- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
canım benim dr um doğumda yapıyordu çatı muayenesini yapıyorduAllah sizi birbirininze bağışlasın
Canımmm inşallah Allah hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin.Kendini kötü hissediyorsan bir süre uzak kalmak belki iyi gelebilir.Ama eşinle güzel vakit geçirerek kafanı hiçbirşeyi takmadan geçirmeye çalış bu dönemi eşinde çok üzülüyordur eminim ona sırtını dönme
Oz aman bende hergün yürrüsem kızım her an gelebilir gibi geiyor bana belirtilerden.Ben yarından itibaren yürümeye başlıyım.Ama önce çatı muayenesi olduktan sonramı başlasam yürümeye.Canım sen çatı muayenesini kaçıncı haftada oldun.Beni dr bir sonraki kontrol için 38. haftada çağırdı geçmi sence ben 37 de gitsemi çatı muayenesi istediğimi söylesemmi sence.?
Mahşallah kocaman olmuş albüme fırastın olunca foto eklermisin.
Adıda çok güzel oğluşunun adıyla yaşasın.
Kızlar ben çıkıyorum eşim işten gelmek üzere yemekten sonra gelirim yinee.
kızlar minğimi gördüm cok şükür 11 hafta 6 gunluk olmuşuz cok şükür ölçümlerimiz gayet guzel kanlarımızı verdık iki gun sonra cıkıcak şimdi yoldayız gene yazarım
kızlar minğimi gördüm cok şükür 11 hafta 6 gunluk olmuşuz cok şükür ölçümlerimiz gayet guzel kanlarımızı verdık iki gun sonra cıkıcak şimdi yoldayız gene yazarım
Kızlar benim panik atağım yeniden hortlamış bulunuyor bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum.
En ufak şeyde üzülüyorum alınganlık yapıyorum nefesim daralıyor.
Dışarı çıkıp hava almak istiyorum şuan ama eşim dışarı çıkmak istemiyor.
Kızlar benim panik atağım yeniden hortlamış bulunuyor bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum.
En ufak şeyde üzülüyorum alınganlık yapıyorum nefesim daralıyor.
Dışarı çıkıp hava almak istiyorum şuan ama eşim dışarı çıkmak istemiyor.
Megim çok haklısın sanırım kendimi dsinlemiyorum desemde dinliyorum.Kim ne dese hemen parlıyasım geliyor.Sanırım son zamnalr olduğundan çok strese girdim yarın bir hastane var orası ile görüşmeye gidicez doğum için ve doğum şeklim netleşicek inşlalah biraz daha rahatlarım o zaman.çok sevindim ozimumm
maşallah bebeğimize
Pisim ben de atlattım zamanında bu panik atak illetini..
Ben tabi ilaç yardımı da almıştım.. Sen içemiyorsun doğal olarak şimdi..
bana doktorun biri demişti ki; şu anda,duvarda asılı olan saatin tiktaklarını duyuyor musun???
yooo duymuyorum demiştim..
Peki eğer istersen,duyabilir misin???
evett.. istersem duyabiliyorum..
devam etmişti sözlerine;Kendini dinlemeyeceksin.. kalbim normal çalışıyor mu,aman benim çarpıntım mı var diye düşünmeyeceksin.. kafanı dağıtacaksın hemen..demişti..
dinleme kendini pisim.. Bebeğini düşün,ondan güç al
Yok hala belli değil normalmi sezeryanmı olacağı ben sezeryan istiyorum yarın bir hastane var orası ile görüşücem kabul ederse sezeryan olucak etmezsede şuan devam ettiğim dr a gidicem ve normal olucak Allah kısmet ederse.Daha sık gel ben merak ediyorum senicanım ya az kalmıs 37 haftayı gorunce sasırdım
planlar yapıldı mı sen normal mi istiyorsun sezeryan mı
kolaylık dılerım canım
bız de iyiyiz oglumla 2 haftaya bir randevumuz var yolunda hersey
nber kızlarrr ben gunduzleri pek gremıorm ya annemlerde oluorm akşam da kmse olmuo hilal ii demi var mı hber ondan bi geçmişe bakaym ben iisi
ozimmm kocamannn bi maşallah sizeeeşükürrlerr olsun Rabbime herşey bak nasıl yoluna girdi ii tabi annesi çok güçlü bi bebş o bak ben sana diyim
meganm meg çok guzel yazmş bak biraz da panikten oluo senn bu durum kafana takıosn dogum şeklini falan da haklı olrak ya ne dicem orda devlette bi psikytra gtsen desen bende panik atak var istemıorm normal dogum falan die acaba oyle bi kagıt gibi bşey vermez mi ki normal doguma uygun degldr falan die onu drna gosterrsn sacma bi fikir oldu belki ama aklma geldi şimdi yazaym dedm :44:
brownim kuzumm aldım msjını dualarm sennle ve isteyn tüm arkdaslrmla yarın listeyi yapp meganma ve hülyama da vercm büyükaksuma da vereym bakk onnla aynı zamanlar olcak nasipse bzm dogumlarr
Annem sabahtan beri gel çıkalım dedi durdu çıkmadım bende ama akşam olunca daraldım sonunda ben dedim çıkalım diye kocişle çıkmak niyetindeydim ama gs nin maçı var diye razı edemedim.Annemle çıktık.Tamamohh ii yapmşsn cnm ben de her gun bi çarşı yapıorm ii gelıo yürüyüş azcık oksuruk var bence ama kuru oksuruk oyle gogsum acmıo sıcak su bal limon karabiber yapp içıorm çok ii gelıo
güle güle kullan o popoyu ısır onu gydrnce tmm mı
yarınn babamız bebşğimizi kurcakk hani bu seyyar beşgmz var ya yanmza alcagmz onu
erken kuralm dedk cuma son nst malum bi sürpriz olursa
meganm yarın başka hastaneye mi gtcektn geçmişe bakamadm gorumcenn druna mı gtcektn :44:
lovely umarım gonlune gore olur
zaten o ya da bu sekılde bebegımıze saglıkla kavusalım da bence cok farketmez
ben de normal olsun cok istiyorum ama sezeryan olmak zorunda kalırsam da hıc uzulmem.
bebişim zaten makat gelişi duruyor ve donmeye nıyetı yokmus hıcbeklıyorum donsun dıye.
Duygum temizlik yaptırıcakmısın doğum öncesi yada yapıldımı.
Kızlar rahim filmi cektirmiş olan ve aşılama deneyenler mesajımı görenler bana aşamalarıyla neler yasanıyor
cok acı hissedılen bısey mıdır değil midir nasıldır yasadıklarından bilgi verebilir mi acaba:26:
Bu şekilde yerimde sayıyorum klomenle falanda bellıko olmayacak aşılama dıyor doktorum önerisi bu ama ah bir cesaret edebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?