dikiş mikiş hakgetire ben o kadar özlemişimki yüz üstü yatmayı doğurur doğurmaz yüz üstü yatıyodum
canım askılı çıtçıtlı o kadar işine yarayacak ki göreceksin atlet niyetine. mutlaka 5-10 tane edin şiddetle tavsiye... ben hem askılı çıtçıtlı giydiriyorum üstüne uzun kollu yada yarım kollu çıtçıtlı giydiriyorum
o askılılar zıbın niyetine hep toplanmasın hem göğsünüve sırtını sıcak tutsun diye.
iki gün uykusuz kalsın görürüm
annen değil sülalen bu yatakta yatsın ben bi yerde uyuyim nolur diye yalvarmazsa gel beni bul
Anamm zbınlar hiçbir işe yaramıyor o zaman keşke onun yerine normal atlet alsaymışım uzun kullu çıtçıtlıların içinden giydirmeye.Yarın bu yatak işini ben bir gündeme getireyim bakalım kim nerede yatacak önce kocişle sonrada annemle konuşayım.Aslında en güzeli biz kocaman yatakta tek yatsak yayıla yayıla anneler oturma odasında kocişlerde yatak odasında yer yatağında
Duygum biz zıbın almakla hata yaptık uzun kollu çıtçıtlı içinede normal çıtçıtsız atlet almalıydık
[
atlet niyetne yani kızlar almşlar bi tane hatrladm bende de iki tane var kolsz gibi olmadı alrm daha sagol ozlemim
iki gün uykusuz kalsın görürüm
annen değil sülalen bu yatakta yatsın ben bi yerde uyuyim nolur diye yalvarmazsa gel beni bul
Bende yarı yan yarı yüzüstü gibi uyurdum önceden sanırım yine hemen o yatış pozisyonuna dönerim.
bana başka bir topikten biri demişti çıtçıtlı göbeği düşene kadar rahat olmuyor zıbın lazım diye bende ona gitti aklım çantaya zıbın koymuştum.
Yarın çantayuı bir elden geçireyim zıbınları çıkarayım.çıtçıtlı koyım en iyisi.
bzim göbeğe bi zararı olmadı.Bende yarı yan yarı yüzüstü gibi uyurdum önceden sanırım yine hemen o yatış pozisyonuna dönerim.
bana başka bir topikten biri demişti çıtçıtlı göbeği düşene kadar rahat olmuyor zıbın lazım diye bende ona gitti aklım çantaya zıbın koymuştum.
Yarın çantayuı bir elden geçireyim zıbınları çıkarayım.çıtçıtlı koyım en iyisi.
ayy ya guldurdun beni gece gecegerçekten neolcak bnm kociş huysuz normalde ozlemim ama artık onn etrafnda donmucek herşey bunn blincine varcak bence de huysuzluk da çekecek hali yok kmsenn mecbur uysallaşçcak da
blmıorm o kadar uysallaşr mı
bzim göbeğe bi zararı olmadı.
benimki kadar huysuz olamaz heralde. asıl kavgalar çocuktan sonra. uykusuzken daha uyuz oluyolar. sizden ricam çok iyi olsanızda bellietmeyin. ben salak gibi hiç yatmadım zıp zıp zıpladım. hatta beni kestilermi geçrketen çok iyiyim falan dedim o yüzden kimse nazımla oynamadı.ciddiye alınmıyorum
Benimki şimdiden pazarlık yapıyor doğurunca bir hafta yatıp evde yemek yapmaya başlıcaklmışım.Bende diyorum bir 40 ım çıksın sonra bakarız.Ne kırkı ne lohusalığı diyor doğurunca bitecekmiş 9 ay dinlenmişimO yüzden nazlansamda işlemeyecek sanırım.
hiç oyle degl valla sanki her an yemek yapcak vakt mi olcak gelen gden bebşş oldugu kadarla idare etcekler ...Benimki şimdiden pazarlık yapıyor doğurunca bir hafta yatıp evde yemek yapmaya başlıcaklmışım.Bende diyorum bir 40 ım çıksın sonra bakarız.Ne kırkı ne lohusalığı diyor doğurunca bitecekmiş 9 ay dinlenmişimO yüzden nazlansamda işlemeyecek sanırım.
meganm varmş ya buldm buldm bi tane kaynvaldem almştı bi tane haklrm var iki tane de ben almştm dört tane askılımız var yani yenidogan bi iki tane de daha büyük var kısa kollu da var yne şimdlk yeter heralde yetmezse alrm artık ...duygum gg da 2.90 istersen bir göz at bugün sipariş versen perşembe elinde olur hafta sonu yıkar ütüler koyarsın çantaya.
aynen oyle cnm kalkmıcam hemen ayaga valla herkes de oyle yap dıo zaten bi de gerçekten çok haff bşey de degl ayrıca dkkat etmek şart bak bnm arkdasın açldı mesela dikşleri dkkat etmek lazmbzim göbeğe bi zararı olmadı.
