haklısın canım gerçekten zor en iyisi olsun istediğimizden kararsız kaldık gerçekten az paralar değil birde başka şehire gidersek dahada zor olcak belki.biz çok istiyoruz ya kim nederse kancam hemen gel yarın yaptık bitti deseler inanırım.o yüzden sık elemek gerek.eğer bi mahsuru yoksa sizde sorun neydi bizde sperm ve morfoloji.nekadar tutu masraflar.ben izmiri bilmiyorum ama bize sait yücebilgini önerdiler smyra tüpdeymiş galiba o.hiç duydunmu sen bu dr.sizin dr adı nedir.
Kızlar sonuclarımı aldım önce burdaki doktora sonra kendi doktoruma gözükücem,sonuclarım beta 1687
prog 14,8 ben anlamadım bu işi kanamada devam ediyo hem özeldeyim hem rica ediyorum bekletiyorlar
bekledigim yerde nst odasının karşısı kapıda acık cok güzel tek kelimeyle
Kızlar sonuclarımı aldım önce burdaki doktora sonra kendi doktoruma gözükücem,sonuclarım beta 1687
prog 14,8 ben anlamadım bu işi kanamada devam ediyo hem özeldeyim hem rica ediyorum bekletiyorlar
Kızlar düsük tehdidi varmıs bekliycez
Kızlar düsük tehdidi varmıs bekliycez
Canım bizim sebepsiz infertilite dendi. Doç Dr Ahmet Zeki ışık mükemmel biri sadece Dr degil psikolog gibi cok rahat sakinleştiren biri.5000 kusur tuttu ilaclar falan her aşamayı tek tek anlatıp gösterdi transfer anında bile embriyoyu gönderirken ekrandan bak bak annesi gidiyor ins tutunup kalacak orda falan diyip cok rahatlatmıştı beni hatirlayinca hala gözlerim doluyor zor bir süreç Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin o kadar seyden sonra olumsuz olmasi da cok zordur ama hersey kısmet. Haret azlığımı var sizde benim transfer yapılırken bir çift vardı eşinin sperm sayısı cok cok düşüktu vitamin falan vermişti hoca ona ve sigara kesinlikle bırakmalı.
Doktorumla konustum ztn görüşcez ama igne yaptırma dedi,hatta kızdı,eger igne kanamayı keserse kanamanın yerini göremeyiz diyor kesede mi cevrede rahim agzındamı bu önemli diyor
sonuç beklemedeyiz ,eşim gelcek kendi doktoruma gidicez
Doktorumla konustum ztn görüşcez ama igne yaptırma dedi,hatta kızdı,eger igne kanamayı keserse kanamanın yerini göremeyiz diyor kesede mi cevrede rahim agzındamı bu önemli diyor
sonuç beklemedeyiz ,eşim gelcek kendi doktoruma gidicez
Canım ben çatlatma iğnesi olduğumda hiç adetim geçikmiyordu iğneden 14 gün gonra geliyordu.İnşlalah bu ay meleğin seninledirKizlar gunaydin hepinize mutlu haftalar
Size acil bisey danisicam
Bugun benim catlatma ignesi olali 15. Gunum ama hala gogus hassasiyetim yok
Gogus hassasiyeti benim icin garrnti bi adet habercisidir kimi zaman 5 gun kimi zaman 10gunde olsa adetten once mutlaka hassaslasirdi
Hayatimda ilk defa adete 2 gun dr un desigibe gore en fazla 3 gun var ama hassasiyet yok
Gecen hafta cumartesi catlatma ignesinden sonra yine iki tane yumurta olustu demisti dr um ama adet tarigi icin 10 yada 11 gun sonra dedi yani gecikir demedi
Acaba o yumurtalardan mi gecikicek yoksa bu kez oldumu nolur fikri olanlar bisey soylesin
kızlar hafta sonum hep hastanelerde acillerde geçti
iğne fln yaptılar ama prog.la bi ilgisi yok dediler
tekrar btcg ye bakıldı bugün 2,30 gibi çıkcakmış sonuç
ordan doktora gidicez,ama kanamam devam ediyor aslında
söylencek bişey yok
Hilalim çok şükür değerin çok iyi bebeişin seninle sende o nst odasında olucağın günler yakınKızlar sonuclarımı aldım önce burdaki doktora sonra kendi doktoruma gözükücem,sonuclarım beta 1687
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?