Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

lovely senin evin ne tarafta
ve sezeryan oarası olarak ne kadar verebilirsin
ben bizim haziran annelerine bi sorayım belki yardımcı olabilirim sana hastane konusunda

Ben de iyiyim cok sükür canim.. Kadin dogumcu bi tanidigim var ona sordum senin durumunu cevap bekliyorum

lovely senin evin ne tarafta
ve sezeryan oarası olarak ne kadar verebilirsin
ben bizim haziran annelerine bi sorayım belki yardımcı olabilirim sana hastane konusunda

Ferdam ilk sorunun cevabını özelden yazıyorum
Ferdam sezeryanı ssk ya dahil edecek dr bulabilsem birde sezeryan ve iki gece kalacağım herşey dahil en fazla 750 yi geçemmesi lazım.İnşallah haziran annelerinin vardır bildiği bir hastane.

iki gece olayını salla 1 gece de olur
ben 1 gece kaldım

iki gece olayını salla 1 gece de olur
ben 1 gece kaldım

Aaa iyiymiş bir gece görümcemi 3 gece yatırdılar bende ona dayanadark dedim en az iki gece yatırırlar heralde diye ama siteğe göre çıkarırlarsa bende çıkmak isterim tabi bir gecede.Zaten sezeryanlar sabahın erken sattlarınde yapılıyor.Ertesi gün akşama taburcu edebilirler.İnşallah bulabilirim uyugn bir hastane.

Selam kızlar :) hilal çok sevindim canım benim. Inşallah kanama kesilecek :) her şey güzel olacak

bu filmi şiddetle tavsiye ediyorummm

biz izledik cok da begendik cok tesekkur ederiz, bu sekilde baska film tavsiyeleri bekliyoruz :)

Saglicakla kucagina almayi nasib etsin Rabbim ins canim..

peri cim, ins hayirlara alamettir, gogus hassasiyeti bende de olur, gecen ay da oldu ve yine adet oldum :)
olmamasi ins pozitif bi seyler oldugu icindir. benim catlatma ignesinden 2 gun sonra asilama, asilamadan 15 gun sonra da adet oldum. yani igneden 17 gun sonra.
ins guzel haberler verirsin canim!!!!

ah canim ya kiyamam, ins vardir bebegin, doktor yanlis gormustur.. bekle bakalim biraz daha belki de gec dollenme olmustur..

cok guzel cikmis beta kuzucum , ins her sey coook daha guzel olacak, doktordan cikinca yaz bize bi da mutlaka, merakla haberlerini bekliyoruz canim!!!

biz de bu sabah doktora gittik, bu ay icin gunde 2 tane letrozole (femara yani) sonra bi de 5 gun follistim igne (bunu ben istedim)
sonra catlatma ignesi ve 2-4 arasi yumurta varsa asilama olcak.
bi de tup bebek bilgilendirme dosyasini istedik onu da cikarken verdiler, bakalim oraya dogru gidiyoruz yavas yavas..

hayirlisi olsun kizlar, hepimiz icin, inc cok guzel bi hafta olur.
bu arada dukan diyetine devam ediyorum cok memnunum.
evde kendim dun lor/cokelek yaptim sut ve sirke ile.
sonra sut receli yaptim, portakal kabugu receli yaptim.
bi de beyaz peynir yapmaya calistim ama mayasiz tutmadi.
maya yi internetten siparis verim bu hafta gelicek ins.
bi de terleten sortlardan aldim, egzersiz yaparken esofmanin icine giycem bol bol terleyip daha hizli zayiflayim diye ins.
aysunayy cim da diyet yapiyodu o daha cok kilo vermis masallah :)
ins sonuna kadar duzenli bi sekilde yapabilirim..

optum kizlar sizi, siz de bebeklerinizi benim yerime bi da opun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…