Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iki yıllık evliyim..bir yılldan sonra hamile kaldım klomen kullanmıştım.ama erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim.26 haftalıkken doğum yaptım.öyle işte.

Hülyacım herşeyin hayırlısı kuzum..
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelecek bebeğin canım..

iki yıllık evliyim..bir yılldan sonra hamile kaldım klomen kullanmıştım.ama erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim.26 haftalıkken doğum yaptım.öyle işte.

ya kusura bakma balık hafızlıyım ben çabuk unutuyorum
rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah

kızlar malesef hamile değilim..ama çok üzüldüm.

Bana öyle sorular soramıyorlar çünkü hergün uyanıp anneme iniyorum akşamda eve çıkıyorum kimseyi gördüğüm yokki
Ama yinede son ay geçmek bilmiyomuş.Bizimde tam tersi bir durum var ben artık herkes doğumun yaklaştığının farkına varsın istiyorum ama evdekiler daha var daha var dedikte geriliyorum bende.Son ayım ama sanki daha 3 ay var gibi davranıyor eşimde dahil.

meggg farkındamısın çok sabırlı olmaya başladık bizzzz
arsızlıkmıdır alışkanlıkmıdır nedir bebek olmuyo idye depresyonada girmiyoz artık

arsız mı oldukkk :2:
olduk vallaaaa

ben antidepresan ilacımı buldum; petşopppppp

Canım inşalah Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün.Sen doğal yoladan hamile kalabiliyorsun dememkki gelecek bebeişin zamanını bekliyor.Allah aynı acıyı yaşatmasın bir daha

kucaklarına atınca anlarlar miskokulunun geldiğini
maşallahhhh zilli kızımıza pisim

hoşgeldin canım

Hoşbuldum teşekkür ederim.. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek sahibi olursun

a.slm hg iyiyim çok şükür sen nasılsın

Ben de iyiyim çok şükür teşekkür ederim :)

Hoş geledin canımm.Ben iyiyim sen nasılsın neler yaptın bugünn

Ben de iyiyim nolsun.. KK da bir topik keşfettim bugün spora başladım sıkılaşmak için

hahhaaa sende onlara inat tam gününde doğurda görsünler günlerini

arsız mı oldukkk :2:
olduk vallaaaa

ben antidepresan ilacımı buldum; petşopppppp
bende delilğe vuruyom iştee
eşim 2 gündür gelip gidip bebeklerim nasıl diyo
akşam temel atıyo ertesi gün inşaat bittimi diyo çatlakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…