Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar hafta sonum hep hastanelerde acillerde geçti
iğne fln yaptılar ama prog.la bi ilgisi yok dediler
tekrar btcg ye bakıldı bugün 2,30 gibi çıkcakmış sonuç
ordan doktora gidicez,ama kanamam devam ediyor aslında
söylencek bişey yok

canım bencede başka bir doktora görün tek doktorla kalmamk lazım böyle durumlarda :26:
inşallah meleğin seninledir

hilall kanamanmı var senin:26:
canımm doktorun ne dedi peki bu duruma ya offf inşallah meleğin seni bırakmaz

Hilalcim geçmiş olsun ne oldu? Kanaman ne durumda? Rengi falan nasıl ? Benimde ilk zamanlar baya kanamam olmuştu.

cnm benim dualarımız sizinle ...

Nası ya uff kıyamam ben sana degerın guzeldı ama olabıyo böle kanamalar bazen yerleşme yerıylede alakalı olabılır sen clexsane başladınmı peki ilk donemler kanama yapıyomus bazı hastalarda doktorum demişti 7. Haftan sonra devam edıyoruz onlarda demişti aklıma geldi sen kotu dusunme hilalim neolur varsa nasibi rabbim ol dedıyse olucak inş ya mübdiu cek bol bol benımde duam senınle

acilde kadın dogumcu olmuyor gece ordaki dr
muhtemelen düşüyor dedi
kendi doktorum bugün sonuçlaıdan sonra görcek
telefonda irtibat halindeyiz ama iğnede olsam kanama devam edyor
ondan prog.alakası yok dedi,işte sonuçları alıp gitcez

kanamam kırmızı başladı kahveye döndü ama 1 ped doldurcak kadar
yatıyorum dua ediyorum ama olmiıycaksa olmuyor işte
neyse kızlar dualarınız için teşşekür ederim
ben çıkıyorum mseajla fln bi şekilde hbr vercem size

hilalimmm canım arkadaşım kendini sakın üzme rabbim meleğini sana bağışlar inşallah
dualarım seninle güzel kalpli arkadaşım ALLAH a emanet olun

Hilalim canım kıyamam sana ole ıyı anlıyorum ki seni ama anlamadıgım acılde kadın doğumcu yok tamam en azından betahcg bakabılırler nıye bakmadılar senın ıkk tahlılın carsamba verfın yenı cuma ıkı katı 264 pazar 500 lerde cıkması gerek nıye bakmıyolar anlamdım progestan degerıne baksalardı ınanki doktordan daha doktor olduk ya nedıyım Rabbim sevındırsın ıns ben hiç kötü düşünmüyorum iyi düşünüyorum inş iyi olucak cok seviyorum pıhtık kardesım ben seni neolur uzulmegüzel haberlerle gel inş

Hilalcim cok uzuldum bilmiyordum kanaman oldugunu ama Allah buyuktur insallah atlatirsin ve bebisin sana tutunur

Kizlar ben hamilelik belirtiri yasamiyorum kk
Yani ben adet belirtisini yasamiyorum goguslerimde tik yok tabii onsallah baska boseyden gecikmicektir adetimsu bi kacgun hizla gecse olmaz mi yaa beklemek ne zor

hilalcim geçmiş olsun canım
moralini yüksek tutmaya çalış korkma sakın
rabbim büyük inşallah bebeğin seninledir ve sağlık haberlerini alırsın canım

hilal hic bir sonuc netlesmeden sakin uzme kendini.

bl bol dua et arkadasim. biz burda neler gorduk neler. hic birsey belli olmaz. sen zaten dr kontrolu altindasin ve hamilelikte uygulayacaklari tedavi belli. zamanini da dr biliyordur. bence de beta bakmalari lazimdi. yerlesme kanamasi da olabilir. olumsuz dusunmeyelim.

guzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…