- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Ben yine bir soruyla geldim..
Eşleri altın yüzük takmayanlar ne tercih ettiniz acaba? Biz de alyans alırken sevdiceğime altın almayacağız da o yüzden soruyorum
canim biz adet yerini bulsun diye altin yuzuk aldik bi tane ona da benimkiyle takim olan,Ben yine bir soruyla geldim..
Eşleri altın yüzük takmayanlar ne tercih ettiniz acaba? Biz de alyans alırken sevdiceğime altın almayacağız da o yüzden soruyorum
Ben yine bir soruyla geldim..
bizimki altın ama gümüş alınabilir sltın tskmayacaksanız
başka bişey gelmiyor aklıma
canim biz adet yerini bulsun diye altin yuzuk aldik bi tane ona da benimkiyle takim olan,
ama gumus bi yuzuk daha aldik onu takiyor. altin yuzuk oyle kasada duruyor.
gamze nin nesi var neden durumlar kotu?
hilal e uzulcek bi sey yok, uzulme bence, gecicek kanamasi bitecek, dusmeyecek. eminim ben.
Çelik alabilirsin hoş eşimin çelik alyansı.
benim eşimin altın ama dayım erkeğe altın haram diyip takmıyo onunki gümüş yengeminki altın.Ben yine bir soruyla geldim..
gamzeyle de konuştum
durum fenaymış..
Hilale de üzülüyorum..
eve gitmek istiyorum ben artıkkkkk
benim eşimin altın ama dayım erkeğe altın haram diyip takmıyo onunki gümüş yengeminki altın.
Selam kizlar,hatirladiniz mi beni?
hamileyim demek isterdim ama degilim,bir süre internet baglantisi yoktu vs...
sahnelere geri döndüm,cuma günü itibariyle testlere baslandi bakalim 1 aya kadar tüm testler tamalandiktan sonra sonucu alirim.
umarim herkes iyidir,Allah hepnizin gönlüne göre versin.
Meraba ben hatırlamadım çünkü ben de yeni katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?