saollcnm meganm ay ben de çok heyecanlı ve mutlymmmDuygum çok heyecanlıııı şimdi son 7 günmü Allahın izniyle 7 gün sonra ecmiz aramızdaaaa
Klosuda iyi mahşallah daha bir hafta var en az 3.5 olur
ozimmmmmm şükürrlerrr olsnn kuzucumm senn de boyle hberlerini alcz zaman nasıl blıomsn su su gib gecıo bi anda boyle doguma bi hafta kalıverıo işteDuygum maşallah size ayy cok guzel ya haftaya rabbimin izniyle ecemiz dunyaya gelicek allahım saglık haberlerini almayı nasıp etsın inş cok heycanlı yaa sonsuz şükürler olsun rabbime bizde yarın kontrole gidiyoruz inş guzel hsberlerle döneriz dua edin bize
SueSue,
Doğum 18 Mart mı, 19 Mart mı anlamadım ben
saollcnm meganm ay ben de çok heyecanlı ve mutlymmmnasıl yorldm bugn ama uzermde bi hafflk var resmen
meganm 14 gunde 450 gram almş bi haftada 200 falan alr dıorm ben de en az du bakalmgerçi drun ölçtügü ile gerçek tam tutmuo ama 3 üzeri olcak bunu blıorm çok şükür rabbme en onemli saglıklı olması kalp atışları da iiydi bugun çok şükür
ozimmmmmm şükürrlerrr olsnn kuzucumm senn de boyle hberlerini alcz zaman nasıl blıomsn su su gib gecıo bi anda boyle doguma bi hafta kalıverıo işte
40 gune ble az kaldı dıodm bi hafta kaldı valla ya ay gerçekten çok heyecanlı korkular endşeler artık sadece mutlulugua ve heyecana bıraktı yerini
senn de guzell hberlerin gelcek yarın inşşş kuzummm bnmm
19 mu yazmşm yanlşkla :44: yok cnm 18 mart pazartesi nasipse bu cuma son kontrol ama o gun bi süprz çıkmazsa 18 martta alcam kucagma Yüce Rabbimn İzniyle
7 gün kalmış çok heyecanlı !!!
gel onu bi de bana sorr ay yaa çok şükürr Rabbim bugunleri nasip ettiiii isteyen bekleyen herkese nasip ett Allahımm
Aminn.. Rabbim kucağına sağ sağlim yavrunu almanı nasip etsin.. Hayırlı bi evlat olsun inşaAllah
aminnnnnnnnnnn cnmm bnmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnn
selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?