benimki kadar huysuz olamaz heralde. asıl kavgalar çocuktan sonra. uykusuzken daha uyuz oluyolar. sizden ricam çok iyi olsanızda bellietmeyin. ben salak gibi hiç yatmadım zıp zıp zıpladım. hatta beni kestilermi geçrketen çok iyiyim falan dedim o yüzden kimse nazımla oynamadı.ciddiye alınmıyorum
ben doğumdan gülerek çıktım o yüzden nazlanamadım. ahhh uhhh deseydim pervane olurdu. herşeye karıştırmayın benim yaptıklarımı yapmayın.
unutmayın o bebeği siz doğurdunuz o en çok sizin.....
meganm varmş ya buldm buldm bi tane kaynvaldem almştı bi tane haklrm var iki tane de ben almştm dört tane askılımız var yani yenidogan bi iki tane de daha büyük var kısa kollu da var yne şimdlk yeter heralde yetmezse alrm artık ...
aynen oyle cnm kalkmıcam hemen ayaga valla herkes de oyle yap dıo zaten bi de gerçekten çok haff bşey de degl ayrıca dkkat etmek şart bak bnm arkdasın açldı mesela dikşleri dkkat etmek lazm
ozlemim ben şeyi sorcam sana ne zaman banyo yaptın hastaneden gelnce hemen yaptın mı
bebşi ne zaman yıkadnz gelnce hemen yıkdnz mı peki?
meganm varmş ya buldm buldm bi tane kaynvaldem almştı bi tane haklrm var iki tane de ben almştm dört tane askılımız var yani yenidogan bi iki tane de daha büyük var kısa kollu da var yne şimdlk yeter heralde yetmezse alrm artık ...
aynen oyle cnm kalkmıcam hemen ayaga valla herkes de oyle yap dıo zaten bi de gerçekten çok haff bşey de degl ayrıca dkkat etmek şart bak bnm arkdasın açldı mesela dikşleri dkkat etmek lazm
ozlemim ben şeyi sorcam sana ne zaman banyo yaptın hastaneden gelnce hemen yaptın mı
bebşi ne zaman yıkadnz gelnce hemen yıkdnz mı peki?
ben 2 gece kaldım. cumartesi doğum yaptım pazartesi öğlen çıktım gelir gelmez banyo yaptım zaten dikiş yerine bi fısfıs sıkıyolar jelatin gibi oluyo. o bölgeye lif kese sürmüyosun yelpaze yaparak kurutuyosun bir hafta.
bebeğin göbeği düşmeden yıkanmaz. yıkarsanız geç düşer kurumaz yarası. beste 10 günlükken düştü 11. gün yıkadım. göbeği düşenekadar silebilirsin boynunu falan.
Duygum ben yıkama işini görümceme sormuştum hastanede bebeği güzel yıkamıyorlar diye o eve gelince yıkamış sonrada göbeği düşene kadar yıkamamış.Ama ben yıkamak istemiyorum göbeği düşene kadar yıkamıycam göbeği ıslanıp mikrop kapar yada geç kurur düşmesi gecikir diye korkuyorum.
ben 2 gece kaldım. cumartesi doğum yaptım pazartesi öğlen çıktım gelir gelmez banyo yaptım zaten dikiş yerine bi fısfıs sıkıyolar jelatin gibi oluyo. o bölgeye lif kese sürmüyosun yelpaze yaparak kurutuyosun bir hafta.
bebeğin göbeği düşmeden yıkanmaz. yıkarsanız geç düşer kurumaz yarası. beste 10 günlükken düştü 11. gün yıkadım. göbeği düşenekadar silebilirsin boynunu falan.
hiç oyle degl valla sanki her an yemek yapcak vakt mi olcak gelen gden bebşş oldugu kadarla idare etcekler ...
bugün teyzesi fındığıma süpriz yapmış bebek arabası almış çok mutlu oldum
kızlar ben yatıyorum artık bugün çok yoruldum bacaklarım ağrıyo. fındığım kalkar sabahın köründe. zombi gibi bi anneyle karşılaşmasın. makyajımı falan silicem daha.
gerçi annemlerdeyim bu gece kafama esti
inşallah annem erken kalkarda bestoşu satarım.
öptüm ikinizide.... bebişlerime iyi bakın
Özlemim dikişin üzerinde sargı oluyormu nasıl görünüyor baktıkça insanın içi kötü olmuyor dimi.Birde şuan ne kadar iz kaldı göbüş durumu nasıl eskiye göre çok göbüş kaldımı
Güle güle kullansın prensesssbugün teyzesi fındığıma süpriz yapmış bebek arabası almış çok mutlu oldum
kızlar ben yatıyorum artık bugün çok yoruldum bacaklarım ağrıyo. fındığım kalkar sabahın köründe. zombi gibi bi anneyle karşılaşmasın. makyajımı falan silicem daha.
gerçi annemlerdeyim bu gece kafama esti
inşallah annem erken kalkarda bestoşu satarım.
öptüm ikinizide.... bebişlerime iyi bakın
tmm o zaman ben de yıkanrm ya gerçi sıtma tuttu benim bi arkdası ama yıkanmam şart kötü hssederm kendimi ...
bebşi de bi guzel silerm ıslak mendllerle pamukla suyla yani tmmdır o zaman gobegi düşnce yıkarız bi guzel ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?