iki yıllık evliyim..bir yılldan sonra hamile kaldım klomen kullanmıştım.ama erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim.26 haftalıkken doğum yaptım.öyle işte.
iki yıllık evliyim..bir yılldan sonra hamile kaldım klomen kullanmıştım.ama erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim.26 haftalıkken doğum yaptım.öyle işte.
kızlar malesef hamile değilim..ama çok üzüldüm.
hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayır
kaç yıllık evlisin ve nezamandır bebek istiyosun:26:
son ay geçmek bilmeyen bir aydır
üstüne birde çevreden aaaaaa sen daha doğurmadınmı diyenler oldukça dahada durur zaman
benim son ayım çok fenaydı gören daha nezaman doğuracaksın dedi durdusanki benim elimdeydide ben tutuyodum içerde
ya kusura bakma balık hafızlıyım ben çabuk unutuyorum
rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah
meggg farkındamısın çok sabırlı olmaya başladık bizzzz
arsızlıkmıdır alışkanlıkmıdır nedir bebek olmuyo idye depresyonada girmiyoz artık
ya kusura bakma balık hafızlıyım ben çabuk unutuyorum
rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah
Herkese selam, nasılsınız?
Bana öyle sorular soramıyorlar çünkü hergün uyanıp anneme iniyorum akşamda eve çıkıyorum kimseyi gördüğüm yokki
Ama yinede son ay geçmek bilmiyomuş.Bizimde tam tersi bir durum var ben artık herkes doğumun yaklaştığının farkına varsın istiyorum ama evdekiler daha var daha var dedikte geriliyorum bende.Son ayım ama sanki daha 3 ay var gibi davranıyor eşimde dahil.
Canım inşalah Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün.Sen doğal yoladan hamile kalabiliyorsun dememkki gelecek bebeişin zamanını bekliyor.Allah aynı acıyı yaşatmasın bir daha
hoşgeldin canım
a.slm hg iyiyim çok şükür sen nasılsın
Hoş geledin canımm.Ben iyiyim sen nasılsın neler yaptın bugünn
Sağol teyzesiiikucaklarına atınca anlarlar miskokulunun geldiğini
maşallahhhh zilli kızımıza pisim
Sana da selam
Takım ruhunu öğreticem sana dişikartalyus
hahhaaa sende onlara inat tam gününde doğurda görsünler günleriniBana öyle sorular soramıyorlar çünkü hergün uyanıp anneme iniyorum akşamda eve çıkıyorum kimseyi gördüğüm yokki
Ama yinede son ay geçmek bilmiyomuş.Bizimde tam tersi bir durum var ben artık herkes doğumun yaklaştığının farkına varsın istiyorum ama evdekiler daha var daha var dedikte geriliyorum bende.Son ayım ama sanki daha 3 ay var gibi davranıyor eşimde dahil.
bende delilğe vuruyom işteearsız mı oldukkk :2:
olduk vallaaaa
ben antidepresan ilacımı buldum; petşopppppp
Sağol teyzesiiiAllah tez zamanda sanada minik bir zilli nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?