Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

suesuecim,

doğumuna kısacık bir zaman kalmış : )

Rabbim kolaylıkla sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

bizleride dualarında unutma,allah bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu aminnnnnn

Browinmm unuturmuyumm hiç kuzum oze msjdan adını yaz bana tatlım ad ad ancam megana hülyayaya da vercm listeyi

oflum gecen show tvde bi prgram vardı orda çocuk hastalıkları dr yard doç konuştu ateş oyle bldgmz gibi kötü bşey degl dedi aynı senn yaptgn gibi soymak odasını havalndrmak su kompresi yeterlidir genelde de düşer dedi sizin de düşümüş bak hiç endşelenme kuzucum takp et ama yne olursa o zaman dra gdersnz ....
gelmiş geçmiş olsun ....

Kimseler yok ama ben haber verıyım dedım bugun 5 tekontrolumuz var cıkınca yazarımgec kalırım merak edersınız dıye haber verıyım dedım dua edın teyzelerı bıze inş hayır haberler alırız tam üç haftadır görmedim miniğimi sanırım tarama testi yapıcak Rabbime emanet inş güzel sağlık haberlerını alırız öpüldüzüz çokkkk

günaydınnnnnnnnn duygum canım çok az kaldı
haftaya bugün yavrun kucağında olacak inşallah mis gibi koklayacaksın onu
hilall canım dedim ya sana senin meleğinde nazlı olacak baksana hemen ilk günlerden başladın nazlanmalarına
dinlenerek gelicek demekki sen şu 3 ayı sağlıkla bir atlat bakalım ondan sonra biraz daha düzene girer

hayırlı haberlerle gel canımmm
melisaa sanada günaydınn kaçakkkk

canım benim gözün aydın bebiş geliyor
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim çok önemli günde doğcak inşallah bahtıda güzel olur vatana millete hayırlı evlet olsun inşallah
allahım kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına alasın

kızlar

umarım herkescikler iidir
biz bugün 6 aylık olduk
ne çabuk geçti dicem ama gelin bi de bana sorun dicem hemen arkasından
tek başına büyütmak hem zevkli hem yorucu
:111:
ömrümün en yorucu uykusuz zamanları

artık emekliyoruz ama şimdilik geri gerii
emekleme pozisyonunda sallanmaya bayılıyo
dede d,yoruz her şeye ama
bide çok komik ama videolarınıda çektik duygusal şarkılarda ağlıyo deli kızım
dün isyan şarkısında salya sümük oldu
hamsiye bayılıyooo

duygu hadi bekliyorz miniğiniii
ztar gözün aydınnnnnnn
meggggggg face e de gelllll

mrb
ildaa gercekten zmn cabuk geciyo ama gecerken bizde kendimizden geciyoryz masallah doğaya
duygummm cnm nasıl az kalmış ya meleğini inş. saglıkla al kucagına misss gibi koklaşın

ildaammmm
canımm demek kızın isyana ağlıyo heee
yerim onu ben yaaa ama sana bişey itiraf ediyimmii
doğa senden çok babaya benziyo
gezdim gezdim geldim oh olsun sana heheheyttttttttttttttttttttttttt sende calış ole .
nasılsın güloo rahım filmin temiz cıkmıs sevindim ya
benımde amnoyosentesim temız cıkmıs bi denemmmmmmmmmm
heehhh bakk illa beni döv diye uğraşıyı ben çalışıyomuşumda kendi geziyomuş
hemm ben anne sözü dinliyom kızımmmm annem çok gezen ayağa b...k bulaşır derdi
bende o yüzden gezmiyom

rahim filmim temiz çıktı çok şükür
ama bende afedrsin ama akıntı fazlalığı omaya başladı nedendirki:44::44:

canım çok az kalmış doğumuna...sağ salim bebeğini kuşağına alırsın..

hımmm ben cektırınce antıbıyotık yazmıstı yapan doktor akıntın FAZLA DİYE AMA BEN hissetmiyodum hiç dısarı cıkmıyodu demekki ne bilim.:26::26:
kendi doktoruma demıstım bu hapı yazdı diye kullan bitir demekki akıntın içte cok demıstı.
doktoruna deyiverde yazsın bi antıbiyotık bi denem. belkide mikrop kaptı ilerlemesin.

mrb
ildaa gercekten zmn cabuk geciyo ama gecerken bizde kendimizden geciyoryz masallah doğaya
duygummm cnm nasıl az kalmış ya meleğini inş. saglıkla al kucagına misss gibi koklaşın

hemde nasıl ya master :111:
saçlarımı sürekli örüyorum bitek yıkayınca tarıyorum
belime gelmiş saçlar farkında değilim
bebeğe bakmaktan kendimi unuttum

emineeeee evet ben doğurduğum günden beri diyorum babaya çok benziyo diye
aslında gözler aynı hala
gerisi ben burun kafa ağız
ama terminatör sürekli anneme benzetiyo anlamadım gitti

slm kızlr naıslınız hilaim çok seivndim dün gördüğümde çok korkmuştum çok şükrükimeleğin seninle rabbim kucağına almayınaisp etsin inş kuzum

antibiyotik bende kullandım canım benim doktorum yazdı:26:röntgen çeken hiç birşey demedi çokk salakça biryere çektirdim ben ya
ilaçlarım felan bitti hiç aksatmadım

ben babasına çok benzetiyorum ildam ama var yaa tam yemelik olmuş cadı totosunu ısırıcan onun

slm kızlar üçgündür sabahları uyandğımda ter içindeyim.iç çamaşırlarım ıp ıslak anlamadım neden böyle..halen adet olmadım birazdan hastaneye gidecem..insallah hamileyim.

selam kızzlar
musabı uyuttum da geldim
dün dr a gittik
boğaz enfeksiyonu devam ediyormuş
şükür 200 gr almış
öğleden sonra da kızamık aşısı için sağlık ocağına gidecez

duygucum insaallah kuzunu saglikla kucaklarsin cok az kalmis ece hanimi kucaklamana

hilalcim bir care bulunur dinlenmen gerekiyorsa. bana doktor dinlen demedigi halde nerdeyse ilk 3 ay hic bisey yapmadim. sadece yattim. istahim yoktu zaten hic birsey yemek istemiyordum. ha bi ev yemegi istedigim olmadi mi oldu. bi sekilde idare edilir inan bana. Allah yardimcin olsun arkadasim.

ilda hayirli olsun darisi nice 6 ayin kati aylara ve yaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…