MEG vergi dairelerinde noterlerde
Arkadaş ne zormuş tükan devralmak ya :86:
Miyabaherkese
afiyet olsun dicem ama tüpün yaptıpıda işmi şimdihoşbuldum canım
açlıktan ölecem kuru fasulye pilav yapacaktım kuru fasulye pişti tüp bitti pilav kaldı
sizde ne var ne yok
MEG vergi dairelerinde noterlerde
Arkadaş ne zormuş tükan devralmak ya :86:
Miyabaherkese
afiyet olsun dicem ama tüpün yaptıpıda işmi şimdi
bizde ne var ne yokkk :44:yemekten bahsediyosan akşama karnıbahar var kayınvalide kızartacak
tekrar hayırlı olsun megimm bol kazançlar olsun inşallah
Canımmm nasılsınnKızın nasıl oldu
Bende çok severim karnıbahar kızartmasını eşimde hiç sevmez geelde yapınca ben tek başıma bütün bir karnıbaharı yerim
tekrar hayırlı olsun megimm bol kazançlar olsun inşallah
Hoşgeldin canımmm
merhaba cnm nasılsın bayadır görüşemiyoruz sen yorgunsundur şimdi
iyim lovelimm çok şükür sen nasılsın bakalımkızım iyi çok şükür keçi inadı olan cadı bir kız işte
karnıbaharı bende çok seviyorum ama kızartmasını
lovelim ben bir anneyim ama ben bu çatı muyenesini felan pek bilmiyorumcahillik zamanımda doğurdum kızımı
kızlar malesef hamile değilim..ama çok üzüldüm.
Amin emoşum..İnşallah..
Sağolll
hoşbuldum gebişim pisicim
Evet sen nerelerdesin zeynepcim:26: Arada profilinden bakıyorum napıyosun,iyi misin diye..
Yoğunum ve telaşlıyım ama tatlı yorgunluklar bunlar..
çok şükür..
ben girdiğim zaman sen olmuyosun genelde 2 aydır klomenle tedaviye başladım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapacağız bu arada dükkan hayırlı olsun RABBİM bol kazançlar nasip etsin cnm
Zeynep çok isterim aşılamaya gerek kalmadan hamile kalmanı..Çok uğraştırıyo annesini ama o da pes edip geliverecek inşallahhh
hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayırkızlar malesef hamile değilim..ama çok üzüldüm.
Bende iyyimi çok şükür sadece son ayda kafam çorba gibi bir cesaret geliyor ben normal doğum yapabilriim gibi geliyor ama düşünüyorum sanki son anda tansiyonum çıkarmı heyecandan nefesim kesilirmi diye korkuyorum sezeryana gdiyor aklım böyle gidip geliyorum arada.
Bende bir tek kızartmasını seviyorum yemeğini hiç sevmem karnıbahar ziyan olmu gibi geliyor bana.
Birde fırında beşamel soslusuda çok güzel oluyor.
zeynepcim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
Üzülme Hülya'cım..
Hayırlısı ile bu ay gelir inşallah bebeğin
Zeynep çok isterim aşılamaya gerek kalmadan hamile kalmanı..Çok uğraştırıyo annesini ama o da pes edip geliverecek inşallahhh
Sağol canım benim.. Amin inşallah hayırlısı olmuştur şu dükkan işi benim için..
hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayır
kaç yıllık evlisin ve nezamandır bebek istiyosun:26:
son ay geçmek bilmeyen bir aydır
üstüne birde çevreden aaaaaa sen daha doğurmadınmı diyenler oldukça dahada durur zaman
benim son ayım çok fenaydı gören daha nezaman doğuracaksın dedi durdusanki benim elimdeydide ben tutuyodum içerde
çok sağol cnm inşş.. gerek kalmaz artık çok yoruldum açıkcası ama bundada vardır bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?