ben kullanmadım canım.bu ay bende almayı düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz.dalgalı kullandı diye biliyorum.
canım tgünaydın şükür buldum sizi ya heep dağılmışız yeminle benide yazın listeye bat 27 haziran çalışmalar devam ediyor.hayırlısıyla hamişim3 yıla yakın evliliğimiz..
ilk kez denedik :78:
he ama arada 15 ay askerlik var bizim..
bu ay doktorum pek gelişmemiş dedi ama yinede kısmet filan dedi doktordan geldiğimden beri de akıntı başladı acaba bu ay geç mi yumurtladım diye deneyeyim dedim ama gerçi her gün ilişki oluyor zatenaşkım ne gerek var ki diyo
evet ya hergün hergün zor oluyo.ben bide bu ay hamilelik jeli diye bişi varmış ondanda almayı düşünüyorum.
canım tgünaydın şükür buldum sizi ya heep dağılmışız yeminle benide yazın listeye bat 27 haziran çalışmalar devam ediyor.hayırlısıyla hamişimmegcim sende durumlar nsl bide umutdenizden haberi olan varmı?
evet çok zor oluyo ama kıramıyorum kocişiim ne yapayım bu arada hiç duymadım o jeli bi araştırayım internetten
bende dün gördüm internette.ama inşallah gerek kalmaz yaa.çok istiyorum bebiş.allahım isteyen herkese versin
amin canım inşallah doktorum bu ay umutlu olmamasına rağmen ben umutluyum neden acaba
inşallah umut ettiğimiz gibi olur canım.sen yumurta takibi içinmi gittin?
kızlar ovulasyon siparişi vermek istiyorum da en iyi sonuç veren varmı kullanan arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olabiliri mi hemen sipariş edeyim deneyeyim
ben netten aldım kullandım ama hiç bi işe yaramadı valla en güzeli dra gidip yumurtlama takibi yaptırmak.evde elimde testle dolaşıyodum hiç faydasını görmedim:82::82::82::82::82:
doktor nasıl yapıyor bu yumurtlama takibini?sürekli mi gidiyorsunuz?
haklısın canım zaten doktora da gidiyorum ama insan psikolojisi bi şeylere yapayım olsun hemen diye acele ediyoruz ondan
madem dr a gidiyosun gerek yok daha çok alt üst olursun ben öle olmuştum daha çok bunalım bence ama sen bilirsin yinede..
canım ben klomen yumurta geliştirici hap kullandım onunla takip oldu adetinin 15.günü çağırıyo ultrasonla bakıyo gelişmişmi diye söylüyor işte sonucu ya da daha iyi gelişmemişse 4-5 gün sonra tekrar istiyor sonra işte ilişki günleri söylüyor
haklısın canım zaten doktora da gidiyorum ama insan psikolojisi bi şeylere yapayım olsun hemen diye acele ediyoruz ondan
madem dr a gidiyosun gerek yok daha çok alt üst olursun ben öle olmuştum daha çok bunalım bence ama sen bilirsin yinede..
haklısın canım eşimiin dediği gibi zaten her gün oluyo yumurta gününü tuturulur hem doktora da gidiyorum yeter Allah tez zamanda kavuşturur bebişlerimize biraz tatil yaparız belki kociş yaklaşmaz bebiş var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?