Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o zaman hhıııııhhhhhh ona

şaka yaa maşallah diyim ben
sağlıkla alsın bebeğini kucağına inşallahh

inşallah canım ya.bide isteyipte kalmadı hamile,hatta hiç ihtimal bile vermedi benim zorumla gittik test aldık yaptık şoktaydı kız öğrendiğinde darısı bize inşallah.

Son düzenleme:
canım evde yapılan testlerde günün geçmeden sonuç alınmıyor diye biliyorum.inşallah hamilesindir.ayy yaa benim bi arkadaşım var 4 haftalık evli ama kız 3 haftalık hamile

ay sağol canım,inşallah umarım ki gibeğğğğyimdir bende

inşallah canım ya.bide isteyipte kalmadı hamile,hatta hiç ihtimal bile vermedi benim zorumla gittik test aldık yaptık şoktaydı kız öğrendiğinde darısı bize inşallah.

kısmetlerinde hemen 3 kişi olmak varmış demek,ne güzel

inşallah canım. dersin kocişine hünkarım gibeğğyimm :)))

hünkağğrım,sultağnığım,vağğlidemm gibeğğyimm

mürdüm şerbeti,güllü lokum,buldurcuk yedim,gibeğ oluverdim

3 yıla yakın evliliğimiz..
ilk kez denedik :78:

inşallah tutmuştur canım.bizimde 7,5 ay oldu evlendiğimiz bizimde 3. denememiz.hayırlı zamanı bekliyoruz.3. denememiz ama çokta üstünde durmadık daha evliliğimiz yeni diye.yumurtlama günlerine falan dikkat etmedik özellikle bu ay.ama ben kesin regl olcam yaa:18:

ya dikkat etmeyince daha çabuk hamile kalınıyo gibi sanki..
hep öyle derler ya :26:

inşallah sende hamilesindir canım

ya dikkat etmeyince daha çabuk hamile kalınıyo gibi sanki..
hep öyle derler ya :26:

inşallah sende hamilesindir canım

inşallah canım. ailede herkezin morale çok ihtiyacı var. dayım yoğun bakımda 1 haftadır.bu bebek herkes için moral deposu olcak.inşallah topic şenlenir bu ay bebişlerle.

Son düzenleme:
inşallah canım. ailede herkezin morale çok ihtiyacı var. dayım yoğun bakımda 1 haftadır.bu bebek herkes için moral deposu olcak.inşallah topic şenlenir bu ay bebişlerle.

geçmiş olsun canım ya,inşallah şifasını bulur dayın..

kızlar ovulasyon siparişi vermek istiyorum da en iyi sonuç veren varmı kullanan arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olabiliri mi hemen sipariş edeyim deneyeyim

kızlar ovulasyon siparişi vermek istiyorum da en iyi sonuç veren varmı kullanan arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olabiliri mi hemen sipariş edeyim deneyeyim

ben kullanmadım canım.bu ay bende almayı düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz.dalgalı kullandı diye biliyorum.

bi fikrim yok ki canım..
kullananlar yazar ama..

ben şimdi gidiyorum biraz
gene gelicem,öpüyorum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…