Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dikiş mikiş hakgetire ben o kadar özlemişimki yüz üstü yatmayı doğurur doğurmaz yüz üstü yatıyodum

Bende yarı yan yarı yüzüstü gibi uyurdum önceden sanırım yine hemen o yatış pozisyonuna dönerim.

bana başka bir topikten biri demişti çıtçıtlı göbeği düşene kadar rahat olmuyor zıbın lazım diye bende ona gitti aklım çantaya zıbın koymuştum.
Yarın çantayuı bir elden geçireyim zıbınları çıkarayım.çıtçıtlı koyım en iyisi.

iki gün uykusuz kalsın görürüm
annen değil sülalen bu yatakta yatsın ben bi yerde uyuyim nolur diye yalvarmazsa gel beni bul

ayy ya guldurdun beni gece gece gerçekten neolcak bnm kociş huysuz normalde ozlemim ama artık onn etrafnda donmucek herşey bunn blincine varcak bence de huysuzluk da çekecek hali yok kmsenn mecbur uysallaşçcak da
blmıorm o kadar uysallaşr mı

[

atlet niyetne yani kızlar almşlar bi tane hatrladm bende de iki tane var kolsz gibi olmadı alrm daha sagol ozlemim

rica ederim. valla bestenin hiç zıbını yok yanlardan açılıyo gıcık oluyorum. hem kızımın askılı pembişleri çok güzel

iki gün uykusuz kalsın görürüm
annen değil sülalen bu yatakta yatsın ben bi yerde uyuyim nolur diye yalvarmazsa gel beni bul

meganm bi zıbın olsn yne de ebeler belki onu gydrrler ilk etapta ama badi de olsn sen istersen odanda degştrrsn zıbını ama bazı ebeler zıbın istıormş cunku gydrmek için ...

bzim göbeğe bi zararı olmadı.

benimki kadar huysuz olamaz heralde. asıl kavgalar çocuktan sonra. uykusuzken daha uyuz oluyolar. sizden ricam çok iyi olsanızda bellietmeyin. ben salak gibi hiç yatmadım zıp zıp zıpladım. hatta beni kestilermi geçrketen çok iyiyim falan dedim o yüzden kimse nazımla oynamadı.ciddiye alınmıyorum

duygum gg da 2.90 istersen bir göz at bugün sipariş versen perşembe elinde olur hafta sonu yıkar ütüler koyarsın çantaya.

Benimki şimdiden pazarlık yapıyor doğurunca bir hafta yatıp evde yemek yapmaya başlıcaklmışım.Bende diyorum bir 40 ım çıksın sonra bakarız.Ne kırkı ne lohusalığı diyor doğurunca bitecekmiş 9 ay dinlenmişimO yüzden nazlansamda işlemeyecek sanırım.

ben doğumdan gülerek çıktım o yüzden nazlanamadım. ahhh uhhh deseydim pervane olurdu. herşeye karıştırmayın benim yaptıklarımı yapmayın.
unutmayın o bebeği siz doğurdunuz o en çok sizin.....

hiç oyle degl valla sanki her an yemek yapcak vakt mi olcak gelen gden bebşş oldugu kadarla idare etcekler ...
duygum gg da 2.90 istersen bir göz at bugün sipariş versen perşembe elinde olur hafta sonu yıkar ütüler koyarsın çantaya.
meganm varmş ya buldm buldm bi tane kaynvaldem almştı bi tane haklrm var iki tane de ben almştm dört tane askılımız var yani yenidogan bi iki tane de daha büyük var kısa kollu da var yne şimdlk yeter heralde yetmezse alrm artık ...
aynen oyle cnm kalkmıcam hemen ayaga valla herkes de oyle yap dıo zaten bi de gerçekten çok haff bşey de degl ayrıca dkkat etmek şart bak bnm arkdasın açldı mesela dikşleri dkkat etmek lazm

ozlemim ben şeyi sorcam sana ne zaman banyo yaptın hastaneden gelnce hemen yaptın mı
bebşi ne zaman yıkadnz gelnce hemen yıkdnz mı peki?

Son düzenleme:

Ben de bugün diyorum senin işin zor ben bir yandan ağlıycam kızın bir yandan ağlayacak ilk zamanalr işin zor dedim gözü korksun hazırlasın kendini azcık.

Şimdilik yeter zaten çok çabuk küçülecek sonra aldıklarını daha büyük alırsın.

ben 2 gece kaldım. cumartesi doğum yaptım pazartesi öğlen çıktım gelir gelmez banyo yaptım zaten dikiş yerine bi fısfıs sıkıyolar jelatin gibi oluyo. o bölgeye lif kese sürmüyosun yelpaze yaparak kurutuyosun bir hafta.
bebeğin göbeği düşmeden yıkanmaz. yıkarsanız geç düşer kurumaz yarası. beste 10 günlükken düştü 11. gün yıkadım. göbeği düşenekadar silebilirsin boynunu falan.

Duygum ben yıkama işini görümceme sormuştum hastanede bebeği güzel yıkamıyorlar diye o eve gelince yıkamış sonrada göbeği düşene kadar yıkamamış.Ama ben yıkamak istemiyorum göbeği düşene kadar yıkamıycam göbeği ıslanıp mikrop kapar yada geç kurur düşmesi gecikir diye korkuyorum.

Özlemim dikişin üzerinde sargı oluyormu nasıl görünüyor baktıkça insanın içi kötü olmuyor dimi.Birde şuan ne kadar iz kaldı göbüş durumu nasıl eskiye göre çok göbüş kaldımı

bugün teyzesi fındığıma süpriz yapmış bebek arabası almış çok mutlu oldum

kızlar ben yatıyorum artık bugün çok yoruldum bacaklarım ağrıyo. fındığım kalkar sabahın köründe. zombi gibi bi anneyle karşılaşmasın. makyajımı falan silicem daha.
gerçi annemlerdeyim bu gece kafama esti
inşallah annem erken kalkarda bestoşu satarım.

öptüm ikinizide.... bebişlerime iyi bakın

tmm o zaman ben de yıkanrm ya gerçi sıtma tuttu benim bi arkdası ama yıkanmam şart kötü hssederm kendimi ...
bebşi de bi guzel silerm ıslak mendllerle pamukla suyla yani tmmdır o zaman gobegi düşnce yıkarız bi guzel ....

özlem çok yardmcı oldn kuzucum çokk saolll ii oldu nahidr görşemıodk doya doya sohbet ettk ii gecelerrr biz de bestoşmuzu çokk opyrzzzzz

e tabi göbek var biraz. dikişim yok benim görünmüyo yani estetik dikiş hafif bi çizgi çok dikkat etmezsen görünmüyo. sargı bezini hastaneden çıkarken aldılar dediğim fısfısı sıktılar işte canım.jelatin gibi oluyo bi kaç günsonra soğan zarı gibi kendiliğinden dökülüyo.

Güle güle kullansın prensesssİyi geceler canımmm.

Duygum duruma göre bakarsın yıkanma ihtiyacı hissedersen öyle ayakta bir duş alıp çıkarsın liflenmeden.
Bebişi bende yıkamıcam dr yıka bişi olmaz desede yıkamıcam kararlıyım göbüşü düşsün sonra yıkarım.Eskilerde hep öyle yaparmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…