nisacığım engiiiinnnn tecrübelerime dayanaraktan cvp vereyim sana tabi Rabbim bilir gününü zamanını ama periyodik olarak bildiklerim bunlar 2 buçuk yıllık tecrübe.
7 haziran 1.gün sayıyoruz bitiminde başlama hemen derim en azından 2 gün ara ver bi dinlensin yımırtalıklar rahim filan sonra başla yoksa yumurtlamadan sonraki 2 gün filan da devam etmen gerekicek bu da uzun zaman demek sıkılırsın sende eşinde.ne kadar çok istesekte sıkıyor belli bi zamandan sonra...hayırlısı artık bol bol dua hem kendine hem bizeböle böle olmak için
Megcim seninde 13 haziran diyo noldu naptın? 1 gün geçti bakk.
bekle bekle 1 gün daha garanti olsun.
isim yanlışlığı yapmışım özürrrr
sana da iyi uykular canım...Sabahlamayın ama yaaa okuyamıoz geçen sayfaları inş önemli bişi kaçırmamışızdır bilgi fln :))
kızlar bende cıkıyorum evimin işlerini yapayım kızım oyun oynamak istiyor benle biraz onlada oynayayım sonra yine uğrarım...:80::80::80:
dün gece de şarküller epey kaymıştı bizim ama evvelsi geceyi iyi ki okumadınız o zaman..
öncekini okudum da dünü değil
anaaaağğmm sahi mi didin ya :26:
hani ateş ölçmeyle ilgili konuştuklarımızı?
evet canımama dün neler kaçırdım bak merak ettim ama valla okuyamam sonra işler yetişmiyo
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bu sabah.meg seni sabrından dolayı kutluyorum.benim de bat a daha 8 gün var ama karın ağrılarım başladı kesin hastalanıcam bu aykasıklarımda batıyor,ara sıra malum bölgesinin içi zonkluyor göğüslerim acımaya başladı,hepsi hastalık belirtisi işte puffff :18:
miyaba,sağol canım
ama fekat lakin ben 2 adet test yapmıştımdı zaten :78:
sabır abidesi hiçdeğilim yani :86:
günümden önce yaptığım için mi bilmem,tek çizgiyle müşerref oluvermiştimdi..
canım evde yapılan testlerde günün geçmeden sonuç alınmıyor diye biliyorum.inşallah hamilesindir.ayy yaa benim bi arkadaşım var 4 haftalık evli ama kız 3 haftalık hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?