Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yaaa ben boşuna benim sevdiğim pırlanta demiyorum..

Sevdiğimin ayakkabısı delinmişti kendine ayakkabı alacaktı.. Ben yüzük beğendim diye ayakkabı almayacakmış, önce yüzüğü alacakmış.. Ayakkabıyı diğer aylarda alacakmış artık.. Kıyamam bugün de yağmur yağdı ıslanmıştır ayacıklarıı

inşalllahhh canım benim rabbim hayırlısı versin cümlemize
neyse kızlar ben kaçıyorumm öpüldünüz kocaman ALLAH a emanet olun

Beğenmiyormu acaba yediğini yoksa herşeyemi aynı tepkiyi veriyor.Yerim ben onu yaaa gözümde canlandırınca zor ama çok sevimli geldiAllah kolaylık versin.
Ufff hiç sorma da ben Arpçadan kalıp duruyorum Umarım uzaman okul
Kalmaaaayoğunluk ver derslereeeArapçada zor olmalı hangi bölümü okuyorsun?
ya beni zorla çatlatacakkk boyu kısaymış 1.60 mış tombikmiş 55 kiloymuş yaben ne yapayımm 1.57 boy 60 kilooo 60
Sus bakemmm sen fıstıksın fıstıkkkk
Boyumu çok sorun ederdim ama kendimi böyle kabullendim artık Göbüşü eritip accık totoyu sıkılaştırdım mı tamamdır
Bence hiçte sorun edecek bir boy değil ben 1.62 yim kociş 1.82 ama hiç boy kompleksi yapmıyorum bence böylesi daha güzell
senle aynıyız boy kilo aynı sen kaç kilo aldın cnm hamilelik boyunca
Adaşız zaten senleŞimdi sen söyleyince aklıma geldi ve tartıldımmm.73 de sabitledim 1 aydır.58 le hamile kalmıştım 15 kg almışım.

cnm adını bilmiyordum sevindim adaş olduğumuza hamile olmana rağmen kilon iyi bence doğumdan sonra gider onlarda

Canımmm yaaaa söyleseydin ayakkabı alsın önce razı et yüzük bir kaç ay geç olsa ne olurki.Şimdi ikinizde öğrencisiniz olur böyle şeyler.Hasta olmasın alsın ayakkabısını.
inşalllahhh canım benim rabbim hayırlısı versin cümlemize
neyse kızlar ben kaçıyorumm öpüldünüz kocaman ALLAH a emanet olun

Aminnnn.Sende Allah a ement ol

okuyorum ağlıyorum yazıyorum ağlıyorum
çok mutsuzum kızlar bildiğiniz gibi değil benim hayatımda artık hiç bişey eskisi gibi olamaz çok psikolojim bozuldu
bi süre yokum merak etmeyn
geldiğide güzel haberler istiyorum

Canım geçmiş olsun.Mahşlalahh oğluşunaaa
sağol canım
yok kız nerdee
keşke doğum o kadar kolay başlasaydı
ben sezeryanın son gününe kadar gezdim nstde hiiç sancım yoktu
görenler şaşırıyodu beni burda doğurcan diye
git yürü iyi olur
valla benim yürüdüğüm gün çok sancım olurdu
gece yürüdüm 3-4 saat sonra suyum geldi
bence olabilir
yani bende olmuştu
o kasılmalar artarsa kesin olur

benim oğlumda öyle ağzına koyduğumu püskürtüyor
çok gıcık bir durum
yemeyen çocuğa zorla vermek

cnm adını bilmiyordum sevindim adaş olduğumuza hamile olmana rağmen kilon iyi bence doğumdan sonra gider onlarda
Sen yinede lovely de amaKilo konusunu hiç takmadım hamileliğin başından beri bulantılarım oluyordu yiyemiyorum diye üzülüyordum bulantılar geçti ama iştahım hiç açılmadı ama korktum hep her ay bebeiş kilo alıcakmı diye çok şükür bir sorun olmadı ama önemli olan bebişimin iyi olması ben 20 kg da alsam sorun değil veririm sonra.

cnm neden moralin bozuk yardım edebileceğim bişey varsa seve seve ederim yaz belki biraz moralin düzelir

tamam cnm lovely derim haklısın önemli olan ikinizinde sağlıklı olması kilo bi şekilde verilir

Söyledim canım ısrar ettim, önce ayakkabını al dedim de kabul etmedi..
Allah sizi birbirininze bağışlasın
Canımmm inşallah Allah hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin.Kendini kötü hissediyorsan bir süre uzak kalmak belki iyi gelebilir.Ama eşinle güzel vakit geçirerek kafanı hiçbirşeyi takmadan geçirmeye çalış bu dönemi eşinde çok üzülüyordur eminim ona sırtını dönme

Oz aman bende hergün yürrüsem kızım her an gelebilir gibi geiyor bana belirtilerden.Ben yarından itibaren yürümeye başlıyım.Ama önce çatı muayenesi olduktan sonramı başlasam yürümeye.Canım sen çatı muayenesini kaçıncı haftada oldun.Beni dr bir sonraki kontrol için 38. haftada çağırdı geçmi sence ben 37 de gitsemi çatı muayenesi istediğimi söylesemmi sence.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…