Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar ben meg e msj attım ama sanırım gelemedi buraya ben sürekli yatıcakmısım annemde annaneme bakıyor durumu fena,ablam izin aldı geliyor yarın sabah,ama aklıma su da geldi nasıl olsa sigortam var gerekirse hastaneye yatırsınlar ablam 5 günlük alabilmiş sonrasında ne yapcam adam yemek bile yapmaya kalkma dedi,cok sıkılırsa o koltuktan diger koltuga geç diyor
insanın uzakta olması ne zormuş

cnm bugünleri de atlatacaksın sonrasında hersey daha güzel olacak
şu dönem biraz sık kendini inş. meleğin de sana sıkı sıkı tutunsun birbirinizi sarın

İnş.masterım inş
cok degisik duygular içersindeyim ama güçlü durmaya calısıyorum
benden güç alır belkim minigim

Üzülme canım tehlike geçene kadar yatacaksın tabi hem tadını çıkar boşverNe yaptın rapor aldın mı iğne progestan verdi mi

Sagol elisim,yok baslatmadı iğneye bu pro,ignesiyle birlikte olmaz dedi 1 hafta sonra eger kanama devam etmezse igneyi kescek sadece vajinadan hapa devam etcem o zmn baslıycaz,ama corasprine devam,diger doktorda kalp atımıyla baslasan olur dedi

İnşallah devam etmez kanaman canım yat dinlen keyfine bak

hilalcim canım geçmiş olsun bunada şükür bebeğin seninle
sen hiç düşünme yemeği işleri emin ol eşin sana bebekler gibi bakar kimseleri aratmaz sen onları hiçç düşünme bebğini düşün canım birbirinzden güç alırsınız

Hilalim yatıcaksın napalım kuzun iyi olsunda inanırmısın 12 haftalık oldum bırak yemegi kshvaltı bıle hazırlamıyorum yatagımı toplamıyorum En azından 12 hafta bıtene kadar demişti doktor haftada bir kadın geliyo camasırları ben soyluyorum esım ayırıyo o asıyo kadın utuluyo çöp posetı bıle kaldırmıyorum yeterki sonu guzel olsun rahım duarına yakın yerlesmiş benım kesem eger dınlenmezsen daha assagı iner sıkıntı yasarsın yada düşer dedi allah korusun evlatlarımızı namaz kılarken bıle hep oturdum ben sende dikkat edıceksın canım benım annem tam 8 ay hıc kalkmadan nerdeyse yatmıs lafta kolay ama 4 düşükten sonra babam yemin etmiş ananemde yatmış hep ee cok sukur emegının karsılıgını almıs bıdahakı hamılelıklerınde problem olmamıs cok düşügü oldugu için rahım kuvvetsizmiş ilk dogumdan sonra normale dönmüş su üç ayı bı atlat Allahın izniyle gecicek inş baska ne dedi peki kese gözüktumu ilac verdımı kalp atısı için nezaman cagırdı bıde iğneye baslıycakmısın kanaman durumcamı baslıycakmıssın bol bol Ya mübdiu cek hilalim esinde sende inş gecicek bugunler hersey cokguzel olucak

canim benim ya sen gel bi de uzak olmayi bana sor..bak ne guzel ablan gelicek, olmadi esin de elinden gelen her seyi yapar.
tek skntn yaticak olmak olsun bence bitanem, gecer gider bugunler, ins bi daha kanama filan olmaz, siki siki tutunur annesine minigin,
bol bol dualar oku, dinlen stres olma, sonra baka her sey nasil da yoluna girmis olacak.
canim benim ya skma canini bunlar icin tamam mi? bebeginin senin destegine ihtiyaci var su anda..bunu unutma..

duygucum gelmisss... naptiniz??

kızzlarr ah canlarm bugunnn mahvaldm yorgnlktan sabah dokuzda evden çıktık dr aldı onbucukta nst için tam 2.5 saat bekledk sonucu tkrar dra gostermem lazmdı oldu yarım e ogle tatli biz de gdelm yemek yielm dedk geldk dr tkrar ameliyatlara girmiş resmen seri sezeryan vardı hastanede bugun yani
bizz 3250 olmşzz 49 cmiz başmz aşaşgıda rahm agzı kısalmş dr duygu gelıo bebş havalar bulutlanmş dedi
18 marta gun verdii ben çanakkalede okudum ve orda çokk takdr ettgm Ece hocamın adı kızımda ve 18 martta dogcak ece nasipse çok duygulandm ve mutlu oldum herşey yolnda die nstde sancım çıkmadı pek az yani cuma yne gtcz son nst pazartesi de erkenden gel dedi boyle işteeee

Cok sagol umud,aminn
ozim bnm eşim cok yogun calısıyor evde olsa yapar ama beni eve bıraktı gene işe döndü ekmek parası,hem annemler hem kayınvalidemler istte,hadi temizlige fln kadın alırımda ,yemek fln problem bakalım bu hafta ablam geliyo sonrası hayırlısı,prog,igne ve hap verdi vajinadan,igneye baslayamadım bu pro.ignesiyle olmazmış ztn corasprine devam igne haftaya heralde

canım bir hafta sonra kucağında yani prensesin maşallah
sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah

hilallll bebişin sımsıkı tutuncak sana hepmzn butun duaları sennle dogmmda hep agzımda hep aklmda olcaksn kuzumm bnmm ii olcak herşeyy inanıorm buna butun kalbmle sen yat bol bol drunun dedgi gibi ve ii şeyler düşün cnm arkdasım bırakmıcak bebşn yüce Rabbimn iziniyle tehlke de tezz zamanda gececek blıorm bunu

Anladım hilalcim rabbim yardımcın olsun inş görümcen izmirdeydi sanki bi sure orda klsan evet cocugu var ama sen zaten yuk olmassın yatıcaksın yemek falan en azından bı sure problem olmaz aynı yerde olsal beraber yatardık benim eşimde yemek yapamaz ev yemeklerı yapan ni yere resmen abone olmustuk artık aılem biliyo hamıle oldugumuda gercı benı de ananem hasta babam hasta onlara hiç belli etmedım tup oldugunu bıle kımse bılmıyo 9 haftada oğrendıler hamile oldugumu bende hem progestan iğne hem gitil kullanıyorum 3 aylık oldum nerdeyse ama clexsane da kullandım hep bınlarla beraber uff ya ne sakıncası varmış ki kafam tskılır şimdi artık cok gec yani ikisinide kullanmak zorundaydım ama bakalım inş yarın hayır hsberlerle donerım bende dua edın

Duygum çok heyecanlıııı şimdi son 7 günmü Allahın izniyle 7 gün sonra ecmiz aramızdaaaa
Klosuda iyi mahşallah daha bir hafta var en az 3.5 olur

Duygum maşallah size ayy cok guzel ya haftaya rabbimin izniyle ecemiz dunyaya gelicek allahım saglık haberlerini almayı nasıp etsın inş cok heycanlı yaa sonsuz şükürler olsun rabbime bizde yarın kontrole gidiyoruz inş guzel hsberlerle döneriz dua edin bize

Canımm inşlalah bebeişin sımsıkı tutunacak sana dularımız seninle.Hiçbirşey senden önemli değil ne temizlik ne yemek herşeyin bir yolu bulunur.Artık ablan yada yakınında kim varsa sana yemek konusunda yardımcı olacaklar en azından bir ay idare etseler sonrasında kendinde yaparsın yavaş yavaş.Sen şuan sadece kendini ve bebişini düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…