Hoşbuldum teşekkür ederim.. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek sahibi olursun
Ben de iyiyim çok şükür teşekkür ederim :)
Ben de iyiyim nolsun.. KK da bir topik keşfettim bugün spora başladımsıkılaşmak için
arkadaş ben kaçtım sonra görüşürüz.allah hepinizin gönlüne göre verir.
cnm bebişe isim buldunuzmu
Huhh huuuuu süpersinnnn.Bende bir fırtlatayımmm sonra kendime geleyimm katılırım aranıza sıkılaşmak için
Bulduk teyzesi Kübra koyucaz adını Allah kısmet ederse.
arkadaş ben kaçtım sonra görüşürüz.allah hepinizin gönlüne göre verir.
hahhaaa sende onlara inat tam gününde doğurda görsünler günlerini
bende delilğe vuruyom iştee
eşim 2 gündür gelip gidip bebeklerim nasıl diyo
akşam temel atıyo ertesi gün inşaat bittimi diyo çatlakkk
EhehehehhBen de malum evleneceğim diye şöyle bir kendimi bakıma alayım dedim 1.5 yıla taş gibi bir hatun olacağım
nerdeymiş o topik bakalımmm
ya sen bekarsın çıtırmı çıtır bişeysindir şimdi
ya biz ya bizzzzz:111::111::111::111:
Görüşürüz canım Allah a emnaet ol.Allah seninde gönlüne göre versin.arkadaş ben kaçtım sonra görüşürüz.allah hepinizin gönlüne göre verir.
Ohh iyi yapmışsın.Bu arada derleride boşlama ki 1.5 uzamasınnEhehehehhBen de malum evleneceğim diye şöyle bir kendimi bakıma alayım dedim 1.5 yıla taş gibi bir hatun olacağım
ismiyle yaşasın çok güzel bi isim
Yok ben erken doğurayım elleri ayaklarına dolansınnn
Ayyy süpersiniz yaaaaa
ehehehben o kadar da çıtır değilim malesef boyum kısa zaten 1.60 ım, kilom da 55.. Biraz tombikleştim
Ohh iyi yapmışsın.Bu arada derleride boşlama ki 1.5 uzamasınn
ehehehben o kadar da çıtır değilim malesef boyum kısa zaten 1.60 ım, kilom da 55.. Biraz tombikleştim
topik de bu http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html
Gayet iyiysin bence.Benimde boyum 1.62 kilom 58 di hamile kalmadan önce.Doğumdan sonra yine 58 olsam yeter yada 55 te olabilirm tabi nasıl olacak bilmiyorum ama olurum sanırım.
Gayet iyiysin bence.Benimde boyum 1.62 kilom 58 di hamile kalmadan önce.Doğumdan sonra yine 58 olsam yeter yada 55 te olabilirm tabi nasıl olacak bilmiyorum ama olurum sanırım.
ya beni zorla çatlatacakkk boyu kısaymış 1.60 mıştombikmiş 55 kiloymuş yaben ne yapayımm 1.57 boy 60 kilooo 60
yok kızz erken doğurma zamanında doğurrr
yaaa süperiz adam bu ay benden hevesli
amannn hızlı hareket etme aman şöyle aman böyle
zorla piskolojimi bozacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?