Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

isim yanlışlığı yapmışım özürrrr

derincimm,luckycim görüşürüz kızlar

bende birazdan yatıcam biraz.. gene sabahladım gibi bişey ben yaa :44:

sana da iyi uykular canım...Sabahlamayın ama yaaa okuyamıoz geçen sayfaları inş önemli bişi kaçırmamışızdır bilgi fln :))

Son düzenleme:
kendimi kkdeki oyunlara verdim
hay sıkorlarım var benimm

kızlar bende cıkıyorum evimin işlerini yapayım kızım oyun oynamak istiyor benle biraz onlada oynayayım sonra yine uğrarım...:80::80::80:

sana da iyi uykular canım...Sabahlamayın ama yaaa okuyamıoz geçen sayfaları inş önemli bişi kaçırmamışızdır bilgi fln :))

dün gece de şarküller epey kaymıştı bizim ama evvelsi geceyi iyi ki okumadınız o zaman..

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bu sabah.meg seni sabrından dolayı kutluyorum.benim de bat a daha 8 gün var ama karın ağrılarım başladı kesin hastalanıcam bu ay kasıklarımda batıyor,ara sıra malum bölgesinin içi zonkluyor göğüslerim acımaya başladı,hepsi hastalık belirtisi işte puffff :18:

evet canım ama dün neler kaçırdım bak merak ettim ama valla okuyamam sonra işler yetişmiyo

evet reziliz kabul ediyorum :78::96::86:

dün daha masumane konuştuktu..
ama biliyosun bi saatten sora şarküller kayıyo,kayışlar kopuyo napalım

miyaba,sağol canım
ama fekat lakin ben 2 adet test yapmıştımdı zaten :78:
sabır abidesi hiçdeğilim yani :86:

günümden önce yaptığım için mi bilmem,tek çizgiyle müşerref oluvermiştimdi..

canım evde yapılan testlerde günün geçmeden sonuç alınmıyor diye biliyorum.inşallah hamilesindir.ayy yaa benim bi arkadaşım var 4 haftalık evli ama kız 3 haftalık hamile

canım evde yapılan testlerde günün geçmeden sonuç alınmıyor diye biliyorum.inşallah hamilesindir.ayy yaa benim bi arkadaşım var 4 haftalık evli ama kız 3 haftalık hamile

o zaman hhıııııhhhhhh ona

şaka yaa maşallah diyim ben
sağlıkla alsın bebeğini kucağına inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…