Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilalim bak ozimin dediği çok mantıklı ev yemekleri yapan bir yerle anlaşırsın temizlik içinde biraz eşin idare eder aradada büyük temizlik için ablan gelir yardıma.

Duygum çok heyecanlıııı şimdi son 7 günmü Allahın izniyle 7 gün sonra ecmiz aramızdaaaa
Klosuda iyi mahşallah daha bir hafta var en az 3.5 olur
saollcnm meganm ay ben de çok heyecanlı ve mutlymmm nasıl yorldm bugn ama uzermde bi hafflk var resmen
meganm 14 gunde 450 gram almş bi haftada 200 falan alr dıorm ben de en az du bakalm gerçi drun ölçtügü ile gerçek tam tutmuo ama 3 üzeri olcak bunu blıorm çok şükür rabbme en onemli saglıklı olması kalp atışları da iiydi bugun çok şükür
ozimmmmmm şükürrlerrr olsnn kuzucumm senn de boyle hberlerini alcz zaman nasıl blıomsn su su gib gecıo bi anda boyle doguma bi hafta kalıverıo işte
40 gune ble az kaldı dıodm bi hafta kaldı valla ya ay gerçekten çok heyecanlı korkular endşeler artık sadece mutlulugua ve heyecana bıraktı yerini
senn de guzell hberlerin gelcek yarın inşşş kuzummm bnmm

Duygum şuan hiçbirşeyi kafana takma kızın gelecek hayırlısıyla son 7 günün kilosuda çok iyi almasa bile gayet iyi dr un dediğiyle tutmadığını varsay 3 kg bile doğsa siper gayet ideal Şimdi bu hafta sen hiç uyuyamazsınBenim daha var ama uyku kalmadı artık ben her gün sabah 5 gibi yatıyorum

ay evt meganm ya ama artık stres yapmıorm ya bugun dr bi girdi ameliyathaneye ben nst beklerken 10 dk sonra bebşin hberini verdi hasta bakıcılar aileye
ayy üç dört tane anne adayı gecti onmden sedyeyle hepsinn ayak ucunda bebşlern giysileri battnyesi çok heyecanlandm onları gornce sorna bebş aglamaları ....
kuzum da iimş çok şükür aglmasnı bi duysam saglıkla bi alsam kucagma çok daha ii olcamm tabii ama ii olcak herşey Rabbimn izniyle hepmzzz içinnnn
senn de çok guzel olcak meganm bnmm sen de hiç takma dogum şeklini falan Rabbim en hayırlısını nasip etcek cunku hem sen hem de Kübra için kuzucmm

Son düzenleme:
Günaydınlar

Hilalcim canım,ara ara girdiğimden herkesten sonra öğreniyorum gelişmeleri

tebrik ediyorum hamileymişsin,allahımm yavrunu korusun sımsıkı tutunsun insallah

üzüntünün endişelerinin yerini en kısa zamanda mutluluk kaplasın inşallahh...

Kötü şeyler düşünme herseyin bir hal çaresi vardir mutlaka temızlık yemek o bu şu hiçbişey şuanda

senden ve bebeğinden önemli değil..Rabbim yardımcın olsun

Bu zor zamanları bir an önce atlatman dileğimle dualarım seninle olacak canım benım

suesuecim,

doğumuna kısacık bir zaman kalmış : )

Rabbim kolaylıkla sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

bizleride dualarında unutma,allah bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu aminnnnnn

Selam kızlar. Emirin ateşi vardı bu sabah. Gece de hiç durmadı. 38i geçiyodu. Özellikle kafası yanıyodu. Yarım fitil koydum. Üstünü soydum sadece zıbinla bıraktım. 37.3 oldu en son. Endişelenecek bişey var mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…