Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Grizekali gibi gidip saglik ocaginda test yaptirdim ama gogus hassasiyetim basladi bi haftaya kadar adet olurum aslinda biliyordum yine olmadigini adet oldugum gun evi terkediyorum artik bitti beklicek gucum kaldi ne o ev bana artik yuva nede biz aileyiz kesinlikle kararliyim cantam bile hazir

Hilal ne dusunuyorsun canim yaa ablan donerken bolca yemek yapsin idare edersin isitip yersin evide bosver olanlari giyin arada kadin gelsin yeterki bebegin tutunaun ben olsam sade ekmek yerdim yerimden kimildamazdim ahh yakin olsa gelip bakardim sana bu arda dun aksam sana Yasin okudum ikinizde Allaha emanetsiniz gonlunu ferah tut

Periprenses neler söylüyorsun öyle

umudumuzu yıtırmek yok nedemek o ev bana yuva degıl artık cantam hazır demeler falan

Browinmm unuturmuyumm hiç kuzum oze msjdan adını yaz bana tatlım ad ad ancam megana hülyayaya da vercm listeyi

Allah hepinizden razı olsun Canım benim,özelden yazdım ismimi

Dualarımız kabul olur inşallah..

Nerde evlat için el açan varsa rabbim nasip etsin amin..

cnm sen ne söylediğinin farkında mısın sen bu imtihandan böyle kaçamazsın eşini yuvanı bırakıp gidince ne olacak sanıyosun ne olur silkelen kendine gel
böyle yaparak gelecek olanı da engelliyosun

Cnm nasılsın az kalmış meleğini kucağına almaya Allah yardımcın olsun tatlım
Canım sağolasın Allah razı olsun.Allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Canım hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz.3 haftadır göremediysen şimdi bayağı büyümüş gelecek sana miniğin
slm kızlar üçgündür sabahları uyandğımda ter içindeyim.iç çamaşırlarım ıp ıslak anlamadım neden böyle..halen adet olmadım birazdan hastaneye gidecem..insallah hamileyim.

Canım inşlalah Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir.

Kızlar ben sabah uyuyunca ancak uyanabilidim
birşeyler yiyim gelicem yine

PRENSESSS ARTIKK SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYOSUN BAK SANA OKADAR DİYORUZ BURDA KAFANA ÇOK TAKMA DİYE
NE O EVİ TERKETMEK FELAN OZAMAN HEPİMİZ EVİ TERKEDELİ NE DERSİN EVLİLİLİĞİN SADECE ÇOCUĞUN ÜZERİNEMİ KURULU
LÜTFEN AMA LÜTFEN PİSKOLOJİK BİR DESTEK AL BUNU SENİ SEVDİĞİM İÇİN SÖYLÜYORUM BANA KIZMA
HAAA SANA BUNU SÖYLETEN BAŞKA ETKENLER VARSA ONU BİLEMİCEM YANİ EŞİNDİR KAYINVALİDENDİR YA ÇEVRE BASKISIDIR BİLMİYORUM AMA HİÇ BİRİ EVİ TERK ETMENİ HAKLI ÇIKARMAZ ŞİMDİ O HAZIRLADIĞIN VALİZMİDİR BAVULMUDUR HER NEYSE ONU GÜZELCE YERİNE KOY VE BİRDAHA BU ŞEKİLDE DÜŞÜNME
EĞER HER ÇOCUĞU OLMAYAN EVİ TERK ETSEYDİ EVLİLİKLERİN % 50 Sİ BİTMİŞTİ BİLE

aminn cnm buayda olmazsa aşılamaya geçecez inşş. gerek kalmaz aşılamaya

Annem iki gündür yürüyelim diyor ama ben bir inat yürümemekte kararlıyım yürüsem doğururum
Henüz karar veremedim o yüzden yürümemem lazım.

Annem iki gündür yürüyelim diyor ama ben bir inat yürümemekte kararlıyım yürüsem doğururum
Henüz karar veremedim o yüzden yürümemem lazım.

yok kız nerdee
keşke doğum o kadar kolay başlasaydı
ben sezeryanın son gününe kadar gezdim nstde hiiç sancım yoktu
görenler şaşırıyodu beni burda doğurcan diye
git yürü iyi olur

yok kız nerdee
keşke doğum o kadar kolay başlasaydı
ben sezeryanın son gününe kadar gezdim nstde hiiç sancım yoktu
görenler şaşırıyodu beni burda doğurcan diye
git yürü iyi olur

İstanbulda havalar çok güzek birkaç gündür annemde hergün hadi yürüyelim diyor ama benim birazcık karnım ağrıyor doğururum diye korkuyorum.Bir yandanda diyorum doğurayım artık ne istediğimi bir bilsemYürüyünce alt karnım ağrıyor hafif hafif kasılmalr geliyor ve birde çamaşırım nemleniyor acaba bunlar doğumun yaklaşmasının habercisi olabilirmiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…