- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Browinmm unuturmuyumm hiç kuzum oze msjdan adını yaz bana tatlım ad ad ancam megana hülyayaya da vercm listeyi
Grizekali gibi gidip saglik ocaginda test yaptirdim ama gogus hassasiyetim basladi bi haftaya kadar adet olurum aslinda biliyordum yine olmadigini adet oldugum gun evi terkediyorum artik bitti beklicek gucum kaldi ne o ev bana artik yuva nede biz aileyiz kesinlikle kararliyim cantam bile hazir
Hilal ne dusunuyorsun canim yaa ablan donerken bolca yemek yapsin idare edersin isitip yersin evide bosver olanlari giyin arada kadin gelsin yeterki bebegin tutunaun ben olsam sade ekmek yerdim yerimden kimildamazdim ahh yakin olsa gelip bakardim sana bu arda dun aksam sana Yasin okudum ikinizde Allaha emanetsiniz gonlunu ferah tut
Canım sağolasın Allah razı olsun.Allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Cnm nasılsın az kalmış meleğini kucağına almaya Allah yardımcın olsun tatlım
Canım hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz.3 haftadır göremediysen şimdi bayağı büyümüş gelecek sana miniğinKimseler yok ama ben haber verıyım dedım bugun 5 tekontrolumuz var cıkınca yazarımgec kalırım merak edersınız dıye haber verıyım dedım dua edın teyzelerı bıze inş hayır haberler alırız tam üç haftadır görmedim miniğimi sanırım tarama testi yapıcak Rabbime emanet inş güzel sağlık haberlerını alırız öpüldüzüz çokkkk
slm kızlar üçgündür sabahları uyandğımda ter içindeyim.iç çamaşırlarım ıp ıslak anlamadım neden böyle..halen adet olmadım birazdan hastaneye gidecem..insallah hamileyim.
Grizekali gibi gidip saglik ocaginda test yaptirdim ama gogus hassasiyetim basladi bi haftaya kadar adet olurum aslinda biliyordum yine olmadigini adet oldugum gun evi terkediyorum artik bitti beklicek gucum kaldi ne o ev bana artik yuva nede biz aileyiz kesinlikle kararliyim cantam bile hazir
Hilal ne dusunuyorsun canim yaa ablan donerken bolca yemek yapsin idare edersin isitip yersin evide bosver olanlari giyin arada kadin gelsin yeterki bebegin tutunaun ben olsam sade ekmek yerdim yerimden kimildamazdim ahh yakin olsa gelip bakardim sana bu arda dun aksam sana Yasin okudum ikinizde Allaha emanetsiniz gonlunu ferah tut
selam kızzlar
musabı uyuttum da geldim
dün dr a gittik
boğaz enfeksiyonu devam ediyormuş
şükür 200 gr almış
öğleden sonra da kızamık aşısı için sağlık ocağına gidecez
Canım sağolasın Allah razı olsun.Allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Canım hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz.3 haftadır göremediysen şimdi bayağı büyümüş gelecek sana miniğin
Canım inşlalah Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir.
Kızlar ben sabah uyuyunca ancak uyanabilidim
birşeyler yiyim gelicem yine
aminn cnm buayda olmazsa aşılamaya geçecez inşş. gerek kalmaz aşılamaya
hoşgeldin ferdammm
Annem iki gündür yürüyelim diyor ama ben bir inat yürümemekte kararlıyım yürüsem doğururum
Henüz karar veremedim o yüzden yürümemem lazım.
Canım inşlalah bu ay gelmiştir meleğin gerek kalmaz aşılamaya.Ama bu ay gelezsede belkide aşılama ile gelecektir
yok kız nerdee
keşke doğum o kadar kolay başlasaydı
ben sezeryanın son gününe kadar gezdim nstde hiiç sancım yoktu
görenler şaşırıyodu beni burda doğurcan diye
git yürü iyi olur
meg nerelerde ya görünmedi bugün:26:
hoşbuldum canım
açlıktan ölecem kuru fasulye pilav yapacaktım kuru fasulye pişti tüp bitti pilav kaldı
sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?