Dişikartal o yazdığını görmezden geliyorum..
Konu kapanabilir mi..
Duygum yarın sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne zamana gün verecek dr ne zaman görücez güzel ecemizimiibnm de kaslma gibi bşeyler oluo kızlar ama sanrm gazdan yne de ihmal etmeym magnezyumu içeym hemen ben azcık da uznaym opyrm siziii gelrm yne belki
yarın gelince yazıcam hemen ama biraz geckeblrz bi kaç yere ugrucaz opldnzzz
Canım en iyisini yapmışsın çok doğru söylemişsin.Allah sizi birbirinize bağışlasın mutluluğunuz daim olsun.Canım ilgin için teşekkür ederimYüzüğümü pırlanta değil swarovski taş seçtim. Daha öğrenciyiz malum o kadar paramız yok. Hem benim sevgilim pırlanta zaten o bana yeter
Kahvaltı takımı için yorumuna da teşekkür ederim
Canım sakın yeme dolaptada olsa bozulmuştur.Pişmiş yemek piştikten sonra dolapta en fazla iki gün bekleyebilir.Hatta bir kere ısınmışsa ikinci kez ısıtıp yeme o zaman iki gün dayanmaz.İstisna olarak bozulmadığı olur belki ama yinede tehlikeye atma kendiniAnladım canım :) sana bir sorum olacak. Kuru fasulye buzdolabında kaç gün dayanır? Annem yemek göndermişti de salı günü yapmış 5 gün oldu yani. Bitiremedim halen yiyebilir miyim acaba?
Ben kullandım oyumuah ahhhh
Anlatamam derdimi kimseye..
link veriyorum ama bişeye yaramıyor..:2:
kapattım konuyu..
Sen yine ekle megim birkaç kişide kullansa oda bi fayda.Bende katılımda bulunamıyorum çünkü bu ara yemek yapamıyorum ileride belkiArtık bundan sonra link mink yok..bir işe yaramıyor çünkü
neyse öpiim bari sizi
Canım Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamayıda nasip etsin.kızlar hepinize teşekkür ederim. farklı bir duygu gercekten hamile olduğunu öğrenmek. Allah isteyenlere en kısa sürede versin inşallah.
ultrosana girdim dün. ikiz mi diye sormuştum ya tekizmişyanındaki o nokta beslendiği şeymiş. 1cm olmuş boyu. şuan herşey yolundaymış
Bence gebelikte kalori hesabı yapmak doğru olmaz.Kilo almak istemiyorsan hamur işinden yağlılardan ve tatlılardan uzak durabilirsin zaten bebeğede bir faydası yok.Ama çok canın çekersede bir parçada olsa ye mutlaka.Yürüyüş içinde bence erken ama yinede kendin bilirsin ilk haftalar günde bir saat yürümek seni yorabilir bu aralar daha çok dinlenerek geçirsen daha iyi olur.bir de dr beslenmeme dikkat etmemi söyledi. az ve sık yiyerek günde 1 saat yürüyüş yaparak fazla kilo almamak lazım. kalori hesabı yaptığınız oluyor mu?:44:
kızlar istanbulda olan varmı aranızda. bizi yeditepe tüp bebekten aradılar prf dr cem fıçıcıoğlu duyan oldumu.ön görüşme için çağırdılar bizde gidelim diyoruz artık.direk tüp bebek tedavisine başlıyacağız.
Kizlar gunaydin hepinize mutlu haftalar
Size acil bisey danisicam
Bugun benim catlatma ignesi olali 15. Gunum ama hala gogus hassasiyetim yok
Gogus hassasiyeti benim icin garrnti bi adet habercisidir kimi zaman 5 gun kimi zaman 10gunde olsa adetten once mutlaka hassaslasirdi
Hayatimda ilk defa adete 2 gun dr un desigibe gore en fazla 3 gun var ama hassasiyet yok
Gecen hafta cumartesi catlatma ignesinden sonra yine iki tane yumurta olustu demisti dr um ama adet tarigi icin 10 yada 11 gun sonra dedi yani gecikir demedi
Acaba o yumurtalardan mi gecikicek yoksa bu kez oldumu nolur fikri olanlar bisey soylesin
Kızlar yardım lütfen...bugun Dr.a gittim 5+4 haftalık gebeyim sat:31 ocak. bhcg: 5000 çıktı. karından usg bakıldı kese oluşmus vaginal bakmak istiyorum dedi baktı evet kese var fakat embriyo oluşmamış niye oluşmamış dedi bütün moralim altüst oldu. sonrada 5+4 den daha küçük 5+2 hatta 5 haftalık falan daha küçük dedi.2 hafta beklemek lazım dedi.dedide dedi yani.benim ilk gebeliğim düşük oldu 8 haftada kalp atımı yoktu, anlayacağınız çok korkuyorum bugunde moralim bozuldu,yardım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...
Kizlar gunaydin hepinize mutlu haftalar
Size acil bisey danisicam
Bugun benim catlatma ignesi olali 15. Gunum ama hala gogus hassasiyetim yok
Gogus hassasiyeti benim icin garrnti bi adet habercisidir kimi zaman 5 gun kimi zaman 10gunde olsa adetten once mutlaka hassaslasirdi
Hayatimda ilk defa adete 2 gun dr un desigibe gore en fazla 3 gun var ama hassasiyet yok
Gecen hafta cumartesi catlatma ignesinden sonra yine iki tane yumurta olustu demisti dr um ama adet tarigi icin 10 yada 11 gun sonra dedi yani gecikir demedi
Acaba o yumurtalardan mi gecikicek yoksa bu kez oldumu nolur fikri olanlar bisey soylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?