suesuecim,
doğumuna kısacık bir zaman kalmış : )
Rabbim kolaylıkla sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
bizleride dualarında unutma,allah bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu aminnnnnn
Selam kızlar. Emirin ateşi vardı bu sabah. Gece de hiç durmadı. 38i geçiyodu. Özellikle kafası yanıyodu. Yarım fitil koydum. Üstünü soydum sadece zıbinla bıraktım. 37.3 oldu en son. Endişelenecek bişey var mi sizce
Tek kaldımmm yine uyuyamıyorummmm:111::111::111:
Kimseler yok ama ben haber verıyım dedım bugun 5 tekontrolumuz var cıkınca yazarımgec kalırım merak edersınız dıye haber verıyım dedım dua edın teyzelerı bıze inş hayır haberler alırız tam üç haftadır görmedim miniğimi sanırım tarama testi yapıcak Rabbime emanet inş güzel sağlık haberlerını alırız öpüldüzüz çokkkk
kızzlarr ah canlarm bugunnn mahvaldm yorgnlktan sabah dokuzda evden çıktık dr aldı onbucukta nst için tam 2.5 saat bekledk sonucu tkrar dra gostermem lazmdı oldu yarım e ogle tatli biz de gdelm yemek yielm dedk geldk dr tkrar ameliyatlara girmiş resmen seri sezeryan vardı hastanede bugun yani
bizz 3250 olmşzz 49 cmiz başmz aşaşgıda rahm agzı kısalmş dr duygu gelıo bebş havalar bulutlanmş dedi
18 marta gun verdiiben çanakkalede okudum ve orda çokk takdr ettgm Ece hocamın adı kızımda ve 18 martta dogcak ece nasipse çok duygulandm ve mutlu oldum herşey yolnda die nstde sancım çıkmadı pek az yani cuma yne gtcz son nst pazartesi de erkenden gel dedi boyle işteeee
hayırlı haberlerle gel canımmm
melisaa sanada günaydınn kaçakkkk
ildaammmmkızlar
umarım herkescikler iidir
biz bugün 6 aylık olduk
ne çabuk geçti dicem ama gelin bi de bana sorun dicem hemen arkasından
tek başına büyütmak hem zevkli hem yorucu
:111:
ömrümün en yorucu uykusuz zamanları
artık emekliyoruz ama şimdilik geri gerii
emekleme pozisyonunda sallanmaya bayılıyo
dede d,yoruz her şeye ama
bide çok komik ama videolarınıda çektik duygusal şarkılarda ağlıyo deli kızım
dün isyan şarkısında salya sümük oldu
hamsiye bayılıyooo
duygu hadi bekliyorz miniğiniii
ztar gözün aydınnnnnnn
meggggggg face e de gelllll
heehhh bakk illa beni döv diye uğraşıyı ben çalışıyomuşumda kendi geziyomuşgezdim gezdim geldim oh olsun sana heheheyttttttttttttttttttttttttt sende calış ole .
nasılsın güloo rahım filmin temiz cıkmıs sevindim ya
benımde amnoyosentesim temız cıkmıs bi denemmmmmmmmmm
kızzlarr ah canlarm bugunnn mahvaldm yorgnlktan sabah dokuzda evden çıktık dr aldı onbucukta nst için tam 2.5 saat bekledk sonucu tkrar dra gostermem lazmdı oldu yarım e ogle tatli biz de gdelm yemek yielm dedk geldk dr tkrar ameliyatlara girmiş resmen seri sezeryan vardı hastanede bugun yani
bizz 3250 olmşzz 49 cmiz başmz aşaşgıda rahm agzı kısalmş dr duygu gelıo bebş havalar bulutlanmş dedi
18 marta gun verdiiben çanakkalede okudum ve orda çokk takdr ettgm Ece hocamın adı kızımda ve 18 martta dogcak ece nasipse çok duygulandm ve mutlu oldum herşey yolnda die nstde sancım çıkmadı pek az yani cuma yne gtcz son nst pazartesi de erkenden gel dedi boyle işteeee
ildaammmm
canımm demek kızın isyana ağlıyo heee
yerim onu ben yaaa ama sana bişey itiraf ediyimmii
doğa senden çok babaya benziyo
heehhh bakk illa beni döv diye uğraşıyı ben çalışıyomuşumda kendi geziyomuş
hemm ben anne sözü dinliyom kızımmmmannem çok gezen ayağa b...k bulaşır derdi
bende o yüzden gezmiyom
rahim filmim temiz çıktı çok şükür
ama bende afedrsin ama akıntı fazlalığı omaya başladı nedendirki:44::44:
mrb
ildaa gercekten zmn cabuk geciyo ama gecerken bizde kendimizden geciyoryzmasallah doğaya
duygummm cnm nasıl az kalmış yameleğini inş. saglıkla al kucagına misss gibi koklaşın
antibiyotik bende kullandım canım benim doktorum yazdı:26:röntgen çeken hiç birşey demedihımmm ben cektırınce antıbıyotık yazmıstı yapan doktor akıntın FAZLA DİYE AMA BEN hissetmiyodum hiç dısarı cıkmıyodu demekki ne bilim.:26::26:
kendi doktoruma demıstım bu hapı yazdı diye kullan bitir demekki akıntın içte cok demıstı.
doktoruna deyiverde yazsın bi antıbiyotık bi denem. belkide mikrop kaptı ilerlemesin.
hemde nasıl ya master :111:
saçlarımı sürekli örüyorum bitek yıkayınca tarıyorum
belime gelmiş saçlar farkında değilim
bebeğe bakmaktan kendimi unuttum
emineeeee evet ben doğurduğum günden beri diyorum babaya çok benziyo diye
aslında gözler aynı hala
gerisi ben burun kafa ağız
ama terminatör sürekli anneme benzetiyo anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?