Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım bizim sebepsiz infertilite dendi. Doç Dr Ahmet Zeki ışık mükemmel biri sadece Dr degil psikolog gibi cok rahat sakinleştiren biri.5000 kusur tuttu ilaclar falan her aşamayı tek tek anlatıp gösterdi transfer anında bile embriyoyu gönderirken ekrandan bak bak annesi gidiyor ins tutunup kalacak orda falan diyip cok rahatlatmıştı beni hatirlayinca hala gözlerim doluyor zor bir süreç Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin o kadar seyden sonra olumsuz olmasi da cok zordur ama hersey kısmet. Haret azlığımı var sizde benim transfer yapılırken bir çift vardı eşinin sperm sayısı cok cok düşüktu vitamin falan vermişti hoca ona ve sigara kesinlikle bırakmalı.

hilalcim inşallah meleğin seninledir kuzum.

Kızlar sonuclarımı aldım önce burdaki doktora sonra kendi doktoruma gözükücem,sonuclarım beta 1687
prog 14,8 ben anlamadım bu işi kanamada devam ediyo hem özeldeyim hem rica ediyorum bekletiyorlar
bekledigim yerde nst odasının karşısı kapıda acık cok güzel tek kelimeyle

lovelym cnm bu kadar korkmana gerek yok tatlım sadece son sancılarda biraz zorlanıcaksın ama yavrunu kucağına alınca herşey bitiyor hem bu kadar zor bişi se doğum millet tek çocukla kalırdı :) mesala ben ikinciyide normal düşünürüm çünkü oğlumun çıkış anını ve bana bakan gözlerini gördüğümde herşeyi unuttum ve onu kokladım kendini normal doğuma alıştır ve deki bu kadar insan normal doğuruyor bende doğururum de.ben öyle diye diye kendimi odaklamıştım.eni sonu doğacak yavrun hayırı şekilde gelsin bol bol dua oku cnm .

hilalcim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kanamanda durur.

Hilalimmmm bebek duruyorrrrr
Çok şükür................

hilallllll canımmm çok şükür meleğin seninle
demek bu bebişte seni azıcık zorlayarak gelecek annesi rabbim yardımcınız olsunnn

Kızlar düsük tehdidi varmıs bekliycez

canım sen bol bol dinlen eşin annen yada kayınvaliden her kim semin yanında kalıp yardımcı olabilecekse gelsin yardım etsinler sana
doktorun iğne vs düşük önleyici birşeyler verecektir onlarıda kullan sağlıkla alırsın inşallah kucağına hilalim

hilalcim çok sevindim bebiş duruyor
iğnelerne progestana falan başlayınca düşük tehditi ortadan kalkar inşallah
doktor ne dedi yazsana

hilalcim canım gözün aydın korkma hiç bak bebeğin seninle
içini ferah tut

hilal 14.8 progesteron 10'un üzerinde ama gene de düşük gibi değil mi..:26:

hilalcim,
konuştuğumuz gibi progestan hap kullansan iyi olacak diye düşünüyorum..
bakalım doktor ne diyecek..

Son düzenleme:

bizede verdiler canım proxed plas klomen birde terentilin ilk gebeliğimde kullanıştı 3 ay sonra hamile kalmıştım ama kalbi durduğundan alında 8 haftalıkken.2 aydır kulanıyor tekrar başladık ilaçlara. sigara içmiyoruz çok şükür.rabbim büyük bi o ol deyince olur.doktorlar vesile hakkımızda hayırlısı.
inşallah canım allah kimsenin kucağını evini boş bırakmasın senin meleğinde sağlıkla gelsin yuvanıza inşallah

Doktorumla konustum ztn görüşcez ama igne yaptırma dedi,hatta kızdı,eger igne kanamayı keserse kanamanın yerini göremeyiz diyor kesede mi cevrede rahim agzındamı bu önemli diyor
sonuç beklemedeyiz ,eşim gelcek kendi doktoruma gidicez

Hilal cok sevindim civ civ seninle ins da oyle kalır dualarimiz seninle araba falan kullanma Sakin sana stres verecek herseyden de uzak dur canım. Hadi hayirlisi beklemek var sırada..sabır..

değerin yükselişte hilalim çok şükür eğer düşük olsaydı ozaman farklı oabilirdi ben umutluyum sadece biraz nazlı bir bebek olucak
doğduktan sonra poposunu ısırarak intikamımızı alırız ondann

Canım ben çatlatma iğnesi olduğumda hiç adetim geçikmiyordu iğneden 14 gün gonra geliyordu.İnşlalah bu ay meleğin seninledir

Hilalim çok şükür değerin çok iyi bebeişin seninle sende o nst odasında olucağın günler yakın
Dr. kanaman için iğne yada progestan verir mutlaka bolbo dinleniceksin geçicek inşallah

hilalcim ben anlayamadım
şidmi senin progesteron düşük değil mi
e progestan verilmezse düşük ihtimali yok mu
doktorun neden iğneni yaptırmanı şstemiyor
kanamanın yerini görse ne görmese ne
bana gel ben baksyım ben vurayım mı dedi yoksa hiç kullanma mı diyor
pıhtılaşma iğnelerine ne zaman başlayacaksın niye bekletiyor
doktoruna çok mu güveniyorsun canım
nedense doktorun bana hiiiç güven vermedi
inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…