Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben kullanmadım canım.bu ay bende almayı düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz.dalgalı kullandı diye biliyorum.

bu ay doktorum pek gelişmemiş dedi ama yinede kısmet filan dedi doktordan geldiğimden beri de akıntı başladı acaba bu ay geç mi yumurtladım diye deneyeyim dedim ama gerçi her gün ilişki oluyor zatenaşkım ne gerek var ki diyo

3 yıla yakın evliliğimiz..
ilk kez denedik :78:
he ama arada 15 ay askerlik var bizim..
canım tgünaydın şükür buldum sizi ya heep dağılmışız yeminle benide yazın listeye bat 27 haziran çalışmalar devam ediyor.hayırlısıyla hamişimmegcim sende durumlar nsl bide umutdenizden haberi olan varmı?

evet ya hergün hergün zor oluyo.ben bide bu ay hamilelik jeli diye bişi varmış ondanda almayı düşünüyorum.

evet bende anlamadım topik niye kapandı umutdeniz banlanmış ama niye

evet çok zor oluyo ama kıramıyorum kocişiim ne yapayım bu arada hiç duymadım o jeli bi araştırayım internetten

bende dün gördüm internette.ama inşallah gerek kalmaz yaa.çok istiyorum bebiş.allahım isteyen herkese versin

inşallah umut ettiğimiz gibi olur canım.sen yumurta takibi içinmi gittin?

aslında yumurta takibi yapılıyordu kolmen de kullandım fakat bu ay doktorum polip oluşmuş dedi korktum moralim çok bozuldu ara ara leke geldi bu ay sonra başka bi özel doktora gittim o yok görmedim dedi bayağı muayene etti alttan ultrason bide başka bi aletle beraber bi de el ile muayene etti görmedim dedi ilaç yazdı progestan içerikli lekelerim durdu ama yumurtaların biraz tembel sanırım bakalım bu ay görürüz demişti gerçekten de bu ay yumurtladığımı hissetmedim hiç kasıklarıma ağrı girmedi ama bugün sağ alt karnım kramp giriyor gibi beyaz akıntım da geliyo gerçi antibiyotik tarzı bi hap verdi bakteriden şüphelendi sanırım daha önce düşük olduğu için eşime de verdi antibiyotik düşük yapan hanımların eşlerine veriyorz dedi bakalım bu ay zaten gitti sanırım gelecek aylara

merhaba kızlar ben geldimm aslındA 1 saat önce geldim dün gece yazdıklarınızı okuyordum amma muhabbet olmuş.bu arada bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum internetten alan kullanan varsa lütfen markasını fln yazsın

kızlar ovulasyon siparişi vermek istiyorum da en iyi sonuç veren varmı kullanan arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olabiliri mi hemen sipariş edeyim deneyeyim

ben netten aldım kullandım ama hiç bi işe yaramadı valla en güzeli dra gidip yumurtlama takibi yaptırmak.evde elimde testle dolaşıyodum hiç faydasını görmedim:82::82::82::82::82:

ben netten aldım kullandım ama hiç bi işe yaramadı valla en güzeli dra gidip yumurtlama takibi yaptırmak.evde elimde testle dolaşıyodum hiç faydasını görmedim:82::82::82::82::82:

haklısın canım zaten doktora da gidiyorum ama insan psikolojisi bi şeylere yapayım olsun hemen diye acele ediyoruz ondan sanırım

doktor nasıl yapıyor bu yumurtlama takibini?sürekli mi gidiyorsunuz?

canım ben klomen yumurta geliştirici hap kullandım onunla takip oldu adetinin 15.günü çağırıyo ultrasonla bakıyo gelişmişmi diye söylüyor işte sonucu ya da daha iyi gelişmemişse 4-5 gün sonra tekrar istiyor sonra işte ilişki günleri söylüyor

selam kızlar nasılsınız bakalım var mı hamişimiz falan inşallah bu gün güzel haberler alırız ve ayın sonunda hepimiz hamiş oluruz

bende klomen kullandım ve sonra 2 yumurtam oldu çatlatma iğnemi oldum ama sürekli gittim takip için çalışınca zor oluyo ama napalım...çünki klomen kistte yapabiliyo onu da takip etmek lazım bende ilkinde kist oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…