta yi 6 ayda bi kontrol ettirip sklastrmak lazim dusmesin diye.

kizlar butun gecmisi okuyamadim,
ins hilal iyidir. duygucum hemen gecer ins merak etme baslamadan gecer in oksurugun.
bizim burda da saatler ileri alindi, aksam olmus birden.
daha okula gidicem,
aksam esim geri geliyor seminerden 2 gundur yoktu, cok mutluyum :)
kocacigimi cok ozledim.. :)
hadi ben kactim kizlar hepinizi cok opuyorum!

bnm de kaslma gibi bşeyler oluo kızlar ama sanrm gazdan yne de ihmal etmeym magnezyumu içeym hemen ben azcık da uznaym opyrm siziii gelrm yne belki
yarın gelince yazıcam hemen ama biraz geckeblrz bi kaç yere ugrucaz opldnzzz

Canım ilgin için teşekkür ederim Yüzüğümü pırlanta değil swarovski taş seçtim. Daha öğrenciyiz malum o kadar paramız yok. Hem benim sevgilim pırlanta zaten o bana yeter

Kahvaltı takımı için yorumuna da teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…