Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbuldum canım
açlıktan ölecem kuru fasulye pilav yapacaktım kuru fasulye pişti tüp bitti pilav kaldı
sizde ne var ne yok
afiyet olsun dicem ama tüpün yaptıpıda işmi şimdi
bizde ne var ne yokkk :44:yemekten bahsediyosan akşama karnıbahar var kayınvalide kızartacak
MEG vergi dairelerinde noterlerde
Arkadaş ne zormuş tükan devralmak ya :86:

Miyaba herkese

tekrar hayırlı olsun megimm bol kazançlar olsun inşallah

Kızlar ben en son kontrole 8 martta gittim şuan 36+2 deyim.
Dr bir sonraki kontrol için 24 ünde çağırdı
ama 24 ünde 38 haftalık oluyorum.
Şimdiye dek hiç çatı muayenesi yapmadı
acaba ben 37. haftada gitsemmi çatı muayenesi istediğimi söylesemmi
yoksa bekliyimmmi 24 üne kadar
yani 38. hafta geç olurmu ki çatı muayenesi için?

afiyet olsun dicem ama tüpün yaptıpıda işmi şimdi
bizde ne var ne yokkk :44:yemekten bahsediyosan akşama karnıbahar var kayınvalide kızartacak

Canımmm nasılsınnKızın nasıl oldu
Bende çok severim karnıbahar kızartmasını eşimde hiç sevmez geelde yapınca ben tek başıma bütün bir karnıbaharı yerim

Canımmm nasılsınnKızın nasıl oldu
Bende çok severim karnıbahar kızartmasını eşimde hiç sevmez geelde yapınca ben tek başıma bütün bir karnıbaharı yerim

iyim lovelimm çok şükür sen nasılsın bakalımkızım iyi çok şükür keçi inadı olan cadı bir kız işte
karnıbaharı bende çok seviyorum ama kızartmasını
lovelim ben bir anneyim ama ben bu çatı muyenesini felan pek bilmiyorumcahillik zamanımda doğurdum kızımı

Amin emoşum..İnşallah..
Sağolll

Hoşgeldin canımmm

hoşbuldum gebişim pisicim

merhaba cnm nasılsın bayadır görüşemiyoruz sen yorgunsundur şimdi

Evet sen nerelerdesin zeynepcim:26: Arada profilinden bakıyorum napıyosun,iyi misin diye..
Yoğunum ve telaşlıyım ama tatlı yorgunluklar bunlar..
çok şükür..

Son düzenleme:

Bende iyyimi çok şükür sadece son ayda kafam çorba gibi bir cesaret geliyor ben normal doğum yapabilriim gibi geliyor ama düşünüyorum sanki son anda tansiyonum çıkarmı heyecandan nefesim kesilirmi diye korkuyorum sezeryana gdiyor aklım böyle gidip geliyorum arada.

Bende bir tek kızartmasını seviyorum yemeğini hiç sevmem karnıbahar ziyan olmu gibi geliyor bana.
Birde fırında beşamel soslusuda çok güzel oluyor.

ben girdiğim zaman sen olmuyosun genelde 2 aydır klomenle tedaviye başladım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapacağız bu arada dükkan hayırlı olsun RABBİM bol kazançlar nasip etsin cnm

ben girdiğim zaman sen olmuyosun genelde 2 aydır klomenle tedaviye başladım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapacağız bu arada dükkan hayırlı olsun RABBİM bol kazançlar nasip etsin cnm

Zeynep çok isterim aşılamaya gerek kalmadan hamile kalmanı..Çok uğraştırıyo annesini ama o da pes edip geliverecek inşallahhh

Sağol canım benim.. Amin inşallah hayırlısı olmuştur şu dükkan işi benim için..

Son düzenleme:
kızlar malesef hamile değilim..ama çok üzüldüm.
hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayır
kaç yıllık evlisin ve nezamandır bebek istiyosun:26:

son ay geçmek bilmeyen bir aydır
üstüne birde çevreden aaaaaa sen daha doğurmadınmı diyenler oldukça dahada durur zaman
benim son ayım çok fenaydı gören daha nezaman doğuracaksın dedi durdu sanki benim elimdeydide ben tutuyodum içerde

Üzülme Hülya'cım..
Hayırlısı ile bu ay gelir inşallah bebeğin

meggg farkındamısın çok sabırlı olmaya başladık bizzzz
arsızlıkmıdır alışkanlıkmıdır nedir bebek olmuyo idye depresyonada girmiyoz artık

iki yıllık evliyim..bir yılldan sonra hamile kaldım klomen kullanmıştım.ama erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim.26 haftalıkken doğum yaptım.öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…