Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar eşimde yolda doktorumun muaynanesine gitcez hmn alcak beni,gene yazarım
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun

Ferda yok cnm düsük degilmiş prog,ama önlem amaçlı veriyorlar
evt cnm doktoruma güveniyorum o da cok hassas en olmaz denilen kisilerin cocuk sahibi olmasına vesile oldu bende yanlış bişey yapmak istemiyorum yaptırma dedi

kızlar merhaba nasılsınız inş.herkesa iyidir...
benim evde netim artık yok..tarife değiştirecektim ttnet beni dımdızlak bıraktı ortada

inş.düzelecek durum ama şimdilik evde netim yok

hilal tekrar tebrikler.değerin çok güzel çıkmış.kanaman varmış inş.geçer cnm bnm..
iğne vermedi mi dr.:26:

bebişlerinizi öpüyorum kızçeler..

duygu megan doğumlara az kaldı meleklerinizi kucaklayacaksınız
allahım bize de yaşatsın bu günleri inşallah

hepinizi öpüyorum..

Hilal değerin güzel çıkmış canım cok sevindim ama ferdaya katılıyrum bekletmesi bana da garip geliyor her şeyin hayırlısı canım.

Kızlar ben çarşamba günü başka bir hastaneye daha gidip doğum için görüşmek istiyorum.Ama gideceğim hastane eve 45 dk lık mesafede ve ben dolmuşla gidicem yani bunun bana bir zararı olurmu ne dersiniz?Ayakta kalmam yer verirler mutlaka ama hastane ile anlaşırsam doğuma kadar iki kez daha giderim kontrole dolmuşla sonra doğuma taksiyle giderim ama birkaç kez 45 dk lık mesafeye dolmuşla gitmemin bir zararı olurmuki?:44:

Aysunum sağolsaın canımİnşallah Allah en yakın zamanda sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

doğum kolaylaşır işte tıngır tıngır minibüsle gidersen
bişey olmaz heralde canım bilemedim

Hiç bişey olmaz ben doğurduğum güne kadar araba kullandım hatta şehirler arası yol bile yaptım 2 kere

bence bişey olmaz gibi hem zaten az kaldı belki açılmayı kolaylaştırır

Lovely17,

Nasılsın? Sorunu okudum ama ben tecrubeli olmadigim icin bir sey diyemiyorum ya.. Dolmuslar bazi vakitler cok tenha olur oyle tenha bir vakit secersin, cam kenarina oturur cami da acarsin bunalmazsin. Aklima baska bir sey de gelmiyor :)

Sağol canımmm hoşgeldin ben iyiyim çok şükür.Sen nasılsın
Bunlamak sorun değil bunalmam yerde verirler ayaktada kalmamda hani 45 dk lık yol birde birazcıkın sallıyorya son ayıma girdim bir riski olurmu diye merak ettim benimde bu konuda bir bilgim yokki ama zararı olmuyormuş kızların dediğine göre bir cesaret mecburen binicem o hastane ile görüşmem lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…