Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Dişikartal o yazdığını görmezden geliyorum..
Konu kapanabilir mi..

kızlar hepinize teşekkür ederim. farklı bir duygu gercekten hamile olduğunu öğrenmek. Allah isteyenlere en kısa sürede versin inşallah.
ultrosana girdim dün. ikiz mi diye sormuştum ya tekizmiş yanındaki o nokta beslendiği şeymiş. 1cm olmuş boyu. şuan herşey yolundaymış

bir de dr beslenmeme dikkat etmemi söyledi. az ve sık yiyerek günde 1 saat yürüyüş yaparak fazla kilo almamak lazım. kalori hesabı yaptığınız oluyor mu?:44:

bnm de kaslma gibi bşeyler oluo kızlar ama sanrm gazdan yne de ihmal etmeym magnezyumu içeym hemen ben azcık da uznaym opyrm siziii gelrm yne belki
yarın gelince yazıcam hemen ama biraz geckeblrz bi kaç yere ugrucaz opldnzzz
Duygum yarın sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne zamana gün verecek dr ne zaman görücez güzel ecemizimii
Canım en iyisini yapmışsın çok doğru söylemişsin.Allah sizi birbirinize bağışlasın mutluluğunuz daim olsun.
Anladım canım :) sana bir sorum olacak. Kuru fasulye buzdolabında kaç gün dayanır? Annem yemek göndermişti de salı günü yapmış 5 gün oldu yani. Bitiremedim halen yiyebilir miyim acaba?
Canım sakın yeme dolaptada olsa bozulmuştur.Pişmiş yemek piştikten sonra dolapta en fazla iki gün bekleyebilir.Hatta bir kere ısınmışsa ikinci kez ısıtıp yeme o zaman iki gün dayanmaz.İstisna olarak bozulmadığı olur belki ama yinede tehlikeye atma kendini
Eğer yemek fazlaysa ve ziyan olmasını istemiyorsan hava almayan bir kapaklı saklama kutusunu koyup dondurucuya koyabilirsin.Yiyeceğin zaman önceden çıkarıp çözülmesini bekleyip ısıtabilirsin ama bunuda bir defaya mahsuz çıkınca eridikten sonra artmışsa kalanı bozulur.
ah ahhhh
Anlatamam derdimi kimseye..

link veriyorum ama bişeye yaramıyor..:2:
kapattım konuyu..
Ben kullandım oyumu
Artık bundan sonra link mink yok.. bir işe yaramıyor çünkü

neyse öpiim bari sizi
Sen yine ekle megim birkaç kişide kullansa oda bi fayda.Bende katılımda bulunamıyorum çünkü bu ara yemek yapamıyorum ileride belki
Canım Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamayıda nasip etsin.
bir de dr beslenmeme dikkat etmemi söyledi. az ve sık yiyerek günde 1 saat yürüyüş yaparak fazla kilo almamak lazım. kalori hesabı yaptığınız oluyor mu?:44:
Bence gebelikte kalori hesabı yapmak doğru olmaz.Kilo almak istemiyorsan hamur işinden yağlılardan ve tatlılardan uzak durabilirsin zaten bebeğede bir faydası yok.Ama çok canın çekersede bir parçada olsa ye mutlaka.Yürüyüş içinde bence erken ama yinede kendin bilirsin ilk haftalar günde bir saat yürümek seni yorabilir bu aralar daha çok dinlenerek geçirsen daha iyi olur.

Bulantın yoksa hergün bir yumurta süt ve bir kase yoğurt tüketmeye çalış.
pekmez fındık ceviz meyve bebeişe faydalı gıdalar.
Haftada bir balık yiyebilirsen iyi olur.
Bulantın olmazsa kırmızı ette tüketmelisin
Aklıma gelenler bunlar şimdilik aslında bunlarıda düzenli tüketmek çok zor ilk haftalardan düzenli beslenmek için yüklenme istersen ama bulantın yoksa ve severek yiyorsan bunlar bebeişe faydalı olur.Birde folicasid kulanmıyorsan dr unada danışarak en kısa zamnda başla mutlka.

Bildiğim zararlı ve benim tüketmediğim gıdalar çiğköfte maydanoz nar salam sosis sucukvb.Bitki çayları bunları tüketmemelisin.

Son düzenleme:

görüşmekten zarar gelmez canım ama temkinli ol tabi. genelde hocalar bi sürü vaatlerde bulunuyorlar sonra yüzlerini gören olmuyor

günaydınnn
mutlu huzurlu sağlıklı bol kazançlı bir hafta olsun inşallah cümlemize

Kizlar gunaydin hepinize mutlu haftalar
Size acil bisey danisicam
Bugun benim catlatma ignesi olali 15. Gunum ama hala gogus hassasiyetim yok
Gogus hassasiyeti benim icin garrnti bi adet habercisidir kimi zaman 5 gun kimi zaman 10gunde olsa adetten once mutlaka hassaslasirdi
Hayatimda ilk defa adete 2 gun dr un desigibe gore en fazla 3 gun var ama hassasiyet yok
Gecen hafta cumartesi catlatma ignesinden sonra yine iki tane yumurta olustu demisti dr um ama adet tarigi icin 10 yada 11 gun sonra dedi yani gecikir demedi
Acaba o yumurtalardan mi gecikicek yoksa bu kez oldumu nolur fikri olanlar bisey soylesin

Son düzenleme:
mervoşum şu küçük surat oğlanın fotosunu eklesene albümüne :98:

Her zamankinden farklı belirtiler var ise,düşünmek lazım pericim

Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlarım ..

Hani nerde millet ama :26:

Kızlar yardım lütfen...bugun Dr.a gittim 5+4 haftalık gebeyim sat:31 ocak. bhcg: 5000 çıktı. karından usg bakıldı kese oluşmus vaginal bakmak istiyorum dedi baktı evet kese var fakat embriyo oluşmamış niye oluşmamış dedi bütün moralim altüst oldu. sonrada 5+4 den daha küçük 5+2 hatta 5 haftalık falan daha küçük dedi.2 hafta beklemek lazım dedi.dedide dedi yani.benim ilk gebeliğim düşük oldu 8 haftada kalp atımı yoktu, anlayacağınız çok korkuyorum bugunde moralim bozuldu,yardım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...

Senin yerinde olsam başka bir doktora daha giderdim.. Beklemektense....
İnşallah miniğin seninledir arkadaşım..

Perim canım sana söyle diyim vucudun bundan oncekilerde nasıl tepkı vermişti aynen devam eder mesela ben catlatma iğnesi olunca 15 gun sonra adet oluyodum aslında benım adet tarıhımnşaşmıyodu etkılenıyodu gunu gunune geliyodu asılamayla hamıle kaldıgımda adet olucagımdan ole emindımkı ama baktım iğne yaptırslı 18 gün olmuş hamıleydım inş rabbim sanada guzel haberler almayı nasıp etsın yanı belkı herkezın vucudu farklıdır ama ben iki kez hamıle kaldım ıkısındede adet belırtısınden hiç ayıramadığım seyler yasadım yanı okadar erken hamılelık belırtısı olmuyo sanki sen ımudu kaybetme temkınlı ol bi iki gın daha bekle kan ver bence adet tarıhın neydi ayy hadi inş duam senınle canım rabbim sevındırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…