bende evde olmayı özledim açıkçasıCanım çok güzel bir gün ollmuşPikniği çok severim ben.bugün hava ist dada çok güzeldi ama biz her zamnki gibi evdeydik
Canımm inşallah o güzeller güzeli kızını kucağına aldığında bu sitresin hepsini unutacaksınnEvet doğum yaklaştıkça birazcık stres oluyorum ama çok şükür şimdi daha iyiyim.Sağol canım inşallah
bizde tam tersi her hafta piknik her haftaa piknik ayaklarımı uzatım evde oturmak istiyorum 1 gün olsunÇok sevindim canım ya
Ben piknik yapmayı çok severim ama ailemizin piknik kültürü yok. Evlendiğimde eşimle bol bol piknik yaparız inşallah
bizde tam tersi her hafta piknik her haftaa piknik ayaklarımı uzatım evde oturmak istiyorum 1 gün olsun
Anladım canım :) sana bir sorum olacak. Kuru fasulye buzdolabında kaç gün dayanır? Annem yemek göndermişti de salı günü yapmış 5 gün oldu yani. Bitiremedim halen yiyebilir miyim acaba?
canımm çokta fazla dayanmaz 5 gün olmuş tadına bak ağer farklılamışsa yeme:26:
Tamam canım.. Bu arada senin kızın 1. sınıfa gidiyor, bebiş düşünüyorsunuz. Kardeşler arası yaş farkı çok olacak :) gerçi kızın 5.5 yaşında mı? Kaç yaşında :)
kızım 7 yaşında canıım şimdi yanımda uyuyo
yas arası evet fazla olacak ama ne yapalım kısmet haa deyince olmuyoki bebek işi
neyse bende kaçayım öpüyorum ALLAH a emanet ol
duygummmmmmmmmm canım çıktın ama çoook geçmiş olsun inşallah öpüyorum senide tatlı arkadaşım benim
ah ahhhh
Anlatamam derdimi kimseye..
link veriyorum ama bişeye yaramıyor..:2:
kapattım konuyu..
Artık bundan sonra link mink yok..bir işe yaramıyor çünkü
Hatta daha beter olduğunu görebiliyorum..
neyse öpiim bari sizi
Artık bundan sonra link mink yok..bir işe yaramıyor çünkü
Hatta daha beter olduğunu görebiliyorum..
neyse öpiim bari sizi
bende evde olmayı özledim açıkçasıher pazar nerdeyse gidiyoruz biz biryerlere
ama bugün ilk defa trafiğe çıktımgiderkende gelrikende ben kullandım arabyı
KIZLAR SİZE TAVSİYEM EĞER KİLO VERMEK İSTİYOSANIZ EŞİNİZLE TRAFİĞE ÇIKIN
Canımm inşallah o güzeller güzeli kızını kucağına aldığında bu sitresin hepsini unutacaksınn
bizde tam tersi her hafta piknik her haftaa piknik ayaklarımı uzatım evde oturmak istiyorum 1 gün olsun
ah ahhhh
Anlatamam derdimi kimseye..
link veriyorum ama bişeye yaramıyor..:2:
kapattım konuyu..
çok şekersin sen
bazen direkt yazılamıyor bazı şeyler..(oy konusunda olduğu gibi)
anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?