Aysunum sağolsaın canımkızlar merhaba nasılsınız inş.herkesa iyidir...
benim evde netim artık yok..tarife değiştirecektim ttnet beni dımdızlak bıraktı ortada
inş.düzelecek durum ama şimdilik evde netim yok
hilal tekrar tebrikler.değerin çok güzel çıkmış.kanaman varmış inş.geçer cnm bnm..
iğne vermedi mi dr.:26:
bebişlerinizi öpüyorum kızçeler..
duygu megan doğumlara az kaldı meleklerinizi kucaklayacaksınız
allahım bize de yaşatsın bu günleri inşallah
hepinizi öpüyorum..
Kızlar ben çarşamba günü başka bir hastaneye daha gidip doğum için görüşmek istiyorum.Ama gideceğim hastane eve 45 dk lık mesafede ve ben dolmuşla gidicem yani bunun bana bir zararı olurmu ne dersiniz?Ayakta kalmam yer verirler mutlaka ama hastane ile anlaşırsam doğuma kadar iki kez daha giderim kontrole dolmuşla sonra doğuma taksiyle giderim ama birkaç kez 45 dk lık mesafeye dolmuşla gitmemin bir zararı olurmuki?:44:
Kızlar ben çarşamba günü başka bir hastaneye daha gidip doğum için görüşmek istiyorum.Ama gideceğim hastane eve 45 dk lık mesafede ve ben dolmuşla gidicem yani bunun bana bir zararı olurmu ne dersiniz?Ayakta kalmam yer verirler mutlaka ama hastane ile anlaşırsam doğuma kadar iki kez daha giderim kontrole dolmuşla sonra doğuma taksiyle giderim ama birkaç kez 45 dk lık mesafeye dolmuşla gitmemin bir zararı olurmuki?:44:
doğum kolaylaşır işte tıngır tıngır minibüsle gidersen
bişey olmaz heralde canım bilemedim
Hiç bişey olmaz ben doğurduğum güne kadar araba kullandım hatta şehirler arası yol bile yaptım 2 kere
bence bişey olmaz gibi hem zaten az kaldı belki açılmayı kolaylaştırır
özlemmm damadını gördün mü albümde :26:
3 tane emzikle uyuyor :))Sağolasın özlemim ben gideyim ozaman çarşamba günü inşalalh doğum için gün almış olarak dönerimsenin fınduk kurdu cimcimen ne yapıyor
özlemmm damadını gördün mü albümde :26:
3 tane emzikle uyuyor :))
Hemen bakıyorummmm
Lovely17,
Nasılsın? Sorunu okudum ama ben tecrubeli olmadigim icin bir sey diyemiyorum ya.. Dolmuslar bazi vakitler cok tenha olur oyle tenha bir vakit secersin, cam kenarina oturur cami da acarsin bunalmazsin. Aklima baska bir sey de gelmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?