He heeeBak sen cimcimeye biri ağsından düşerse diye diğerlerini yedek tutuyor sanırım.
anneye eziyet olsun
Sağol canımmm hoşgeldin ben iyiyim çok şükür.Sen nasılsın
Bunlamak sorun değil bunalmam yerde verirler ayaktada kalmamda hani 45 dk lık yol birde birazcıkın sallıyorya son ayıma girdim bir riski olurmu diye merak ettim benimde bu konuda bir bilgim yokki ama zararı olmuyormuş kızların dediğine göre bir cesaret mecburen binicem o hastane ile görüşmem lazım.
tamam ama uyandı sakinleştirip ekliciiğmÖzlemim senin çirkinin birkaç fotosunu eklesene albüme özlettin yineeee
lovely senin evin ne tarafta
ve sezeryan oarası olarak ne kadar verebilirsin
ben bizim haziran annelerine bi sorayım belki yardımcı olabilirim sana hastane konusunda
Ferdam ilk sorunun cevabını özelden yazıyorum
Ferdam sezeryanı ssk ya dahil edecek dr bulabilsem birde sezeryan ve iki gece kalacağım herşey dahil en fazla 750 yi geçemmesi lazım.İnşallah haziran annelerinin vardır bildiği bir hastane.
özlem ek gıdaya geçtiniz mi
Ben de iyiyim cok sükür canim.. Kadin dogumcu bi tanidigim var ona sordum senin durumunu cevap bekliyorum
Lovely17,
Gelen cevap "çok sarsilmadigi kendini rahat hissettigi sürece bir sorun olmaz"
Tamam bekliyorummmtamam ama uyandı sakinleştirip ekliciiğm
iki gece olayını salla 1 gece de olur
ben 1 gece kaldım
albüm tamamdır sizin için kızımı ağlata ağlata yaptım kıymetimi bilin
kızlar hepinize teşekkür ederim. farklı bir duygu gercekten hamile olduğunu öğrenmek. Allah isteyenlere en kısa sürede versin inşallah.
ultrosana girdim dün. ikiz mi diye sormuştum ya tekizmişyanındaki o nokta beslendiği şeymiş. 1cm olmuş boyu. şuan herşey yolundaymış
Kizlar gunaydin hepinize mutlu haftalar
Size acil bisey danisicam
Bugun benim catlatma ignesi olali 15. Gunum ama hala gogus hassasiyetim yok
Gogus hassasiyeti benim icin garrnti bi adet habercisidir kimi zaman 5 gun kimi zaman 10gunde olsa adetten once mutlaka hassaslasirdi
Hayatimda ilk defa adete 2 gun dr un desigibe gore en fazla 3 gun var ama hassasiyet yok
Gecen hafta cumartesi catlatma ignesinden sonra yine iki tane yumurta olustu demisti dr um ama adet tarigi icin 10 yada 11 gun sonra dedi yani gecikir demedi
Acaba o yumurtalardan mi gecikicek yoksa bu kez oldumu nolur fikri olanlar bisey soylesin
Kızlar yardım lütfen...bugun Dr.a gittim 5+4 haftalık gebeyim sat:31 ocak. bhcg: 5000 çıktı. karından usg bakıldı kese oluşmus vaginal bakmak istiyorum dedi baktı evet kese var fakat embriyo oluşmamış niye oluşmamış dedi bütün moralim altüst oldu. sonrada 5+4 den daha küçük 5+2 hatta 5 haftalık falan daha küçük dedi.2 hafta beklemek lazım dedi.dedide dedi yani.benim ilk gebeliğim düşük oldu 8 haftada kalp atımı yoktu, anlayacağınız çok korkuyorum bugunde moralim bozuldu,yardım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...
Kızlar sonuclarımı aldım önce burdaki doktora sonra kendi doktoruma gözükücem,sonuclarım beta 1687
prog 14,8 ben anlamadım bu işi kanamada devam ediyo hem özeldeyim hem rica ediyorum bekletiyorlar
bekledigim yerde nst odasının karşısı kapıda acık cok güzel tek kelimeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?