Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benim dr um doğumda yapıyordu çatı muayenesini yapıyordu
bilmiyorum kiiiiiiiiii
Mahşallah kocaman olmuş albüme fırastın olunca foto eklermisin.
Adıda çok güzel oğluşunun adıyla yaşasın.

inş bir ara eklerim
sağol canım amin

ben çıkıyorum kızlar

kızlar minğimi gördüm cok şükür 11 hafta 6 gunluk olmuşuz cok şükür ölçümlerimiz gayet guzel kanlarımızı verdık iki gun sonra cıkıcak şimdi yoldayız gene yazarım

Kızlar benim panik atağım yeniden hortlamış bulunuyor bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum.
En ufak şeyde üzülüyorum alınganlık yapıyorum nefesim daralıyor.
Dışarı çıkıp hava almak istiyorum şuan ama eşim dışarı çıkmak istemiyor.

kızlar minğimi gördüm cok şükür 11 hafta 6 gunluk olmuşuz cok şükür ölçümlerimiz gayet guzel kanlarımızı verdık iki gun sonra cıkıcak şimdi yoldayız gene yazarım

çok sevindim ozimumm
maşallah bebeğimize

Pisim ben de atlattım zamanında bu panik atak illetini..
Ben tabi ilaç yardımı da almıştım.. Sen içemiyorsun doğal olarak şimdi..

bana doktorun biri demişti ki; şu anda,duvarda asılı olan saatin tiktaklarını duyuyor musun???
yooo duymuyorum demiştim..
Peki eğer istersen,duyabilir misin???
evett.. istersem duyabiliyorum..

devam etmişti sözlerine;Kendini dinlemeyeceksin.. kalbim normal çalışıyor mu,aman benim çarpıntım mı var diye düşünmeyeceksin.. kafanı dağıtacaksın hemen..demişti..

dinleme kendini pisim.. Bebeğini düşün,ondan güç al

Son düzenleme:

canım ya az kalmıs 37 haftayı gorunce sasırdım
planlar yapıldı mı sen normal mi istiyorsun sezeryan mı
kolaylık dılerım canım
bız de iyiyiz oglumla 2 haftaya bir randevumuz var yolunda hersey

nber kızlarrr ben gunduzleri pek gremıorm ya annemlerde oluorm akşam da kmse olmuo hilal ii demi var mı hber ondan bi geçmişe bakaym ben iisi
ozimmm kocamannn bi maşallah sizeee şükürrlerr olsun Rabbime herşey bak nasıl yoluna girdi ii tabi annesi çok güçlü bi bebş o bak ben sana diyim
meganm meg çok guzel yazmş bak biraz da panikten oluo senn bu durum kafana takıosn dogum şeklini falan da haklı olrak ya ne dicem orda devlette bi psikytra gtsen desen bende panik atak var istemıorm normal dogum falan die acaba oyle bi kagıt gibi bşey vermez mi ki normal doguma uygun degldr falan die onu drna gosterrsn sacma bi fikir oldu belki ama aklma geldi şimdi yazaym dedm :44:

Megim çok haklısın sanırım kendimi dsinlemiyorum desemde dinliyorum.Kim ne dese hemen parlıyasım geliyor.Sanırım son zamnalr olduğundan çok strese girdim yarın bir hastane var orası ile görüşmeye gidicez doğum için ve doğum şeklim netleşicek inşlalah biraz daha rahatlarım o zaman.
canım ya az kalmıs 37 haftayı gorunce sasırdım
planlar yapıldı mı sen normal mi istiyorsun sezeryan mı
kolaylık dılerım canım
bız de iyiyiz oglumla 2 haftaya bir randevumuz var yolunda hersey
Yok hala belli değil normalmi sezeryanmı olacağı ben sezeryan istiyorum yarın bir hastane var orası ile görüşücem kabul ederse sezeryan olucak etmezsede şuan devam ettiğim dr a gidicem ve normal olucak Allah kısmet ederse.Daha sık gel ben merak ediyorum seni

Duygum nasılsın.Ben biraz yürüdüm yeni geldik eve iyi geldi yürümek evin duvarları üstüme üstüme geliğyordu ama şuan iyiyim.Kızımada bir battaniye aldım lcw danBirde totosu civcivli kışlık pijama aldım önümüzdeki kış için 6 tl idi kaçırmıyım dedim.

Psikolog var aslında devlette aşılama yaptırdığım dönemde gidiyordum 2 haftada bir ama bana iki vesayit olduğu için hamileliğimde gidip gelemedim yoksa gitmek istiyordum.Yarın inşlalah herşey netleşicek bakalım inşllah bende dr la anlaşmış ve doğum yapacağım tarih belli olmuş olarak gelirim.Hayırlısı ne ise o olsun.

ohh ii yapmşsn cnm ben de her gun bi çarşı yapıorm ii gelıo yürüyüş azcık oksuruk var bence ama kuru oksuruk oyle gogsum acmıo sıcak su bal limon karabiber yapp içıorm çok ii gelıo
güle güle kullan o popoyu ısır onu gydrnce tmm mı
yarınn babamız bebşğimizi kurcakk hani bu seyyar beşgmz var ya yanmza alcagmz onu
erken kuralm dedk cuma son nst malum bi sürpriz olursa
meganm yarın başka hastaneye mi gtcektn geçmişe bakamadm gorumcenn druna mı gtcektn :44:

lovely umarım gonlune gore olur
zaten o ya da bu sekılde bebegımıze saglıkla kavusalım da bence cok farketmez
ben de normal olsun cok istiyorum ama sezeryan olmak zorunda kalırsam da hıc uzulmem.
bebişim zaten makat gelişi duruyor ve donmeye nıyetı yokmus hıc beklıyorum donsun dıye.

brownim kuzumm aldım msjını dualarm sennle ve isteyn tüm arkdaslrmla yarın listeyi yapp meganma ve hülyama da vercm büyükaksuma da vereym bakk onnla aynı zamanlar olcak nasipse bzm dogumlarr

Kızlar rahim filmi cektirmiş olan ve aşılama deneyenler mesajımı görenler bana aşamalarıyla neler yasanıyor

cok acı hissedılen bısey mıdır değil midir nasıldır yasadıklarından bilgi verebilir mi acaba:26:

Bu şekilde yerimde sayıyorum klomenle falanda bellıko olmayacak aşılama dıyor doktorum önerisi bu ama ah bir cesaret edebilsem

brownim kuzumm aldım msjını dualarm sennle ve isteyn tüm arkdaslrmla yarın listeyi yapp meganma ve hülyama da vercm büyükaksuma da vereym bakk onnla aynı zamanlar olcak nasipse bzm dogumlarr

Çok sağol canım benim hepinizden allah razı olsun inşallahh..

dualarda buluşmak güzel

Annem sabahtan beri gel çıkalım dedi durdu çıkmadım bende ama akşam olunca daraldım sonunda ben dedim çıkalım diye kocişle çıkmak niyetindeydim ama gs nin maçı var diye razı edemedim.Annemle çıktık.Tamam iyi yapmışsın sen kur hazır olsun.Kurunca onunda fotosunu eklersin merak ettim ben.Yarın annemle birlikte görümcemin dr una gidicem.O dr sezeryanı çok seviyor inşallah banada sezeryan derde ssk ya dahil eder gün verir.Kısmet hayırlısı ne ise o olsun.

Bugün bana yakın olan başka bir hastane ilede görüştüm oda ssk ya dahil edemem dedi kendi isteğinle olduğu için 1250 tl dedi ama oda parası vs 1500 ü bulur.

Evet önemli olan hayırlısıyla sağlıcakla kavuşmamız.İnşalah Allah gönlüne göre versin.Dönebilirde henüz erken

Duygum temizlik yaptırıcakmısın doğum öncesi yada yapıldımı.

o konuda kafam karmakarşk cnm burda çok kargalar var ondan işte camlar mermerleri krlendi yani camlar fena degl ama
yagmur var burda da cam slinse yne krlencek
iki halım var yıkamaya vereym dıorm eşim boşver dio guzel kurutmadan getrrler dıo burda cunku açk havada kurutuolar
e hava da tüm hafta yagmurlymş kaynvaldem oyle dedi
annem de dıo biz yapalım yavaş yavaş haftasonu halıları da sileriz dıo bakalm ne yapıcam haftasonu biraz biraz yaparız ya artık
ya bi de ne blıomsn kadın gelnce daha çok yoruluorm ben kahvaltı ogle yemegi e bi kahve faslı annem oyle alştrdı onu zaten hep ayakta oluorm
bi de en son banyoyu hiç yapmadan gtmiş balkonların birsini yıkamş ki dedk de yani balkonları demek ki arkdasında koştrcam ondan dıorm kendm yavaş yavaş annemle yapayım ...
çok yormam kendimi son zamanlar cunku ....

Canım ben rahim filmide çektirdim aşılamada yaptırdım aklına ne takılırsa sorabilrisin.İkisindede korkacak birşey yok ağrı hiç olmuyor değil oluyor tabi ama öyle dayanılmayacak ağrılar değil.Adet sancısının accıkın fazlasını düşün.

aylardır saga yerleşmişti başı yukarıda ama gecen gun sola gecti. bu iyi gelişme umıtlendim biraz donebilir diye.yalnız bızım kılomuz pek iyi degil 32.hafta 1765 cıktı onceden onden gidiyordu hep simdi oyle degil. doktorum tombiş bebek olmıycak dedi ama yeter ki saglıklı olsun.ben kılo alıyorum oglus almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…